Specialistisch reinigen

MAVRO levert een brede range aan specialistische reinigingsproducten voor alle denkbare objecten en ondergronden
Duurzame oplossingen
Krachtig en effectief
Verbeteren esthetisch aanzicht
Omgeving in stand houden

Wat is specialistisch reinigen

Bij specialistisch reinigen verstaat men reinigingsproducten en activiteiten die gericht zijn op schoonmaken, onderhoud en preventief behandelen van bijzondere plaatsen en ondergronden. Hierbij zijn zowel kennis als specialistische en intensief werkzame, effectieve producten onmisbaar.

MAVRO levert een brede range aan specialistische reinigings– en beschermingsproducten voor alle denkbare objecten en ondergronden. De reinigers van MAVRO verlengen de levensduur van de gereinigde en/of behandelde objecten, werken snel en effectief, tasten de ondergronden niet aan en zijn veelal milieuvriendelijk en duurzaam. Alle MAVRO cleaners en ook alle overige producten van MAVRO worden zorgvuldig getest in het eigen laboratorium. Ons enthousiaste team specialisten demonstreert de eigenschappen en de werking van de MAVRO reinigers graag bij u op locatie zodat u zich kunt overtuigen van de eenvoudige applicatie en de uitstekende werking.

De state of art reinigende producten van MAVRO worden toegepast bij:

  • Gevelreiniging, gevelconservering en onderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Industriële reiniging met producten en reiniging in food industrie
  • Verwijderen van diverse soorten aanslag en van ernstige vervuiling
  • Reinigen van machines
  • Chemische reiniging

Gevelreiniging, gevelconservering en onderhoud

Een verzorgde schone gevel maakt een positieve indruk op bezoekers en passanten. Daarnaast geeft het uw bedrijf een positieve, succesvolle uitstraling. Helaas lijden de gevels onder atmosferische en andere soorten van vervuiling waardoor gevelonderhoud een terugkerend noodzakelijk fenomeen is. Sommige soorten gevelvervuiling zijn hardnekkiger dan andere. Bij roetaanslag van het verkeer zorgen chemische cleaners voor het beste resultaat terwijl mos en algen aanslag met het gebruik van zachte, milieuvriendelijke reinigers uitstekend te behandelen zijn.

Na het reinigen van uw gevel kunt u kiezen voor gevelconservering, een langdurige bescherming van uw gevel (met bepaalde producten langer dan tien jaar) tegen vocht, ongewenste aanslag en verontreiniging, uitlaatgassen en roet. Waterafstotende, nano-coatings van MAVRO bieden een duurzame oplossing en beschermen doeltreffend uw eigendom.

Hoe effectief gevelconservering ook is, het is niet eenmalig. Het beste resultaat om uw gevel voor meerdere jaren droog, schoon en netjes te houden bereikt u met meerdere keren te conserveren. Hoe vaak precies is afhankelijk van de staat van uw gevel. Ons team specialisten adviseert u graag bij uw keuze. Wanneer uw gevel gereinigd en eventueel geconserveerd is, verdient regelmatig onderhoud van de gevel uw aandacht. Het is raadzaam om uw gevel (en gebouw) regelmatig te onderzoeken op beginnende problemen.

Industriële reiniging met producten in de food industrie

Bij MAVRO vindt u de juiste producten voor alle soorten specialistisch reiniging. Denk hierbij aan het verwijderen van diverse aanslagen, extreme vervuiling, verwijderen van roest, oude verf en coatings, industrieel reinigen van machines en ruimtes in de food industrie. De eisen op industriële reiniging in voedselindustrie zijn streng omdat het van wezenlijk belang is dat de voedselveiligheid niet in gevaar komt.
MAVRO biedt diverse producten aan voor de reiniging van o.a. opslagtanks en RVS apparatuur in de foodindustrie. Tevens is er een breed scala aan vloerreinigers en desinfectanten.

Reinigen van machines

Industrieel reinigen van machines stelt specifieke eisen aan de gebruikte producten en aan de uitvoerder. Producten aangewend om industrieel te reinigen binnen zware en lichte industrie worden toegepast bij het schoonmaken van machines, leidingen, opslagtanks en diverse installaties.
Afhankelijk van de wensen van uw bedrijf stellen de specialisten van MAVRO een op maat gemaakt reinigingsadvies voor u op.

Chemische reiniging

Chemische reiniging is een tak van industrieel reinigen. Bij chemische reiniging worden tijdens het reinigingsproces chemicaliën gebruikt om een optimaal resultaat te garanderen. Chemisch reinigen wordt bijvoorbeeld toegepast om koelers, vaten, leidingwerk en heaters te reinigen. Alvorens men met reinigen gaat beginnen, bepalen de specialisten welke chemicaliën gebruikt gaan worden. Bij het reinigen worden alkalische-, zuur- of neutrale samenstellingen gebruikt. Chemisch reinigen wordt veelal gebruikt in de food industrie, vooral bij het desinfecteren en productie gereed maken van diverse objecten en oppervlakken.

Graffiti verwijderen

Voor het effectief verwijderen van graffiti uitingen en eventueel beschermen van de ondergrond tegen het opnieuw aanbrengen van graffiti is het altijd raadzaam om te kiezen voor betrouwbare producten. Met bewezen werking en een ervaren team schoonmakers en applicateurs. Het is beslist een specialistisch werk dat de nodige ervaring en expertise vereist.

De graffiti verwijderaars van MAVRO zijn bestemd om openbare gebouwen, stations, rollend materieel, viaducten, bruggen, tankstations, metrostations en winkelcentra eenvoudig te reinigen van graffiti uitingen. De ondergrond is bepalend voor uw keuze van het reinigend product. Welke producten en welke wijze van het schoonmaken het beste is, hangt mede af van de ondergrond waarop graffiti aangebracht is. Ook is het van belang om te bepalen of u na het schoonmaken een extra coating laag wilt laten aanbrengen om uw eigendommen te beschermen voor een volgend bezoek van de graffiti sprayers.

Voorbehandeling van objecten en ondergronden met permanente of semi-permanente coatings van MAVRO maakt het mogelijk om de aangebrachte graffiti met minimale moeite en tijdverlies eenvoudig te verwijderen. Bij semi-permanente of zelfopofferende coatings verdwijnt het beschermend laagje samen met graffiti en dient deze na elke reiniging opnieuw aangebracht worden. Anti-graffiti coatings bemoeilijken het intrekken van de verf in poreuze ondergronden waardoor het spoorloos verwijderen mogelijk is.

[gtranslate]