Woningcomplex Ucella wordt aangepakt door de mannen van Van Dijken

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Woningcomplex Ucella wordt aangepakt door de mannen van Van Dijken

Projectinformation

  • Location: Tiel
  • Client: VvE Ucello
  • Application company: Van Dijken
  • Date of execution: 2015

SIPROUNIQAUT

ISOPROPANOL

UNICLEAN LOW FOAMING

NITOCOAT

Het complex van Ucella had te maken met zware verkrijting van de daken. MAVRO is een kijkje gaan nemen en heeft hiervoor een adviesplan geschreven. Ucella is akkoord gegaan met dit advies, zodat de mannen van Van Dijken aan de slag mochten met deze daken.

Ze zijn begonnen met het reinigen van de ondergronden met behulp van de aangroeiverwijderaar ALGEN REMOVER. Om de daken te conserveren, moet de ondergrond altijd vet- en vuilvrij gemaakt worden. Dit is gedaan met UNICLEAN LOW FOAMING. Daarnaast zijn de ondergronden gedroogd en extra ontvet met ISOPROPANOL. Bij het gebruik van NITOCOAT kan namelijk, na het reinigen en naspoelen met leidingwater, de ondergrond gedroogd worden met ISOPROPANOL.

Als laatste is er een laag NITOCOAT aangebracht om de ondergronden gemakkelijk schoon te houden en de kleur te waarborgen. Na afloop zagen de daken er weer als nieuw uit. NITOCOAT is onderdeel van de NITORANGE, een verzameling van kleur- en glansherstellende renovatiecoatings. Lees hier verder over de NITORANGE.

DutchFrenchItalian