Even voorstellen…

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Even voorstellen…

5 augustus 2019

Even voorstellen… Onze nieuwe collega’s Stefan van Driel en Eefje Beckers!

Stefan van Driel
“Mijn naam is Stefan van Driel en binnen MAVRO International ben ik werkzaam op de afdeling commerciële binnendienst. Vanuit hier sta ik o.a. klanten en leveranciers telefonisch en per mail te woord, verwerk de inkomende orders en zorg dat deze klaar worden gezet voor verzending. Daarbij hoort uiteraard ook dat ik de voorraad van de desbetreffende producten in de gaten houd.
Verder bied ik ondersteuning binnen het team van MAVRO waar nodig en door allerlei dagelijkse verschillende werkzaamheden is het een afwisselende en uitdagende job.”

Eefje Beckers
“Als Research & Development medewerker houd ik mij bij MAVRO bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de huidige productlijn. Dit doe ik door mij te verdiepen in recepturen en grondstoffen. Ook ben ik bezig met het up-to-date houden van de product informatie- en veiligheidsbladen en help ik bij technische vraagstukken van de buitendienst. Samenwerken met collega’s om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant.”

 

[gtranslate]