Dakcoating (MAVROX® ROOFCOAT WB)

Een dakcoating is een betaalbare, slimme én duurzame oplossing
Duurzaam en watergedragen
Eenvoudig aan te brengen
Snel leverbaar
Vrij van schadelijke stoffen

Je dak weer als nieuw? MAVROX® ROOFCOAT WB!

Een eerste indruk is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor je woning of bedrijfspand. Dit is een van de redenen waarom een dakcoating in Nederland snel in opkomst is. Door de dakpannen te coaten is je dak als nieuw; en dat voor een fractie van de kosten voor een nieuw dak. Een betaalbare, slimme én duurzame oplossing!

Wat is een dakcoating?

Een dak coating beschermt dakpannen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, hitte, regen, vorst en vervuiling. Hierdoor wordt de levensduur van je dak aanzienlijk verlengd.

Een andere belangrijke eigenschap is dat dakcoating ervoor zorgt dat de dakpannen hun originele kleur terugkrijgen of desgewenst het dak voorziet van een nieuwe kleur en uitstraling. Hierdoor krijgt je huis of bedrijfspand weer de flair die het verdient.

Tip: zonnepanelen plaatsen? Kleur rode dakpannen met de MAVROX® ROOFCOAT WB zwart of antraciet voor een mooie, esthetische uitstraling.

MAVROX® ROOFCOAT WB

Bij MAVRO International voldoen we graag aan de verzoeken van onze tevreden, loyale klantenkring. Toen we de vraag kregen om een dak coating te ontwikkelen, zijn onze kennisexperts daar enthousiast mee aan de slag gegaan in het laboratorium.

Het resultaat is de MAVROX® ROOFCOAT WB, een volledig watergedragen dakcoating met vele pluspunten ten opzichte van vergelijkbare producten. Zo is onze dakcoating:
✅ Vrij van vluchtige organische stoffen en schadelijke stoffen
✅ Eenvoudig aan te brengen
✅ Zeer goede hechting zonder primer
✅ Snel leverbaar

MAVROX® ROOFCOAT WB is geschikt voor het inkleuren en waterafstotend maken van vrijwel alle soorten betonnen en andere minerale dakpannen en leverbaar in enkele standaard kleuren.

Wil je vezelcement/Eternit® dakbedekking of geglazuurde dakpannen coaten, neem dan contact op met onze technische adviseurs via info@mavro-int.com of tel.: +31 (0)418 680 680.

Snelle levering van dakcoating

Met de kennis, expertise en materialen die we bij MAVRO International in huis hebben, kunnen we onze dakcoating niet alleen zelf ontwikkelen, maar ook produceren. Iets wat voor jou grote voordelen heeft.

Allereerst ben je op deze manier verzekerd van een uitstekende kwaliteit dakpannen coating. Bij MAVRO International werken we uitsluitend met de beste grondstoffen. En uiteraard zouden wij onszelf geen oppervlakteverbeteraars noemen als we niet zouden werken met groene technologieën en duurzame, milieuvriendelijke stoffen.

Daarnaast heeft de eigen productie van onze dakcoating het grote voordeel dat we snel kunnen leveren. Jij vraagt, wij draaien.

Hoe werkt dakpannen coaten

Dakpannen verven met de dakcoating van MAVRO International werkt heel eenvoudig. Belangrijk is om met een ‘schoon werkblad’ te beginnen. Oftewel, voordat de dakcoating kan worden aangebracht moet het dak worden gereinigd en vuil, algen en mossen worden verwijderd.

Uiteraard heeft MAVRO International ook hiervoor enkele topproducten in het assortiment. Professionele reinigers waarmee dit klusje gemakkelijk geklaard kan worden zijn:
🧽ALGEN REMOVER
🧽FACADECLEAN HC
🧽UNICLEAN LOW FOAMING

Wanneer de dakpannen schoon, droog en stofvrij zijn, is de MAVROX® ROOFCOAT WB heel eenvoudig aan te brengen met een kwast, roller of airless spuitapparatuur. Na het coaten zien de dakpannen er weer uit als nieuw en zijn ze bovendien beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en UV-straling.

Wat kost een dakcoating?

Het mooie van MAVROX® ROOFCOAT WB is dat je dak weer als nieuw is, voor een fractie van de kosten van een nieuw dak. Bij MAVRO International hanteren we een scherpe prijs voor onze dakcoating. Meer weten en/of vrijblijvend een prijsofferte laten maken? Neem contact op met onze technische adviseurs via info@mavro-int.com of tel.: +31 (0)418 680 680.

[gtranslate]