Nieuw! Ethanol-vrije INKREMOVER!

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuw! Ethanol-vrije INKREMOVER!

14 april 2022

𝑵𝒊𝒆𝒖𝒘! 𝑬𝒕𝒉𝒂𝒏𝒐𝒍-𝒗𝒓𝒊𝒋𝒆 𝑰𝑵𝑲𝑹𝑬𝑴𝑶𝑽𝑬𝑹!
Ontwikkeling is een continu proces en staat nooit stil. Innovatie, ontwikkeling en verbetering is wat de R&D afdeling van MAVRO dagelijks bezighoudt. We ervaarden steeds meer vraag naar een inktverwijderaar zonder ethanol, een stof welke zorgt voor het reinigende effect. Ons R&D-team heeft op deze vraag geanticipeerd en de herontwikkeling gestart van onze INKREMOVER.
Na diverse (praktijk)testen is er een nieuwe, verbeterde formule ontwikkeld voor INKREMOVER. Nu zonder ethanol. De nieuwe INKREMOVER is nog net zo effectief en daarnaast nu nóg veiliger voor gebruiker én omgeving.
INKREMOVER is een milieuvriendelijke inktverwijderaar voor het verwijderen van permanent marker, pen, (vilt)stift en schaduwen van poreuze en niet-poreuze oppervlakken. INKREMOVER wordt veel toegepast in treinen, metro’s, bussen en op vuilnisbakken en ander straatmeubilair.
Meer informatie over onze verbeterde INKREMOVER? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via info@mavro-int.com, bel 0418 680 680 of vul het contactformulier in op: https://www.mavro-int.com/contact/.
Zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend een sample aan via onze webshop: www.mavro-int.shop/inkremover
[gtranslate]