Nieuw “jasje” voor MAVROSEAL GEL

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuwe 100% gerecyclede plastic emmer voor MAVROSEAL GEL!

20 januari 2022

Per direct introduceert MAVRO International een nieuwe verpakking voor één van zijn bestsellers wat impregneerproducten betreft. MAVROSEAL GEL heeft vanaf nu een nieuw “jasje” in de vorm van een rechthoekige, zwarte plastic emmer. Deze hoogwaardige emmer bestaat voor 100% uit gerecycled plastic en dat levert maar liefst een besparing op van 95% op het gebruik van fossiele brandstoffen!
Bijkomend voordeel; door zijn rechthoekige vorm is de emmer ideaal voor het verwerken van MAVROSEAL GEL met een roller. Geen geknoei en onnodig materiaalverlies meer!

MAVRO International produceert uitsluitend met de beste grondstoffen verkrijgbaar en past daarbij de allerlaatste innovaties toe. Daarnaast zijn er nog meer redenen om voor de MAVROSEAL impregneerproducten te kiezen. Wat dacht u van:
– Productie in eigen beheer
– Leverzekerheid en continuïteit
– Hoogwaardige producten die voldoen aan officiële normen en richtlijnen (o.a. NEN-EN 13580:2002, NEN-EN 13581:2002, NEN-EN-ISO 11341:2004)
– Korte lijntjes, snel schakelen
– Zeer compleet assortiment, voor iedere toepassing het juiste product.

En natuurlijk het persoonlijk contact met onze technisch adviseurs, voor tailormade prijzen en adviezen! Heeft u vragen over onze MAVROSEAL producten? Of wenst u een vlijmscherpe aanbieding passend bij uw afname? Neem dan vooral contact op met onze adviseurs. Via deze link bekijkt u alvast de producten in onze webshop: https://mavro-int.shop/protectors/gevelimpregneer-producten

#innovatie
#ontwikkeling
#recycling

[gtranslate]