Desinfectie

Desinfecteren/ontsmetten is een manier om ziekteverwekkers te doden
AlCOHOL SPRAY
HAND ALCOHOL GEL
Effectieve desinfectie
Lees hier alle info

Desinfectie

Desinfecteren/ontsmetten is een manier om ziekteverwekkers te doden. In deze spannende tijden van de coronacrisis is persoonlijke hygiëne ineens een stuk belangrijker geworden. Er wordt geadviseerd om vaak de handen te wassen met water en zeep, en om zo min mogelijk je gezicht aan te raken. Met deze maatregelen wordt de verspreiding zoveel mogelijk beperkt. Als extra bescherming kunnen desinfecterende middelen gebruikt worden om handen en oppervlakken te reinigen. Desinfecterende middelen zijn bewezen effectief tegen veel verschillende virussen en bacteriën waaronder COVID-19.

Als gevolg van een tekort aan grondstoffen en een spontane run op deze producten ontstond er een ernstig tekort aan desinfectiemiddelen. Ook binnen ons bedrijf hebben wij dit tekort gemerkt. Wij volgen zorgvuldig de maatregelen van het RIVM en passen zelf desinfectiemiddelen toe om ruimtes te desinfecteren na bezoek van klanten, sollicitanten en oppervlakken zoals de koffieautomaat en toiletten.

Als producent en leverancier van o.a. reinigingsmiddelen hebben wij veel klanten in sectoren waar de vraag naar desinfectie van oppervlakken, ruimtes en personeel sterk is toegenomen.

[gtranslate]