Bjorn van Zandvoort – Commercieel Technisch Adviseur

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Bjorn van Zandvoort – Commercieel Technisch Adviseur

28 januari 2021

Onder de foto van good-looking Bjorn van Zandvoort op de MAVRO website staat:
‘Door middel van samenwerken ben ik altijd in staat om een passende, duurzame oplossing aan te bieden.’
Wat betekent dit in de praktijk? Welk persoonlijk ingrediënt weet Bjorn toe te voegen aan een klantenadvies, iets wat echt een verschil uitmaakt?
“Door goed te luisteren naar de klantbehoefte probeer ik te analyseren wat ik kan doen om de klant optimaal te helpen.
Indien ik iets niet weet, zoek ik het uit of vraag ik mijn (technische) collega’s om hulp.
Het is ook voorgekomen dat ik een aanvragende partij en uitvoerende partij met elkaar in contact heb gebracht. En met succes, hier is een duurzame samenwerking uit ontstaan!”

Bjorn is het MAVRO team komen versterken als Commercieel Technisch Adviseur. Hij heeft een gedegen stuk sales en management ervaring van meer dan 10 jaar, opgedaan bij grote bedrijven zoals KPN en BMW. Naast een technische opleiding heeft Bjorn tijdens zijn werkjaren bij de genoemde bedrijven de gelegenheid gehad om een aantal interessante commerciële cursussen en opleidingen te volgen.

“Na de middelbare school heb ik een technische mbo-opleiding afgerond carrosserie techniek (autoschadehersteller). Dus conserveren en coatings is niet helemaal onbekend voor mij. Echter is mijn interesse in sales en mensen groter dan techniek. Zodoende ben ik de commerciële wereld ingerold. Vervolgens heb ik vele commerciële opleidingen en trainingen gevolgd via mijn werkgevers (KPN Academy, BMW Academy, NCOI).”

De werksfeer bij MAVRO ervaart Bjorn als open, ambitieus en kansrijk, de collega’s zijn behulpzaam en denken graag mee. Naar eigen inbreng wordt goed geluisterd, iedereen kan zijn denkwijze presenteren.
“Wij zijn echt een team, met dezelfde missie en gelijke kansen voor iedereen.”
Bjorn vindt zichzelf goed passen in deze ongedwongen, open en vrije manier van presteren, zijn persoonlijke eigenschappen sluiten hierbij goed aan:
“Eagerness om te willen leren, om de klanten goed te leren kennen, zodat je weet hoe je ze optimaal kan adviseren en helpen met het zoeken naar de beste oplossingen.”

Een gemiddelde werkdag van Bjorn is goed gevuld en gevarieerd:
“Mijn gemiddelde werkdag is heel divers, maar start altijd met je telefoon! Checken van Whatsapp berichten en e-mails. Vervolgens beantwoorden en indien nodig afspraken inplannen voor inventarisatie en/of proefzettingen. Veel contact met de klanten maar ook het schrijven van adviesrapporten, acquisitie en presentaties geven behoren tot de werkzaamheden.”

Bjorn ziet voor zichzelf vele mogelijkheden bij MAVRO om vooruit te komen. Inmiddels heeft hij diverse commerciële successen weten te realiseren bij MAVRO:
“Ieder commercieel succes heeft zo een eigen verhaal. Het is ontzettend gaaf om te zien dat er nu verschillende bedrijven werken met onze producten die MAVRO tot voorkort nog niet kende.
Over een paar jaar hoop ik mijn netwerk flink uitgebreid te hebben. Ik weet dat ik mijn klanten dan nog meer uitstekende producten kan aanbieden. MAVRO groeit en ik groei graag mee!”
Bjorn vindt in zijn dagelijks werk een echte vervulling van zijn wensen: veel leuke mensen die hij mag ontmoeten en de meerwaarde die hij voor ze kan betekenen door de juiste producten, oplossingen en diensten aan te dragen.

Bjorn heeft naast zijn zakelijk leven ook een privéleven en ook daarvan geniet hij met volle teugen:
“In het weekend besteed ik veel tijd met mijn gezin, ik heb een dochter van 4 jaar en geniet hier ontzettend van! Daarnaast ben ik een watersport liefhebber en geniet van het bourgondische leven met vrienden en familie.
Mijn grote wens is op het ogenblik echter dat de Corona Pandemie snel ten einde is, zodat we weer op een normale manier ons werk kunnen doen en dat persoonlijk onderling contact weer intensiever is.”

Bijzondere dingen komen tot stand in een bijzonder bedrijf met bijzondere mensen.
Wat maakt een bedrijf sexy? Het is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze om chemicaliën als sexy te beschrijven. Toch lukt het een bedrijf als MAVRO met zijn gemotiveerde, energieke, volhardende en ambitieuze Mensen van MAVRO van coatings, reinigers en beschermers onverwacht sexy producten te maken met een spannende, aantrekkelijke glans.

[gtranslate]