Ingrid Peters, Backoffice

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Mensen van MAVRO: Ingrid Peters, Backoffice

29 oktober 2020

Het is inmiddels veertien jaar geleden dat Ingrid Peters voor het eerste keer door de poort van MAVRO international in Zaltbommel liep. Ingrid had gesolliciteerd naar de positie van Backoffice medewerkster, een baan die voor haar na haar jarenlange ervaring als haarstyliste een nieuw begin betekende.

Ingrid was toe aan een nieuwe uitdaging en was tijdens haar sollicitatiegesprek enorm onder de indruk geraakt door een terloopse mededeling dat het kreet “the sky is the limit” bij MAVRO de werkelijkheid is geworden. En ook al was zij op dat moment niet voor honderd procent overtuigd, de komende jaren van haar loopbaan hebben bewezen dat bij MAVRO de mogelijkheden en kansen inderdaad ongelimiteerd zijn.

Ook na veertien jaar biedt elke werkdag bij MAVRO een rijke mix aan van diverse werkzaamheden.
“Ik ben elke dag bezig met projectadministratie, debiteuren beheer en facturatie. Het contact met de klanten vind ik erg leuk. MAVRO heeft veel vaste klanten waarmee ik in de loop der jaren een bijzondere band heb opgebouwd.

Dagelijks zoek ik samen met onze klanten naar diverse oplossingen, soms ook in minder leuke situaties wanneer de verplichtingen iets moeilijker zijn om na te komen. Samen met de klanten een effectieve win-win oplossing te vinden is voor mij een zeer bevredigende kant van mijn werk.”

Ingrid werkt bij MAVRO in een parttime dienstverband. Wat doet zij in haar tijd buiten MAVRO?
“Ik heb een groot gezin met man en 5 kinderen, dus veel vrije tijd heb ik niet. Naast het huishouden gaan we er graag met onze honden op uit. Ik speel tennis en daarin vind ik de 3e helft zeker zo belangrijk. Gezelligheid staat hoog bovenaan op mijn lijst. Het leven is één groot feest maar je moet zelf de slingers hangen, zeg ik altijd, ha ha.”

Het meest opvallende verschil tussen het werken bij haar vroegere werkgevers en het werken bij MAVRO is de flexibiliteit van haar werkindeling.
“Het werk vind ik veelzijdig en leuk, een hoge mate van flexibiliteit is heel prettig, er hangt een fijne werksfeer en de collega’s onderling hebben een goed contact. Ik heb meer dan voldoende ruimte om mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten en het word altijd enthousiast ontvangen wanneer ik mee wil denken over verbeteren van bepaalde processen.”

Alle neuzen staan in dezelfde richting bij de mensen van MAVRO, samen bezig zijn aan een collectief doel schept solidariteit en begrip voor elkaar. MAVRO is een informeel en laagdrempelig bedrijf met gezellige collega’s en volop doorgroeimogelijkheden op persoonlijk vlak.

Ingrid heeft dan ook geen enkel minpunt die ze bij MAVRO zou willen aanpassen of veranderen. Op de langere termijn wil ze haar functie blijven vervullen op de manier zoals ze nu ook doet.
“Ik zie mezelf komende jaren op dezelfde plaats als nu. Het is een fijne functie welke ik binnen mijn parttime uren goed en met veel plezier kan vervullen. Je kunt bij MAVRO jezelf zijn en altijd rekenen op je collega’s die klaar voor je staan. Er heerst een no-nonsense cultuur waarin iedereen open en transparant naar elkaar toe is.
Ook belangrijk, MAVRO is een vrouwvriendelijk bedrijf waar geluisterd wordt naar je mening en waar je met respect behandeld wordt.”

 

[gtranslate]