Het lab

Ons laboratorium
Kwaliteitsoplossingen op maat
Innovatie in ons lab
Prestatie
Hoogwaardige producten

Ons laboratorium

Wat MAVRO uniek maakt, is haar eigen laboratorium. Hier wordt door onze laboranten iedere dag hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe reinigings- en beschermingsproducten en het verbeteren van het huidige productaanbod. Voor vrijwel iedere ondergrond is een uniek product ontwikkeld. Heeft u specifieke eisen en/of wensen waaraan een product of afwerkmateriaal moet voldoen? Dat is geen probleem. Bij MAVRO staan we klaar om samen met u tot een maatwerkoplossing te komen. Onze laboranten begeleiden u hierbij en nemen de uiteindelijke ontwikkeling op zich. Daarnaast staan onze Research & Development specialisten klaar voor alle technische vraagstukken van u als klant, maar ook van hun collega’s. Zij ondersteunen waar nodig met kwaliteitsbewaking, onderzoek, ontwikkeling en probleemoplossing.

Al onze producten worden uitgebreid getest door ons Research & Development team. Deze worden getest in zowel het laboratorium en in de praktijk.

De producten die worden gebruikt bij de bouw, het onderhoud of de reiniging zijn nog vaak te agressief voor het milieu. Vanaf het begin hebben we ons altijd ingezet voor duurzame ontwikkeling en productie waar mogelijk. Onze producten worden ontwikkeld volgens strenge specificaties op het gebied van milieuvriendelijkheid, we hechten veel waarde aan het ontwikkelen, promoten en distribueren van groene technologieën.

Onze R&D specialisten

Jaap Man

“Het maakt het leuk om te ‘spelen’ met producten en grondstoffen om vanuit daar de beste samenstelling te vinden. Zo kunnen we het vraagstuk van de klant oplossen. Daarnaast vind ik het leuk om service te verlenen en mijn kennis die ik de afgelopen 45 jaar in deze branche heb opgedaan te delen met opdrachtgevers, klanten en de buitendienst”.

Eefje Beckers

“Als Research & Development medewerker houd ik mij bij MAVRO bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de huidige productlijn. Dit doe ik door mij te verdiepen in recepturen en grondstoffen. Ook ben ik bezig met het up-to-date houden van de product informatie- en veiligheidsbladen en help ik bij technische vraagstukken van de buitendienst. Samenwerken met collega’s om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant.”

Brent Fasting

“Bij MAVRO vervul ik sinds september 2019 de functie van R&D specialist. Dit houdt onder andere in dat ik dagelijks bezig ben met het ontwikkelen en verbeteren van onze producten. Daarnaast ben ik samen met de rest van de R&D afdeling verantwoordelijk voor het beantwoorden van technische vraagstukken van klanten.

Het is een uitdaging om nieuwe en bestaande grondstoffen te gebruiken om de eigenschappen van onze producten te beïnvloeden en zo voor elk probleem een passende oplossing te vinden.  Ik houd mij ook bezig met de veiligheid van het lab en verantwoord omgaan met chemicaliën.”

DutchFrenchItalian