Anti-wildplak

MAVRO draagt bij aan het onderhouden van de omgeving
Wildplak tegengaan
Verbeteren van straatbeeld
Effectieve coating
Omgeving in stand houden

Het fenomeen wildplak

Wildplak is een veelvoorkomend probleem. Objecten en ondergronden worden illegaal beplakt met posters, stickers, affiches, flyers en andere bekladding. Wildplak is een belangrijk onderdeel van de vervuiling van de openbare ruimte in Nederland. De overheid probeert het wildplakken door middel van diverse acties aan te pakken en terug te dringen. Wildplak leidt tot een ongewenst straatbeeld en zorgt voor degradatie van het betreffende object en ondergrond. De strijd tegen wildplak en aanplak is belangrijk voor de economische uitstraling van de omgeving. MAVRO biedt dé coating tegen wildplak.

Wildplak, aanplak en sticker campagnes
Wildplak campagnes worden ingezet als een betaalbare en gerichte manier om publiciteit te genereren waar andere media ontbreekt. Je vindt wildplak in het straataanzicht bijvoorbeeld op elektriciteits- en verkeersregelkasten, verkeersborden- en lichten, lantaarnpalen, straatmeubilair en glasbakken. Ondergronden als kunststof, metaal, beton en geschilderde ondergronden worden ook beplakt door wildplakkers.

Hoe pakken we wildplak aan?

MAVRO International is specialist in het oorspronkelijk houden van ondergronden. Onze ANTI-POSTER COATING 2C is een state of the art anti-wildplak coating. Door onze speciale anti-sticker en anti-poster coating aan te brengen op de betreffende ondergrond, vormt deze een antihechtingslaag op de specifieke ondergrond. Hierdoor wordt hechting van posters, flyers, stickers, affiches en andere ongewenste reclame aan ondergronden voorkomen. De wildplak wordt effectief tegengegaan!

Tevens hebben we ook ANTI-POSTERCOATING 1C, een ready-to-use product welke zeer eenvoudig te verwerken is. Net als de 2-componenten anti-wildplak coating heeft ook de ANTI-POSTERCOATING 1C anti-graffiti eigenschappen én kunnen poster, flyers en stickers niet tot nauwelijks hechten aan de ondergrond.

Wat is een anti-wildplak coating?

Een anti-wildplak coating wordt ook anti-sticker, anti-poster of anti-aanplak coating genoemd. Een anti-wildplak coating is een effectief en preventief middel om wildplak zoveel als mogelijk te voorkomen. Het aanbrengen van onze unieke anti-wildplak coating, draagt zorg voor het ontstaan van een laag over de oorspronkelijke ondergrond die het aanplakken van ongewenste reclame en overige wildplak nagenoeg onmogelijk maakt.

MAVRO’s ANTI-POSTER COATING 2C is transparant verkrijgbaar én in iedere RAL-kleur. De coating is toepasbaar op uiteenlopende ondergronden en objecten. Neem voor advies contact op met een van onze adviseurs.

Voordelen anti-wildplak coating

  • Aanbreng van anti-aanplak coating werkt ontmoedigend voor wildplakkers
  • Ondergronden en objecten worden minder vandalismegevoelig
  • Vermindering van ergernis bij vakmensen werkzaam bij electra kasten en dergelijke
  • Besparing op onderhoudskosten door mogelijkheden de coating veelvuldig te reinigen
  • Verbetering van straataangezicht
  • Verhoogd gevoel van veiligheid door burgers
  • Eenvoudige verwijdering van graffiti, aanplak en wildplak leidt tot kostenbesparing

Anti-graffiti coating

De unieke anti-aanplak coating van MAVRO biedt een uitstekende anti-graffiti werking. De ANTI-POSTER COATING 2C draagt zorg voor anti-hechting van graffiti, waardoor deze eenvoudig te verwijderen is.

Eigenschappen van de coating

– Unieke State of the Art Anti-poster coating
– Eenvoudige verwijdering van posters, flyers, affiches, stickers en overig ongewenst reclamemateriaal door antihechting van aanplak en wildplak
– De ANTI-POSTER COATING 2C beschikt over anti-graffiti eigenschappen
– De coating is transparant leverbaar
– Leverbaar is Ral-kleuren
– Besparend op onderhoudskosten
– Weersbestendig
– Duurzame coating met een lange levensduur

Voorbehandeling

Nauwkeurige voorbehandeling van de specifieke ondergrond is essentieel voor de juiste werking. De ondergrond dient grondig gereinigd te worden. Op voorhand aanwezige posters, stickers, flyers en andere vervuiling dienen verwijderd te worden. De volgende stap in het proces is het op professionele wijze aanbrengen van de ANTI-POSTER COATING 2C. Het proces van reiniging en aanbrengen van de anti-wildplak coating is specialistisch vakkundig werk dat uitgevoerd dient te worden door deskundig opgeleide vakmensen.

Bij welke omstandigheden werkt de coating het beste?
De producten werken altijd het beste bij droge weersomstandigheden. Lage temperaturen kunnen de werkzaamheden vertragen én de producten moeten niet ingezet worden in direct zonlicht.

Hoe veel heb ik nodig van het product?
Dit is afhankelijk van het product, de graffiti en de ondergrond. Ieder product van ons kent zijn eigen verbruik. Dit kun je opvragen bij een van onze adviseurs, terugvinden in de productinformatiebladen of in de prijslijst.

Ik wil vooraf een proefvlak zetten
Het is verstandig altijd vooraf een proefvlak te zetten. Dit kun je ook laten doen door een van onze adviseurs. Zelf doen? Vraag vrijblijvend een sample aan om een proefvlak te zetten.

Mijn vraag staat er niet bij
Neem contact met ons op, onze adviseurs helpen je graag verder via: info@mavro-int.com of 0418 6680 680.

[gtranslate]