MAVRO: Innovatief, servicegericht, gedreven

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

MAVRO: INNOVATIEF, SERVICEGERICHT, GEDREVEN

8 juni 2021

In de afgelopen twintig jaar is MAVRO uitgegroeid tot leverancier van een indrukwekkende rij reinigings- en beschermingsproducten voor de meest gevarieerde ondergronden, REMOVERS, CLEANERS, PROTECTORS en SPECIALTIES van topkwaliteit, afkomstig uit het laboratorium en de R&D afdeling van MAVRO.
De producten van MAVRO zijn letterlijk close to the surface, voor elke ondergrond is er een effectieve oplossing.

Naast state of art producten beschikt MAVRO over een state of art team. Mensen van MAVRO, elke dag weer bezield, energiek en onvermoeibaar bezig met het ontwikkelen van producten voor het wereldwijd verbeteren en beschermen van oppervlaktes, samenwerkend als een hecht team met een doel.
“Het is verbazingwekkend wat kan worden bereikt als niemand zich zorgen maakt over wie de eer krijgt.“
Dit citaat is bij MAVRO dagelijkse werkelijkheid.

De specialisten van MAVRO vinden hun inspiratie van alledag in verbeteren, presteren en innoveren. Het is geen toeval dat  MAVRO een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf is.
Ook de internationale groei is niet uitgebleven. Naast de vestiging in Zaltbommel prijkt de naam van MAVRO ook op de kaart van Italië en Slovenië.

Ben je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden naar MAVRO? Zou je deel willen uitmaken van het MAVRO team? Hier vind je onze actuele vacatures.

[gtranslate]