Leveren & retourneren

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Wanneer kan ik mijn levering verwachten?
Bestellingen geplaatst vóór 15:00 is de volgende werkdag in huis, mits op voorraad. Dit is met uitzondering van producten op kleurcode, deze proberen wij tussen 3-5 werkdagen te leveren.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij MAVRO?
U kunt snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen via onze webshop (www.mavro-int.shop). U kunt natuurlijk ook altijd contact op nemen met een van onze technische adviseurs of onze binnendienst. Dit kan telefonisch via: 0418 680 680 of stuur een mail naar info@mavro-int.com.

Kan ik een order annuleren?
Dit is mogelijk mits de order nog niet door de vervoerder is opgehaald. Wilt u een order annuleren? Neem dan contact met ons op via info@mavro-int.com of bel 0418 680 680.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij bestelling via onze webshop onder een bedrag van €150,- rekenen wij verzendkosten van €7,95,- (excl. BTW)

Betalingen
Telefonische bestellingen, via de mail of via onze technische adviseurs dienen binnen 30 dagen na factuurdatum aan MAVRO betaald te zijn. Binnen onze webshop bieden wij verschillende betaalmogelijkheden. Zie hiervoor ‘Betaalopties webshop bestellingen’ hieronder.

Betaalopties webshop bestellingen
Veilig betalen vinden wij erg belangrijk én dat u als klant het gevoel heeft dat u bij MAVRO veilig en betrouwbaar betaalt. Wij werken alleen met betaalproviders die veiligheid garanderen. U kunt bij ons uw webshop bestellingen betalen via iDeal, Klarna, Creditcard, PayPal en Apple Pay. Daarnaast bieden wij Bancontant aan voor onze Belgische klanten. Ook voor andere diverse Europese landen bieden wij diverse betaalmogelijkheden.

Retourneren
Heeft u redenen om gebruik te maken van het herroepingsrecht? Wanneer u gebruik maakt van dat recht en u heeft deze herroeping aan ons gemeld krijgt u 14 dagen de tijd om uw producten aan ons terug te zenden. Echter zijn er uitsluitingen van kracht, waaronder verzegelde producten en op kleur gemengde producten. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden Particulier.

MAVRO B.V. vergoedt de betalingen binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt, mits de consument zich aan de verplichtingen tijdens de bedenktijd heeft gehouden. Vergoeding geschiedt op basis van hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht? Vul het modelformulier van herroeping in, deze vindt u hier. Gelieve het formulier te versturen naar info@mavro-int.com.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@mavro-int.com of 0418 680 680.

[gtranslate]