ISO 9001 gecertificeerd

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

MAVRO is ISO 9001 gecertificeerd!

5 januari 2021

Opgetogen willen wij mededelen dat wij in november 2020 de laatste audit voor ISO 9001 succesvol hebben doorstaan en gisteren uit handen van het Nederlands Certificatie Instituut trots ons ISO 9001 certificaat hebben ontvangen!

Maarten Verduin, directeur van MAVRO International, is zeer blij met de ISO 9001 certificering:

“Het ISO 9001 certificaat is het bewijs van de uitmuntende kwaliteit van onze interne en externe processen, diensten en producten. Wij hebben hiermee een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Dankzij onze kartrekkers Co en Michelle kunnen we dit succes toevoegen aan onze mijlpalen. Maar natuurlijk ook mede dankzij de inzet van het gehele MAVRO-team.

Zoals iedereen zal begrijpen, hangt dit bewijs van kwaliteitsmanagement bij MAVRO International sinds vandaag op een prominente plaats in ons kantoor te Zaltbommel!”

Bekijk hier ons certificaat!

Waar staat ISO 9001 voor?

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een bekend begrip. ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement (QMS). Om het ISO 9001 certificaat te behalen zijn er talloze gedocumenteerde procedures vereist, gericht op continu verbetering.

Bij MAVRO International staat de klant centraal. Wij zijn voortdurend bezig om de kwaliteit en ontwikkeling van onze diensten en producten te verbeteren en onze interne organisatie steeds beter gestructureerd en nog professioneler te maken.

ISO 9001 staat voor integere processen binnen de bedrijfsvoering en voor alle producten en diensten die geleverd worden conform de eisen en verwachtingen van onze klanten. Daarnaast moeten alle processen en diensten in harmonie zijn met de relevante wet- en regelgeving.

Alle mensen van MAVRO zijn vakbekwaam en capabel, maar blijven zich desondanks voortdurend verbeteren door het constant vergroten en actualiseren van verworven kennis en vaardigheden. De hoogste kwaliteit is bij MAVRO standaard.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zie hoe wij uw positieve verwachtingen bevestigen!

Kijk eens op https://www.mavro-int.com

 

[gtranslate]