Gevelconservering & onderhoud

Een eerste indruk maak je maar één keer en de gevel van een gebouw is daarbij een visitekaartje
Kleurherstellend
Tot wel 10 jaar bescherming
Verlagen van reinigingsfrequentie
Verduurzamen

Waarom een gevel conserveren?

Een gevel conserveren kan zijn om verschillende redenen. Door een gevel te conserveren verlaag je de reinigingsfrequentie. Doordat je gevel beschermd is tegen bijvoorbeeld atmosferische vervuilingen, hoef je je gevel minder vaak te reinigen. Dit resulteert ook weer in lagere schoonmaak- en onderhoudskosten én een langere levensduur van de gevel!

Een gevel van een pand is een visitekaartje voor de klanten. Door goed onderhoud aan de gevel, verbeterd het aanzien. Dit zorgt er ook voor dat het pand kan stijgen in waarde, een win-win situatie.

NITORANGE

Waar er in het verleden alleen nog met een wasachtig product werd geconserveerd is er tegenwoordig een uitgebreide range aan conserveringsproducten voor poreuze en niet-poreuze materialen. Met de NITORANGE hebben we alle opties in huis om voor ieder budget en duurzaamheidseis aluminium kozijnen, gevelbeplating en kunststoffen te beschermen.

Door de gevel te conserveren met onze producten wordt de levensduur verlengd, de reinigingsfrequentie verlaagd en het aanzien beter. Een goede investering dus die zich in de tijd terugbetaald. De ROI die behaald kan worden maken wij inzichtelijk met de MAVRO App. Vraag hiernaar bij een van onze technisch adviseurs.

PROTECTORS

Door onze verscheidenheid aan producten en expertise op dit vlak is er voor vrijwel iedere ondergrond een passend product. Verschillende soorten gepoedercoate of gemoffelde ondergronden, Trespa, geanodiseerd aluminium, of kunststof kunnen allemaal behandeld worden met onze coatings en sealers. Duurzame PROTECTORS die tot wel 15 jaar bescherming, kleurherstel, verfraaiing of ‘’easy to clean’’ eigenschappen bieden.

Onderhoudsadvies

MAVRO komt voor het opstellen van een Advierapport eerst langs voor onderhoudsadvies en het zetten van een proefvlak. De wensen en eisen worden besproken en het gebouw wordt grondig geïnspecteerd. Op basis van de wensen en de staat van het gebouw stellen we een onderhoudsplan op voor de komende jaren.

Semipermanente en reversibele conserveringsproducten voor de gevel;

• NITOWAX
• NITOSHIELD
• NITOCRYL

Permanente conserveringsproducten voor de gevel;

• NITOCOAT
• NITOCOLOUR

Op de pagina HYDROFOBEREN staat meer informatie over het conserveren van poreuze ondergronden zoals metselwerk en natuursteen.

Welk product past het beste bij mijn gevel?
Welke product het beste bij de gevel past hangt af van verschillende factoren zoals omstandigheden, wensen en eisen. Ga je voor de korte of lange termijn bescherming? Transparant of op kleur? Een adviseur komt graag bij je op locatie kijken om een proefvlak te zetten en samen een productkeuze te maken naar wens.

Bij welke omstandigheden werken de producten het beste?
De producten werken altijd het beste bij droge weersomstandigheden. Lage temperaturen kunnen de werkzaamheden vertragen én de producten moeten niet ingezet worden in direct zonlicht.

Hoe veel heb ik nodig van het product?
Dit is afhankelijk van het product, de ondergrond, wensen en eisen. Ieder product van ons kent zijn eigen verbruik. Dit kun je opvragen bij een van onze adviseurs, terugvinden in de productinformatiebladen of in de prijslijst.

Ik wil vooraf een proefvlak zetten
Het is verstandig altijd vooraf een proefvlak te zetten. Dit kun je ook laten doen door een van onze adviseurs. Zelf doen? Vraag vrijblijvend een sample aan om een proefvlak te zetten.

Mijn vraag staat er niet bij
Neem contact met ons op, onze adviseurs helpen je graag verder via: info@mavro-int.com of 0418 6680 680.

 

DutchFrenchItalian