Desinfectie

Desinfecteren/ontsmetten is een manier om ziekteverwekkers te doden
AlCOHOL SPRAY
HAND ALCOHOL GEL
Effectieve desinfectie
Lees hier alle info

Desinfectie

Desinfecteren/ontsmetten is een manier om ziekteverwekkers te doden. In deze spannende tijden van de coronacrisis is persoonlijke hygiëne ineens een stuk belangrijker geworden. Er wordt geadviseerd om vaak de handen te wassen met water en zeep, en om zo min mogelijk je gezicht aan te raken. Met deze maatregelen wordt de verspreiding zoveel mogelijk beperkt. Als extra bescherming kunnen desinfecterende middelen gebruikt worden om handen en oppervlakken te reinigen. Desinfecterende middelen zijn bewezen effectief tegen veel verschillende virussen en bacteriën waaronder COVID-19. Desinfecteer met MAVRO producten voor een schone en ontsmettende omgeving.

Als gevolg van een tekort aan grondstoffen en een spontane run op deze producten ontstond er een ernstig tekort aan desinfectiemiddelen. Ook binnen ons bedrijf hebben wij dit tekort gemerkt. Wij volgen zorgvuldig de maatregelen van het RIVM en passen zelf desinfectiemiddelen toe om ruimtes te desinfecteren na bezoek van klanten, sollicitanten en oppervlakken zoals de koffieautomaat en toiletten.

Als producent en leverancier van o.a. reinigingsmiddelen hebben wij veel klanten in sectoren waar de vraag naar desinfectie van oppervlakken, ruimtes en personeel sterk is toegenomen.

MAVRO ALCOHOL SPRAY

Deze alcohol spray bevat 70% isopropylalcohol en is daardoor een van de meest effectieve desinfecterende middelen. Dergelijke concentraties alcohol worden ook gebruikt op microbiologische laboratoria waar een snelle werking essentieel is.

De spray mag niet toegepast worden als handalcohol, maar is bedoeld om snel en effectief grote oppervlakken te reinigen en te desinfecteren. De ALCOHOL SPRAY wordt geleverd in een sprayflacon en kan direct toegepast worden op vrijwel alle oppervlakken.

Handen wassen met water en zeep blijft essentieel in het tegengaan van virussen en bacteriën waaronder COVID-19. Het desinfecteren van oppervlakken en ruimtes geeft extra bescherming, maar geeft bovenal een geruststellend gevoel bij klanten en personeel.

HAND ALCOHOL GEL

RIVM raadt aan om uw handen zorgvuldig te wassen met water en zeep en desinfectiemiddelen links te laten liggen. In de praktijk is de behoefte aan alcohol handgel echter zeer aanwezig. Voor veel bedrijven en mensen is het veelvuldig wassen met water en zeep niet haalbaar. Klanten en personeel zijn bijvoorbeeld veel op de weg en hebben toch de behoefte om hun handen te desinfecteren.

Onze HAND ALCOHOL GEL bevat 70% ethanol en onder andere glycerol om droge handen zoveel mogelijk tegen te gaan.

De handgel is perfect voor persoonlijk gebruik of voor in dispensers. HAND ALCOHOL GEL kan geleverd worden in elke gewenste verpakking, van handzame 100ml flesjes tot 5 liter grootverpakking. Ondanks de desinfecterende werking raden wij u aan om altijd uw handen te wassen zodra u daar de kans voor heeft.

[gtranslate]