Even voorstellen…

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Even voorstellen…

26 augustus 2019

Even voorstellen… Onze nieuwe stagiairs Finance!

Michelle van Agteren
“Mijn naam is Michelle van Agteren en ik studeer Finance & Control aan Avans hogeschool in Den Bosch.

Voor mijn opleiding loop ik stage bij MAVRO International op de afdeling Finance. Tijdens mijn stage werk ik mee op de afdeling, zo maak ik kostprijsanalyses en verwerk ik facturen. Daarnaast voer ik voor mijn stage een onderzoek uit. Ik hoop met deze stage een duidelijk beeld te krijgen van hoe het in de praktijk er aan toe gaat. Tevens hoop ik veel ervaring op te doen. Het is erg leuk om in een gezellig en energiek team als MAVRO te zitten.”

Jordi Rab
“Mijn naam is Jordi Rab en binnen MAVRO International ben ik als stagiair Finance & Control werkzaam op de afdeling Finance.

Als stagiair ondersteun ik de financial controller bij verschillende werkzaamheden en houd ik me bezig met een onderzoek die betrekking heeft op een breed aandachtsgebied, namelijk ISO 9001: Kwaliteitsmanagement. De werkzaamheden die ik uitvoer tijdens mijn stage zijn divers, van factureren tot het opstellen van cijfers voor de maandelijkse rapportages. Maar houd mij vooral bezig met het controleren en verwerken van inkoopfacturen. Ten slotte ondersteun ik de financial controller bij projectregistratie, voor- en nacalculatie en kostprijsberekeningen.

MAVRO International bestaat uit een energiek en gezellig team waar ik als stagiair volwaardig meedraai. Met mijn onderzoek draag ik bij aan een project die MAVRO International op de kaart gaat zetten binnen de organisatie.”

Indira Bauman
“Mijn naam is Indira Bauman en ik doe de opleiding Finance & Control op Avans. Hiervoor loop ik op dit moment mijn 3e-jaars stage bij MAVRO International op de afdeling Finance.

Tijdens deze stage werk ik mee met de afdeling Finance. Een deel van mijn werkzaamheden bestaat uit het controleren en het verwerken van facturen. Daarnaast ga ik ook een onderzoek doen bij MAVRO. Ik hoop bij MAVRO meer kennis te krijgen uit de praktijk in uiteenlopende situaties.”

 

[gtranslate]