MAVRO AFBIJT

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

MAVRO AFBIJT

22 april 2021

De productgroep van verschillende middelen die bedoeld zijn om meerdere lagen verf, lak of coating te verwijderen van diverse ondergronden, noemen we afbijtproducten.

Zoals bekend, streeft de MAVRO R&D afdeling voortdurend naar een duurzaam assortiment om diverse ondergronden te reinigen en beschermen, duurzaam voor generaties lang.

De Coronacrisis heeft in de afgelopen tijd zeer duidelijk laten zien hoe belangrijk het gebruik van duurzame grondstoffen is. Het wereldwijde grondstoffentekort zorgt momenteel voor grote problemen en prijsverhogingen.
Bio-based grondstoffen en grondstoffen die gebruik maken van afvalstromen zijn minder afhankelijk van de veranderingen in wereldwijde oliewinning, gaswinning en bijvoorbeeld de plastic-productie.

De R&D specialisten van MAVRO investeren bij het ontwikkelen van nieuwe producten veel tijd en energie in het zoeken en testen van bio-based en duurzame alternatieven die ook op de lange termijn gebruikt kunnen worden. Het grote streven van MAVRO is om in de komende jaren steeds meer fossiele grondstoffen te vervangen door bio-based en duurzame alternatieven.

Een voorbeeld van biologisch afbreekbare, duurzame afbijtmiddelen uit ons lab, zijn de gebruiksvriendelijke producten STRIP-OFF en STRIP-OFF HD.

[gtranslate]