Gevel impregneren en hydrofoberen

Kwaliteit waar je op kunt bouwen
Waterafstotend
Weersbestendig
Effectieve werking voor jaren
Duurzaam

Wat is hydrofoberen?

Hydrofoberen is een ander woord voor impregneren. Hydrofoberen is een goede methode om minerale bouwwerken zoals beton en baksteen te beschermen tegen de invloeden van vocht, zure regen, UV-straling, atmosferische vervuiling en algen.

Sterk waterafstotend en bijzonder duurzaam

De vloeibare hydrofobeermiddelen van MAVRO zijn gemaakt op basis van silanen/siloxanen en hoogwaardige additieven. De vloeibare hydrofobeermiddelen kunnen worden aangebracht met de vloeimethode waarbij de ondergrond moet worden verzadigd. Na behandeling is het product onzichtbaar, sterk waterafstotend en bijzonder duurzaam.

Extreem goed indringvermogen

De MAVROSEAL range reageert op microniveau met de ondergrond en hecht zich uitstekend aan en in de poriën van minerale substraten. Het dringt diep door in poreus metselwerk en vormt een sterk hydrofobe bescherming die weersbestendig is.

Uitstraling van de gevel

Gevels die niet geïmpregneerd zijn verliezen door de jaren heen hun frisse uitstraling. Een groter probleem is het door en door nat worden van gevelmateriaal. Door een gevel, natuursteen of beton te impregneren of te hydrofoberen wordt deze waterafstotend en kan deze geen water meer opnemen waardoor de uitstraling langer gegarandeerd blijft en het onderhoud op termijn eenvoudiger wordt.

Bewezen kwaliteit

MAVRO heeft diverse kwaliteiten watergedragen en oplosmiddelhoudende hydrofobeermiddelen en het afpareleffect is snel na applicatie zichtbaar. Schoonmaak- gevelbedrijven en aannemers werken al jarenlang met deze duurzame beschermingsproducten die minimaal 10 jaar effectieve werking hebben. Kwaliteit waar je op kunt bouwen.

Geen materiaalverlies met impregneercrème

MAVROSEAL GEL op basis van silaan/siloxaan in emulsievorm, is speciaal ontwikkeld voor het hydrofoberend impregneren van baksteen, klinkers, kalkzandsteen, natuursteen en stucwerk. Eenvoudig te verwerken crème door gevelspecialisten met spuitapparatuur of een vachtroller.

Fletse gevels worden weer fris van kleur door toepassing van MAVROSEAL WETLOOK.

Documentatie
Van elk product hebben wij een Productblad (TDS) en een Veiligheidsblad (MSDS). Hierin staan onder andere de gebruiksaanwijzing en eerste hulpmaatregelen. Lees deze bladen goed door voordat je onze producten gebruikt.

Productbladen Veiligheidsbladen

DutchFrenchItalian