Anti-graffiti producten voor het Openbaar Vervoer

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

MAVRO anti-graffiti producten voor het Openbaar Vervoer

23 februari 2022

MAVRO staat al jaren bekend als leverancier en producent van een uitgekiend scala producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van alle denkbare voertuigen in het openbaar vervoer. De producten van MAVRO, ontwikkeld in eigen laboratorium, komen tegemoet aan de eisen en verwachtingen van o.a. de Nederlandse Spoorwegen en opdrachtgevers wereldwijd .
De producten van MAVRO worden doorlopend onderworpen aan onderzoeken. MAVRO’s R&D afdeling is continu op zoek naar verbeteringen en het perfectioneren van bestaande producten en nieuwe formules. De manier van werken is vaak innovatief en het resultaat is betrouwbaar en aantoonbaar.

Met name het verwijderen van graffiti is in de praktijk een zeer complex probleem dat deskundigheid vereist wat de gebruikte producten en de juiste methodiek betreft. Bij het gebruik van ongeschikte producten en het ondeskundig verwijderen wordt enerzijds het milieu onevenredig zwaar belast en anderzijds kan er een ernstige beschadiging van de behandelde ondergrond ontstaan.

Graffiti verwijderen van treinen, bussen, metro’s en trams

Duizenden reizigers nemen elke dag de trein, metro, bus of de tram om naar hun bestemming te komen. Een schoon en goed onderhouden vervoersmiddel draagt bij aan de plezierige beleving van de reiziger en aan een betrouwbaar visitekaartje van het bedrijf. Helaas moeten vervoersmaatschappijen met grote regelmaat constateren dat graffiti vandalen en passagiers vervuilingen en beschadigingen achter laten.
De aangebrachte graffiti verwijderen met de producten van MAVRO is relatief eenvoudig en volledig veilig voor verwerker en ondergrond.
GRAFFITIGEL 221 RS is het meest gebruikte, veilige en door openbaarvervoerbedrijven voorgeschreven product om graffiti van de buitenkant van treinen, trams, bussen en metro’s te verwijderen.
Nieuwsgierig? Bekijk MAVRO’s GRAFFITIGEL 221 RS hier op onze webshop.

[gtranslate]