Joëlle Verbeek, stagiaire Finance afdeling

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Mensen van MAVRO: Joëlle Verbeek, stagiaire Finance afdeling

15 september 2021

MAVRO in Zaltbommel heeft recent haar deuren geopend voor een tweetal nieuwe stagiaires op de afdeling Finance & Control.

Een van de twee is de vriendelijke en enthousiaste Joëlle Verbeek die inmiddels haar eerste indrukken heeft opgedaan over het bedrijf en de mensen die er werkzaam zijn.

“Mijn eerste indruk is uitnodigend. De communicatie binnen het bedrijf is goed en iedereen is makkelijk aanspreekbaar.”

Joëlle is bezig met haar studie Finance & Control op Avans in ‘s Hertogenbosch. In haar derde jaar is het opdoen van praktijkervaring door middel van een stage een welkome aanvulling op haar studie.

“Ik verwacht veel te leren en te verhelderen. Ik verwacht hier een beeld te creëren van het bedrijfsleven.”

De werkzaamheden bij MAVRO zijn zeer gevarieerd, waardoor Joëlle vele facetten van het Finance werkterrein leert kennen. Ook de branche waarin MAVRO opereert is voor Joëlle een onbekende wereld waar veel te leren valt.

De collegiale en open werksfeer bij MAVRO spreekt Joëlle ook bijzonder aan.

“Ik ben van mening dat dit een fijn bedrijf is om te werken met een goede sfeer. Ik ben door alle collega’s goed en open ontvangen. Iedereen deelt graag zijn kennis en werkervaring en ik kan bij iedereen terecht met mijn vragen. Iedereen staat klaar om mij de weg te wijzen en neemt hiervoor de nodige tijd.”

“Mijn werkdag start met het checken van berichten, emails en opmerkingen. Daarna ga ik aan de slag met verschillende taken die voor die week op de agenda staan. Door het werk en leren te combineren gedurende mijn stageperiode leer ik de theorie meteen toe te passen in de praktijk. Dit maakt het makkelijk  om de in theorie geleerde processen goed te onthouden. Mede daardoor is mijn stage leerzaam en praktijkgericht. Door de lesstof toe te passen in de praktijk leert men hoe het in het bedrijf werkelijk gaat.”

Van haar stage verwacht Joëlle onder andere ook een inzicht te verkrijgen in de in- en outs van het bedrijfsleven.

En wat zij haar toekomstplannen?

“Eerst mijn school afronden en daarna op zoek gaan naar een passende baan binnen de financiële afdeling van een bedrijf.”

En wie weet, wordt dat bedrijf misschien MAVRO en zal het toekomstbeeld van Joëlle voor een langere tijd dan een stage plaatsvinden in Zaltbommel. MAVRO is altijd op zoek naar mensen die in het bezit zijn van de juiste MAVRO mentaliteit en enthousiasme, de nieuwe leden van het MAVRO team.

[gtranslate]