Anti-graffiti: semi-permanent

Kostenbesparend
Eenvoudiger graffiti verwijderen
Innovatief en easy-to-clean
Workshop anti-graffiti

Waarom een anti-graffiti coating?

Graffiti is vaak een vervelend maar ook kostbaar probleem. Ieder jaar wordt er veel geld uitgegeven aan het verwijderen van graffiti van objecten, gevel en gebouwen. Verwijder eenvoudig graffiti door anti-graffiti coating van MAVRO.

Kosten besparen middels een anti-graffiti coating

Door middel van een anti-graffiti coating bespaar je op kosten zoals schoonmaakkosten. Hoe dit kan? Wanneer een anti-graffiti coatings is aangebracht, is graffiti eenvoudiger te verwijderen. Vaak is alleen hogedruk genoeg om de graffiti te verwijderen. Eenvoudiger reinigen is minder schoonmaak- en onderhoudskosten.

Semi-permanente anti-graffiti coatings

Semi-permanente anti-graffitisystemen kunnen worden toegepast op bijna alle ondergronden. Naast de anti-graffiti eigenschappen is je ondergrond ook beschermd tegen vocht en atmosferische vervuilingen waardoor bijvoorbeeld algen nauwelijks de kans hebben om zicht te hechten op de ondergrond. Alleen water is nodig voor het succesvol weghalen van bekladding. Wanneer er graffiti verwijderd word, dient de coating opnieuw aangebracht te worden voor optimale bescherming. De semi-permanente anti-graffiti coatings zijn zowel transparant verkrijgbaar als in kleur.

Op welke ondergronden kan een anti-graffiti coating?

Een anti-graffiti kan op vele soorten ondergronden toegepast worden zoals beton, metselwerk, natuursteen (open en gesloten), gecoat (dicht en muurverven), kunststoffen, volkernplaten en hout. De zelfopofferende GRAFFITIGUARD kan op alle eerder benoemde ondergronden toegepast worden. Wanneer er gekozen wordt voor een anti-graffiti coating op kleur, is het mogelijk om deze in te zetten op vele poreuze- en niet-poreuze oppervlakken.

Hout is minder vaak een doelwit voor graffiti maar ook houten oppervlak worden beklad. Hiervoor hebben wij speciaal NITOGUARD WOOD ontwikkeld. Deze nano-coating dient wel periodiek opnieuw aangebracht te worden.

Kwetsbare ondergronden

Naast de GRAFFITIGUARD, bieden wij ook een semi-permanente anti-graffiti coating voor gevoelige, kwetsbare ondergronden; GRAFFITIGUARD LITE. De anti-graffiti coating is toe te passen op ondergronden zoals geschilderde ondergronden en verkeersborden.

Voor de koude winterdagen

Speciaal voor de koude winterdagen hebben we een anti-graffiti coating ontwikkeld; GRAFFITIGUARD ICE. Deze anti-graffiti coating is toepasbaar op zowel poreuze als niet-poreuze ondergronden. GRAFFITIGUARD ICE is resistent tegen lage temperaturen tussen -3oC en +5oC en biedt een duurzame bescherming.

 

Hoe verwijder je graffiti van een anti-graffiti coating?

Wanneer de coatinglaag beklad is met graffiti, kan de graffiti eenvoudig verwijderd worden door middel van hogedruk en heet water. Bij een semi-permanente coating, dient de coating opnieuw aangebracht te worden. Een permanente anti-graffiti coating kan vele malen gereinigd worden zonder de coating aan te tasten.

Wat kost een anti-graffiti coating?

Afhankelijk van de gewenste eigenschappen en de ondergrond verschillen de kosten per anti-graffiti coating. Zo variëren de kosten van een semi-permanente anti-graffiti coating van €18,- tot €25,- per liter.

Deelnemen aan onze anti-graffiti workshop?

Tijdens de workshop Anti-graffiti, leer je hoe je graffiti moet verwijderen én op welke manier je anti-graffiti systemen kunt aanbrengen. Naast theorie wordt er vooral aandacht besteed aan oefenen in de praktijk. Kijk eens op onze workshops pagina voor meer info en al onze workshops: https://www.mavro-int.com/workshops/
Interesse in de workshop of meer info: info@mavro-int.com of 0418 680 680.

Hoe lang gaat een anti-graffiti coating mee?
Een anti-graffiti coating gaat gemiddeld 5 – 7 jaar mee. Bij een semi-permanente anti-graffiti coating is het wel zo dat deze, na het verwijderen van graffiti, opnieuw aangebracht dient te worden. Wanneer graffiti dus van een semi-permanente coating verwijderd word, vervalt daarmee de levensduur.

Welk product kan ik het beste gebruiken bij mijn vraagstuk?
Afhankelijk van de ondergrond, de omgeving en omstandigheden kun je het beste overleggen met een van onze adviseurs welk systeem bij jouw vraagstuk past. Vaak komt een adviseur een proefvlak opnemen om je zo te voorzien van het beste advies voor jouw vraagstuk.

Hoe breng je een anti-graffiti coating aan?
Afhankelijk van het systeem, worden anti-graffiti coatings aangebracht met een lagedrukspuit, roller of kwast. Meestal wordt het anti-graffitisysteem in meerdere lagen aangebracht.

Hoe veel heb ik nodig van het product?
Dit is afhankelijk van het product en de ondergrond. Ieder product van ons kent zijn eigen verbruik. Dit kun je opvragen bij een van onze adviseurs, terugvinden in de productinformatiebladen of in de prijslijst.

Bij welke omstandigheden werken de producten het beste?
De producten werken altijd het beste bij droge weersomstandigheden. Lage temperaturen kunnen de werkzaamheden vertragen én de producten moeten niet ingezet worden in direct zonlicht.

Ik wil vooraf een proefvlak zetten
Het is verstandig altijd vooraf een proefvlak te zetten. Dit kun je ook laten doen door een van onze adviseurs. Zelf doen? Vraag vrijblijvend een sample aan om een proefvlak te zetten.

Mijn vraag staat er niet bij
Neem contact met ons op, onze adviseurs helpen je graag verder via: info@mavro-int.com of 0418 6680 680.

Impressie GRAFFITIGUARD

[gtranslate]