Frisse uitstraling voor de Lintveldebrink in Enschede

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Frisse uitstraling voor de Lintveldebrink in Enschede

Projectinformation

  • Location: Enschede
  • Client: Hemink Groep B.V.
  • Application company: JDE Schoonmaakdiensten
  • Date of execution: Mei 2017

NITOCOAT

In opdracht voor Hemink Groep B.V. is JDE Schoonmaakdiensten aan de slag gegaan met Lintveldebrink 600 t/m 800 in Enschede. Hemink Groep B.V. is een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedverbetering en afbouw. Met een vestiging in Holten en Amersfoort pakken zij grootschalige en intensieve onderhoudsprojecten die veelal gerealiseerd worden in bewoonde situaties.

JDE Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Haaksbergen. Zij bieden landelijk hun diensten aan zoals o.a. glasbewassing, gevelreiniging en industriële reiniging.
Voor het project in Enschede, is er gebruik gemaakt van de permanente, conserverende en transparante coating NITOCOAT. De geperforeerde blauwe en rode beplatingen zijn behandeld met deze innovatieve coating. NITOCOAT biedt bescherming tegen o.a. graffiti en atmosferische vervuilingen en haalt fletse kleuren weer op. Het pand heeft weer een frisse uitstraling en is duurzaam beschermt voor maar liefst 6 – 12 jaar!

Lees hier meer over gevelconservering!

DutchFrenchItalian