Nieuw product – FACADECLEAN HC

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuw product – FACADECLEAN HC

21 januari 2021

Een sterke aanwinst

Een nieuwe aanwinst in de succesvolle MAVRO familie van krachtpatsers die elke uitdaging aangaan wat reiniging betreft: FACADECLEAN HC, een geconcentreerde, biologisch afbreekbare, zelfreinigende bleekreiniger, verkrijgbaar in een verpakking van 10 liter.

Waarom en wanneer FACADECLEAN HC?

FACADECLEAN HC is geschikt voor alle soorten organische, atmosferische, plaatselijke vervuilingen en verkleuringen op minerale ondergronden zoals bijvoorbeeld metselwerk, beton en stucwerk. Maar ook daken, galerijen, tegels en bestratingen zijn mogelijke toepassingen. Situaties waarbij ondergronden gevoelig zijn voor hoge druk of waarbij reinigen met overtollig water ongewenst is zijn ideale toepassingen voor FACADECLEAN HC. Het product is biologisch afbreekbaar en zelfreinigend, dus naspoelen is NIET noodzakelijk! FACADECLEAN HC reinigt diep en snel. Het resultaat is overduidelijk en snel zichtbaar.

Onmiddellijke effect en duurzame eigenschappen

FACADECLEAN HC reinigt diep en met onmiddellijke ingang alle atmosferische-, organische- en groene vervuilingen en herstelt de materialen in hun originele schoonheid en kleur zonder deze aan te tasten.

FACADECLEAN HC heeft een aantal prettige, duurzame en gebruiksvriendelijke eigenschappen:

 • Biologisch afbreekbaar
 • Universeel toepasbaar op vrijwel alle steensoorten
 • Snelle en effectieve reiniging
 • Voor nagenoeg alle denkbare soorten van gevelvervuiling
 • Zelfreinigend, hoeft niet nagespoeld te worden

Universeel toepasbaar en zelfreinigend 

FACADECLEAN HC is bijzonder geschikt voor:

 • Gevels en gevelbeplating
 • Stucwerk
 • Daken
 • Terrassen
 • Balkons
 • Galerijen
 • Beton
 • Schuttingen
 • Bestrating

Wanneer te gebruiken?

FACADECLEAN HC kan bij alle droge weersomstandigheden probleemloos gebruikt worden.

He te gebruiken?

FACADECLEAN HC wordt aangebracht met een lagedrukspuit of borstel. Op verticale oppervlakken van onder naar boven aanbrengen.

FACADECLEAN HC is zelfreinigend dus naspoelen is niet noodzakelijk. Wel kan er voor gekozen worden na te spoelen om verzekerd te zijn van het verwijderen van de laatste residuen.  Kiest u voor het naspoelen, laat FACADECLEAN HC dan ca. 20-45 minuten inwerken Indien nodig kan de behandeling herhaald worden. Het verbruik van FACADECLEAN HC varieert van 5-15 m2/l, hierbij is de mate en aard van vervuiling bepalend. Afhankelijk van de mate van vervuiling (licht, matig of extreem) kan FACADECLEAN HC onverdund of verdund aangebracht te worden. Bij extreem vervuilde objecten onverdund aanbrengen, bij matige vervuiling 1:1 verdunnen en bij lichte vervuiling 1:2 verdunnen.

Advies:

Het is vaak aan te raden de ondergrond na reiniging te beschermen en conserveren met een product uit de FLOORGUARD of MAVROSEAL lijn.

Laat u adviseren door onze technische adviseurs

Wij bij MAVRO vinden het van het allergrootste belang dat u tevreden bent met het resultaat na het gebruik van onze producten. Daarom staan onze technische adviseurs te allen tijde voor u klaar met deskundig advies over onze producten, de wijze waarop ze gebruikt kunnen worden en met de beste oplossingen voor uw specifieke problemen en vraagstukken.

Aarzel dus niet en neem direct contact op met een van onze ervaren specialisten!

Bezoek voor FACADECLEAN HC of een van onze andere producten onze webshop: https://mavro-int.shop

[gtranslate]