Gecertificeerde

FREE samples
Extensive range
Certified systems
Product warranty

Gelderland

Einsteinstraat 20
6604 BW Wijchen
Nederland

AMC Groep vindt haar oorsprong in Wijchen. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is het vandaag de dag uitgegroeid tot een facilitaire dienstverlener met meer dan 550 medewerkers. Na overname van onder anderen Clean Point, Price Cleaning en MooiSchoon hebben we ons verzorgingsgebied kunnen uitbreiden en beslaan we nu het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen Venray en Tiel. In 2013 hebben we onze naam dan ook aangepast van AMC naar AMC Groep. We werken vanuit onze vier kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling en Service. Sinds kort is hier een vijfde bijgekomen: Sociaal.

Bedrijfspagina

De kleermaeker
Simon Stevinweg 46
6827 BT Arnhem
Nederland

De Kleermaeker is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 100 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.

Bedrijfspagina

Haldereng 16
6721 XT Bennekom
Nederland

Last Schilderwerken is een vooruitstrevend dynamisch schildersbedrijf. Bij iedere opdracht zoeken wij naar de optimale balans tussen kwaliteit en kosten. Last Schilderwerken richt zich naast schilderwerk ook op diverse soorten wandafwerking. Met een brede kennis en ruime ervaring in de schildersbranche werken wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Door onze vaste partners in de bouwbranche hebben wij ruim voldoende kennis in huis om ook verbouw en totale afbouw van uw onroerend goed te realiseren. Voor u één vast aanspreekpunt, bij wie klantgerichtheid en perfectie voorop staat in de uitvoering van het werk.

Bedrijfspagina

Valeton 15
5301 LW Zaltbommel
Nederland

Waar waardevolle civieltechnische, infrastructurele objecten en gebieden zijn, daar is ProNed om duurzaam te reinigen en te beschermen. Ons team is specialistisch, gedreven en ambitieus en kan elke infrastructurele klus voor elkaar krijgen. Al meer dan 10 jaar werkt ProNed met een team van specialisten voor een grote groep (inter)nationale opdrachtgevers. Met de verschillende methodieken bieden wij een oplossing voor alle vraagstukken binnen de infrastructuur. Van waterdichte werken (wegdekken- en tunnelbouw) en hoogwaardige staalbescherming tot grootschalige kunststofcoating applicaties en brandvertragende toepassingen (staal- en betonconstructies). Om continu in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en te kunnen groeien, is innovatie essentieel. Daarom worden onze diensten en processen continu aangepast en verbeterd met betrekking tot de functionaliteit. Te allen tijde worden er passende oplossingen gezocht voor onze opdrachtgevers. Dankzij onze expertise, hebben wij al meerdere internationale opdrachtgevers mogen verwelkomen! Met onze dienstverlening kunnen wij u voorzien in reiniging, bescherming en behouden.

Bedrijfs pagina

Schildersbedrijf Liefhebber
Wolfswaard 34
4153 CK Beesd
Nederland

Schildersbedrijf Liefhebber geniet bekendheid om haar gemoedelijkheid en persoonlijke contact. Wij leren u graag kennen. Alleen dan kunnen we immers het beste advies geven. Tal van ondernemers en particulieren zijn u voor gegaan. Bij Schildersbedrijf Liefhebber bent u verzekerd van top kwaliteit.

Bedrijfspagina

Drenthe

Bedrijfspagina

Jacob le Mairestraat 233
7825 XE Emmen
Nederland

SW is er voor onder meer woningcorporaties, zorg-, onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders. Wilt u uw vastgoedonderhoud met een gerust hart overlaten aan een ervaren specialist? SW is de partner die u zoekt. Als meedenkend adviseur en uitvoerder bieden wij vakwerk in planmatig onderhoud, renovatie en 24/7 bouwservice. Van waarde behoud tot vastgoedverbetering.

Bedrijfspagina

Overijssel

Plesmanweg 24
7600 AJ Almelo
Nederland

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop. Alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Bedrijfspagina

Roombekerveld 33
7523 JP Enschede
Nederland

NO-TAGS is in 2004 door Ruben Subelack opgericht met als doel de binnenstad van Enschede weer graffitivrij te maken.

Bedrijfspagina

Lange Baan 10
8331 LW Steenwijk
Nederland

HZ Reiniging & Onderhoud is een jong bedrijf met jarenlange ervaring, waarbij kwaliteit van diensten en klantvriendelijkheid voorop staan. Met de juiste apparatuur en kennis & kunde zijn wij in staat uw bedrijfspand er weer stralend uit te laten zien. Wij leveren een totaalconcept aan diensten, zoals regulier schoonmaakonderhoud, specialistische reinigingsdiensten, maar ook voor het leveren van schoonmaakmiddelen-, materialen & machines bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte toelichting op alle diensten verwijzen wij u naar de pagina ‘Diensten’.

Bedrijfspagina

Brandehoflanden 31
7542 BW Enschede
Nederland

JDE Schoonmaakdiensten is opgericht in het jaar 2009 door Jimmy Tempelman. Wij doen er alles aan om aan alle eisen van onze klanten te voldoen en waar nodig te verbeteren. Om deze kwaliteit te handhaven is er regelmatig contact tussen ons en onze klanten, want een schoon pand is immers hét visitekaartje voor uw bedrijf of instelling! Buiten kwaliteit bieden wij natuurlijk betrouwbaarheid, continuïteit en service.

Bedrijfspagina

Beatrix de Rijkweg 10
7602 RA Almelo
Nederland

Mulder is een bedrijf met lange historie en vindt kwaliteit erg belangrijk. Het bedrijf is geheel meegegaan met de tijd en bestaat uit een efficiënte organisatie die gebruik maakt van de moderne hulpmiddelen en materialen. Kwaliteit van schilderwerk is erg afhankelijk van de ondergrond en detaillering. Hier dient dan ook zorg aan te worden besteed. Wij schenken daarom veel aandacht aan afwatering, goede kitafdichtingen, vrij hangende ramen- en deuren. We hebben hiervoor eigen schilders, glaszetters en timmerlieden in dienst.

Bedrijfspagina

Eckertstraat 10z
8263 CB Kampen
Nederland

Van ’t Veen Glas Gevelreiniging is een regionaal allround schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf is in 2006 voortgekomen uit Schildersbedrijf Van ’t Veen uit Kampen. Schilders zien vaak dat er extra schilderwerk ontstaat door slechte schoonmaak van een winkel, kantoor of woonhuis. Dit is natuurlijk leuk voor de schilder, maar slecht voor uw portemonnee. Door uw schoonmaakwerk goed te laten uitvoeren voorkomt u vaker dan onnodig schilderen en rot in uw gevelbetimmering en kozijnen. Ons aantal diensten is groeiende. Van onderhoud van uw volledige woning inclusief zonnepanelen, tot uw straat rondom de woning. Wij draaien onze hand er niet voor om!

http://www.veenglasgevel.nl/

Kanaalstraat 255
7547 AS Enschede
Nederland

In 1973 is Haverkamp Onderhoud ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dit is al ruim 40 jaar geleden! Wat destijds begon als een eenmans glazenwassersbedrijf is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf waar circa vijftig mensen dagelijks aan het werk zijn in allerlei verschillende soorten onderhoud.

Bedrijfspagina

Bruchterweg 101
7772 BK Hardenberg
Nederland

‘Slot Schilders levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit. We zijn werkzaam in de regio’s Hardenberg en Almelo. Ons team bestaat uit 15 ervaren schilders die hun ambachtelijke vak verstaan. Allen gemotiveerd om iedere klus voor de volle 100% te klaren tegen een betaalbare prijs. Wij leveren duurzaam werk waar u nog jarenlang plezier van zal hebben. Kortom, uw schilderwerk komt bij ons goed uit de verf!’

Slot Schilders: vakkundig, betrokken & betrouwbaar.

Bedrijfspagina

Utrecht

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht
Nederland

Gediplomeerd schilder Kees de Kroon Senior stond aan de basis van wat nu De Kroon Groep heet. Begin 1940 leende hij een handkar, kocht wat emmers, sponzen en zemen en begon hij als glazenwasser. Door in te spelen op de toenemende vraag naar technische ondersteuning bij bedrijven en particulieren aan huis, groeide het eenmanszaakje al snel uit tot een bloeiende onderneming op het terrein van facilitaire diensten: schoonmaak, catering, beveiliging en groenvoorziening. Inmiddels draait De Kroon met haar medewerkers al ruim 75 jaar op volle toeren. De Kroon kiest voor kwaliteit, continuïteit en transparantie. We werken met de modernste apparatuur en gebruiken zoveel mogelijk milieu-verantwoorde middelen en methoden.

Bedrijfspagina

Ringveste 5
3992 DD Houten
Nederland

FrontPlan is al meer dan 25 jaar dé specialist in gevelbehoud. Ons team bestaat uit gedreven professionals met jarenlange ervaring op het gebied van het onderhouden, reinigen en beschermen van de gevel. Wij beschikken over kennis van alle aspecten rondom duurzaam gevelonderhoud. FrontPlan streeft naar optimale kwaliteit en werkt uitsluitend met exclusieve, hoogwaardige producten. In combinatie met ons vakmanschap garanderen wij hierdoor het beste resultaat.

Bedrijfspagina

Gansstraat 143
3582 EG Utrecht
Nederland

‘t Sticht Schoonmaakgroep bestaat al sinds 1937 en heeft zich ontwikkeld tot een moderne schoonmaakonderneming met tal van specialismen. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede knowhow heeft u te maken met een dynamisch bedrijf: met professionele medewerkers in de binnen- en buitendienst, korte communicatielijnen en natuurlijk met de meest geavanceerde schoonmaak apparatuur.

Bedrijfspagina

Daggelderseweg 2
3449 JD Woerden
Nederland

Wiegmans Facilitaire Diensten is meer dan een regulier schoonmaakbedrijf. De diensten hebben zich de afgelopen jaren flink uitgebreid, waardoor een zeer breed aanbod is ontstaan. Wiegmans is een professioneel bedrijf dat continu de processen verbeterd om een optimale kwaliteit te blijven leveren. Kwaliteit van de dienstverlening is het belangrijkste wat we als organisatie bieden. De kwaliteit als eind resultaat, maar ook de kwaliteit van de vakmensen, de gebruikte materialen en producten. Voor elke soort organisatie kan wiegmans een goede partij zijn. Wiegmans Facilitaire Diensten werkt voor kantoren, praktijken, scholen, woningbouw corporaties, winkelcentrums, VvE beheerders.

Bedrijfspagina

Friesland

De Muldyk 11G
9001 XV Grou
Nederland

Wij repareren polyester, onderhouden en/of passen polyester producten aan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het voorzien van duurzame coatingen.ITS polyester heeft een enthousiast team dat op een vakkundige manier oplossingen biedt voor uw problemen. Wij nodigen u graag uit om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfspagina

Industriestraat 25
8390 AB Noordwolde
Nederland

Wij verzorgen het complete onderhoud aan vastgoed. Met eigen vakmensen voor schilderwerk, beglazing en geveltimmerwerk. We ontzorgen woningcorporaties, zorg- en overheidsinstellingen, bedrijven én particulieren hierin op de lange termijn.

Bedrijfspagina

Harlingerweg 49
8801 PA Franeker
Nederland

Hygiëne en een representatieve uitstraling gaan hand in hand. En dat weten we bij Vlietstra als geen ander. Door zowel specialistische als reguliere schoonmaak te verzorgen, zetten we ons in voor professionele werk- en leefomgevingen.

Bedrijfspagina

Noord-Holland

Franz Schubertlaan 23
2102 EJ Heemstede
Nederland

Binnen Intraplus draait het om de pijlers: zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde medewerkers.

Bedrijfspagina

Mgr. C. Veermanlaan 10
1131 KH Volendam
Nederland

ucces is van origine een Volendams bedrijf. Onze organisatie is groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat wij afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoonmaakresultaten. Onze regionale organisatie kent korte hiërarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie ondernemen. Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.

Bedrijfspagina

Nierop 14
2151XJ Nieuw-Vennep
Nederland

Bedrijfspagina

De Trompet 2124
1967 DC Heemskerk
Nederland

Mensen wonen prettiger in een schoon huis en werken prettiger in een schoon kantoor. Dat is nu precies waar wij bij Knijn & Damsma goed in zijn: het zorgen voor een schone omgeving. Heldere ramen, hygiëne in de sanitaire ruimten, schone bureaus, vlekkeloze vloeren en een gevel waar u trots op kunt zijn. Wij werken dan ook met ervaren, gediplomeerde medewerkers, die de Nederlandse taal goed beheersen. Specialisten die altijd bereikbaar en inzetbaar zijn. Uitgerust met moderne equipment, zoals een hoogwerker, Osmose Wash-systeem en hogedrukapparatuur. Natuurlijk gaat het u om een brandschoon resultaat. Daarom krijgt u bij Knijn & Damsma een vast aanspreekpunt. Onze objectleiders houden regelmatig contact met zowel opdrachtgever, als medewerker. Hierdoor controleren wij of de diensten aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoen.

Bedrijfspagina

De Corantijn 21E
1689 AN Zwaag
Nederland

Uw gevel is uw visitekaartje.
En uw gevel is bij ons in goede handen!
Voor elke vorm van gevelonderhoud kunt u bij ons terecht.

Bedrijfspagina

Ijsbaanpad 122
1076 CW Amsterdam
Nederland

Bedrijfspagina

Gijsbrecht van Amstelstraat 393
1216 CA Hilversum
Nederland

U vindt bij ons het meeste complete pakket diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Geen opdracht is te groot en geen klus te klein. U kunt áltijd bij ons terecht. Schoonhouden van uw bedrijf, of al het openbaar vervoer in een regio? Geen probleem! Uw bedrijf verhuizen, mét gevoelige apparatuur en opnieuw inrichten? Parkeerterrein aanleggen of uw pand schilderen? Wij staan voor u klaar. Denk bij alle voorkomende werkzaamheden éérst aan ons, hoe gecompliceerd of eenvoudig het werk ook is. Van complete facilitaire diensten en verhuizingen tot opslag, van gevelreiniging tot tuinaanleg, het schilderen van uw woonkamer en repareren van uw dakgoot. U wilt een schutting laten plaatsen of uw badkamer verbouwen? Bel ons even. En de kosten? Laat u aangenaam verrassen!

Bedrijfspagina

Breedstraat 36
1811 HG Alkmaar
Nederland

De eerste indruk is als een visitekaartje van u domein. Een schone leefomgeving is voor iedereen van groot belang. Ramen gevels kozijnen openbare ruimte,s enz, regelmatig reinigen is dan ook van groot belang en voorkomt grote problemen. Vasita Multicleaning is gespecialiseerd en vakkundig, verantwoord en efficiënt van het uitvoeren van deze werkzaamheden. De medewerkers zijn goed opgeleid, en wij beschikken all 25 jaar kennis in huis. En door nieuwe innovatie,s en materialen te gebruiken kunnen wij de beste oplossingen aanbieden. Vakmanschap en professionaliteit hoeven niet perse onbetaalbaar te zijn. U opdracht zullen wij naar tevredenheid uitvoeren.

Bedrijfspagina

Cannenburgerweg 63 B2
1244 RH ‘s-Gravenzande
Nederland

VSD Dienstverlening is een familiebedrijf dat in 2005 is opgericht. En vooral gespecialiseerd is in schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij staat bekend om ons persoonlijk contact en servicegerichtheid.

Bedrijfspagina

Zuid-Holland

Turfschipper 80
2292 JB Wateringen
Nederland

BP Management B.V. is gespecialiseerd in gevel totaalonderhoud – specialistische schoonmaak – Graffiti verwijdering – Glasbewassing – Vloeronderhoud. Wij zijn een innovatief bedrijf dat sinds 1997 werkzaamheden verricht van gevel totaalonderhoud tot specialistische schoonmaak. We staan voor kwaliteit, maken duidelijke afspraken en werken uitsluitend met vakspecialisten. Ondertussen heeft het bedrijf 4 bedrijfshallen voor het opslaan van al het materiaal en producten. Met het uitgebreide assortiment aan materiaal kunnen zeer diverse projecten worden aangenomen. BP Management bv (Bedrijven Ponsen Management) is gevestigd in Wateringen, midden in de Randstad. Peter Ponsen heeft het bedrijf opgericht en is bouwkundige. Mike Ponsen is sinds 2005 allround professional en is mede eigenaar geworden in 2010.

Bedrijfspagina

Zirkoon 10
2691 HP ‘s-Gravenzande
Nederland

BURG-schilders is gevestigd in de gemeente “westland”. Uiteraard opereren wij hier veelal in deze gemeente maar zijn wij ook regelmatig in de omstreken te vinden. Door onze nauwe contacten met andere bedrijven zoals timmerlieden, stukadoors etc. kunnen wij snel schakelen en u veel aanbieden. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat de juiste mensen bij u aan het werk zijn zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Bedrijfspagina

Tauber 15
2491 DB Den Haag
Nederland

24-2-2016

Regelmatig reinigen van uw ramen en gevels zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik van binnen en buiten, het voorkomt ook veel toekomstige problemen die u veel geld kunnen besparen. Degenaar Gevelonderhoud is gespecialiseerd in het vakkundig, verantwoord en efficiënt uitvoeren van deze werkzaamheden. We hebben meer dan 35 jaar ervaring, beschikken over goed opgeleide medewerkers en werken met uitstekende materialen. Zo kunnen we altijd de beste oplossing bieden en weet u zeker dat uw opdracht naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Bedrijfspagina

De Star 15A
2266 NA Leidschendam
Nederland

DSS Vastgoed onderhoud is in 1975 opgericht en is uitgegroeid tot een vooruitstrevende onderneming welke door geheel Nederland het integraal onderhoud verzorgt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bedrijfspagina

Dr. Kuyperstraat 9
2514 BA Den Haag
Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer en –beveiliging. Wij beveiligen, beheren en onderhouden alle types leegstaand vastgoed, bouwterreinen en ontwikkellocaties. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. Wij bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot beveiligingsoplossingen. Tevens leveren wij onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, ongedierte- of schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden als gevolg van vandalisme, weersomstandigheden of waterschade.

Bedrijfspagina

Stellingplantsoen 8,
2652 GW Berkel en Rodenrijs
Nederland

Bedrijfspagina

Fennaweg 43
2991 ZA Barendrecht
Nederland

HTO wordt regelmatig ingeschakeld voor specialistische opdrachten. Denk daarbij bv. aan werkzaamheden aan monumentale panden. Hierbij gaat het vaak om bijzondere materialen en detailleringen die vragen om deskundigheid. Wij onderscheiden ons door onze kennis van zaken, het snelle schakelen en de garantie die wij op onze werkzaamheden kunnen geven.

Bedrijfspagina

Van der Trappenstraat 27
2675 TH Honselersdijk
Nederland

Bedrijfspagina

Tinstraat 119
2984 AN Ridderkerk
Nederland

L&S Glas en gevelreiniging is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor schoonmaken en het verlenen van goede service. Dit ziet u terug in onze dienstverlening en onze persoonlijk benadering naar u toe als klant. Omdat wij een groot bedrijf zijn weet u met wie u zaken doet en heeft u altijd contact met een van onze ervaren klantmanagers.

Bedrijfspagina

Wattstraat 26
2171 TR Sassenheim
Nederland

In 1988 startte Karel Jansen zijn eigen schoonmaakbedrijf. Het reinigen en desinfecteren van voedingsmiddelenbedrijven vormde reeds van het begin de specialisatie van het bedrijf. Naast dit specialisme werd ook direct gebouwd aan een opdrachtportefeuille in het segment klassiek onderhoud. De slogan “Schoonmakers in de ruimste zin van het woord” werd van meet af aan de lijfspreuk van het bedrijf. Met deze slogan willen wij aangeven dat opdrachtgevers op iets extra’s mogen rekenen als zij voor ons kiezen. De extra’s vinden wij heel normaal hetgeen resulteert in langdurige en diepgaande relaties met onze opdrachtgevers. Met opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches in zowel industrieel als in klassiek onderhoud hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en volgen wij intensief alle innovaties op het gebied van onderhoud zodat wij altijd up to date zijn als wij in gesprek met onze opdrachtgevers zijn.

Bedrijfspagina

Waldorpstraat 521
2521 CK Den Haag
Nederland

Voor de professionele markt van industriële lakverwerking hebben wij ons assortiment zorgvuldig samengesteld. Dit hebben wij gedaan op basis van een intensieve selectie van producten uit binnen- en buitenland. De hoofdmerken die wij vertegenwoordigen zijn voor de metaalverwerkende bedrijven o.a. PPG (Sigma en Ameron) en PLP Coatings. En voor de houtverwerkende industrieën: Sigma Tifa, Anker Stuy en Heidelberg Woodcoatings.

Bedrijfspagina

Vaart 7C
4206 CC Gorinchem
Nederland

Gevels hebben onderhoud nodig. Ook metselwerk gevels hebben onderhoud nodig. Niet alleen het metselwerk moet worden gereinigd,juist ook het voegwerk dient onderhouden te worden. Door vorst en andere invloeden kan het voegwerk beschadigen. Hierdoor is uw gevel minder “waterdicht”. Dit zal weer leiden tot vochtproblemen en een sterk minder isolerende werking van uw gevel. Voor het herstellen van voegwerk beschikken wij over vakmensen. Deze zorgen ervoor dat de gevel weer waterdicht wordt en qua uiterlijk ook weer in topconditie verkeerd. Neem contact met ons op voor een advies.

Bedrijfspagina

Noordeinde 142
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

Voor een unieke behandeling van onder andere uw linoleumvloer bent u bij ons op het juiste adres.
Met H-Continue Nano Linocoat bent u verzekerd van een jarenlange bescherming.
H-Continue Coating is harder dan het linoleum zelf maar blijft veerkrachtig en wordt niet glad.

In de vrije natuur was de lotusbloem ons ver vooruit.Van de bloem en zijn bladeren parelt het water af en neemt hiermee vuil en stof mee, waardoor de plant schoon blijft. Met de H-Continue Nano Coatings realiseren wij dit zelfreinigende effect op vrijwel elk materiaal, de kleur wordt hersteld en wordt bijzonder UV-bestendig.

De toepassingen zijn eindeloos!

Bedrijfspagina

Limburg

Molenweg 5A
6067 EL Linne
Nederland

Decker Clean & Safe V.O.F. is een familiebedrijf dat zich al 5 jaar in de brede zin van het woord richt op Facility Services en alle daarin voorkomende werkzaamheden. Van gecertificeerde glazenwasserij, kantoorschoonmaak, opleveringen en maatwerkdiensten.

Bedrijfspagina

Pr Hendrikstraat 69
6433 JB Hoensbroek
Nederland

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met 12 jaar ervaring.
Wij werken met beste apparatuur, materiaal en producten voor beste resultaat!
Optimale prijs/kwaliteit verhouding!

Bedrijfspagina

Bisschop Boermansstraat 20
6041 XM Roermond
Nederland

Pastoor Ponstraat 2
6005 SE Weert
Nederland

Schoonmaakbedrijf Weert D&D Cleaning Service; uw Ontzorger! Schoonmaken is een vak! Uw bedrijfspand moet schoon, helder, fris zijn… tot in de puntjes verzorgd. Het visitekaartje naar uw eigen personeel alsook naar de buitenwereld. Schoonmaakbedrijf Weert D&D Cleaning Service verstaat dit vak als geen ander, met specialisatie in; het reinigen van ramen, gevels, keukens en sanitair, meubels, tapijt, werkplaatsen en machines tot in de fijnste naden. Uniek en in uw voordeel; D&D Cleaning Service werkt op offertebasis. Dat houdt ons scherp en alert. We benaderen elke opdracht alsof het onze eerste is, met passie voor het vak en korte lijnen naar de klant. Op die manier kunt u iedere keer weer rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Onze missie: Gegarandeerd Duurzaam Schoon; met persoonlijke aandacht!

Bedrijfspagina

Noord-Brabant

Grotestraat 57
5821 AB Vierlingsbeek
Nederland

Bij Creemers bieden we onze klanten een uitstekend partnerschap en een zeer efficiënte productie van perslucht. Onderhoudskosten en energiekosten worden in ieder proces laag gehouden. Creemers biedt u de keuze uit een breed scala aan persluchtoplossingen die voldoen aan al uw specifieke behoeften. We combineren hoge betrouwbaarheid met een uitstekende verkrijgbaarheid van machines en onderdelen voor de beste service. Het overzichtelijke productaanbod en het ongecompliceerde ontwerp maken het gemakkelijk om de meest geschikte machine en persluchtoplossing voor uw werkplaats en bedrijf te kiezen.

Bedrijfspagina

5760 AA Bakel
Nederland

Provision Products is een jong innovatief vooruitstrevend bedrijf. Alle producten en materialen met betrekking tot uw wasplaats kunnen door Provision products aangeleverd en geïnstalleerd worden. Provision organiseert de aanleg van uw tankplaats en wasplaats en repareert en certificeert volgens recente wetgevingen. Provision Products is continu bezig met het aankopen en leveren van milieubewuste producten. Wij zijn een VCA-vol gecertificeerd bedrijf.

Bedrijfspagina

Gropiusstraat 7
5103 NT Dongen
Nederland

ACCURATE CLEANING PARTNERS BV, afgekort tot ACP bv, is een ambitieuze, no-nonsense schoonmaakorganisatie in de breedste zin. Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij een grote kring aan tevreden relaties opgebouwd. Ons werkterrein strekt zich uit over de gehele regio Brabant. Bij bijzondere opdrachten is het mogelijk om ook buiten Brabant en/of Nederland onze diensten te leveren.

Bedrijfspagina

Loverenstraat 31
5266 AN Cromvoirt
Nederland

De spreuk “Vakmanschap is meesterschap” wordt sinds 1965 bij VDB Schilderwerken hoog in het vaandel gehouden, waarbij we maar 1 doel hebben: Optimale kwaliteit en bewaking van uw onroerend goed.Met deze website willen wij u eigenlijk niet vertellen hoe goed wij zijn in schilderwerk. Per slot zijn wij al meer dan 50 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed. 50 jaar actief in onderhoud aan (monumentale) panden, gebouwen, kantoren en woningen. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij scholen en zorginstellingen.

Bedrijfspagina

Morgenstraat 30
5469 GD Keldonk
Nederland

Wij zijn een ervaren, allround schildersbedrijf en staan garant voor vakkundige uitvoering van de werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand.

Bedrijfspagina

Esperloop 11
5032 XM Tilburg
Nederland

Glazenwasser nodig? Iedereen kan ramen lappen, maar het wassen van grote oppervlakken laat u vast en zeker liever over aan professionals. Vooral als het om glasbewassing op grote hoogte gaat.

Glazenwasserij Hamers in Tilburg staat al meer dan 20 jaar aan de top in glasbewassing. Wij verzorgen dagelijks de glasbewassing en schoonmaak van vele objecten voor VVE’s, bedrijven en instellingen. Ook op grote hoogte!

Bedrijfspagina

Flevoland

Randstad 22-20
1316 BZ Almere
Nederland

HODAL B.V. is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich bezig houdt met het schoonhouden van zowel de binnen- als buitenzijde van grote en middelgrote gebouwen in Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Verder verkopen en verhuren wij alles op het gebied van sanitair hygiëne en kunnen wij uw bedrijfskantine beheren.

Bedrijfspagina

Beemsterweg 5
1311 XC Almere
Nederland

KSS & Noord is een Nederlands dienstverleningsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Het familiebedrijf heeft een groot bestand vaste klanten. Maar is er ook trots op dat klanten terugkeren. Dat komt omdat KSS & Noord kwaliteitswerk levert, 95% van het personeel heeft een vakdiploma. En leidinggevenden hebben minimaal een middenkader opleiding. Klanten waarderen het ook dat KSS & Noord milieuvriendelijk werkt en alle certificering op orde heeft. KSS & Noord levert afzonderlijke diensten of een totaalpakket met gevelreiniging, schilderwerk, verhuizingen, mutatieonderhoud, schoonmaakwerk, glasbewassing, groenonderhoud of roltrapreiniging. Vaak contracteren bedrijven meerdere partijen voor dit soort diensten. Bij KSS & Noord heeft u één contactpersoon en komt alles op één factuur. Wel zo gemakkelijk.

Bedrijfspagina

Argonweg 69
1362 AC Almere
Nederland

Trion schoonmaak & bedrijfsdiensten is sinds 1970 een regionaal opererend schoonmaakbedrijf, werkzaam in Midden-Nederland. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot de BV Trion van nu welke zowel intern als extern het onderhoud verzorgt van onder andere winkelcentra, scholen, kantoren, kinderdagverblijven en appartementencomplexen.

Bedrijfspagina

[gtranslate]