Nieuw product: STRIP-OFF PLUS

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuw uit het lab van MAVRO: STRIP-OFF PLUS

24 juni 2021


Schuren is in veel gevallen de meest arbeidsintensieve handeling van nieuw schilderwerk. Een stevig afbijtmiddel wordt daarom vaak met open armen ontvangen. Het is tijd om kennis te maken met een snel en effectief hagelnieuw afbijtmiddel uit het MAVRO laboratorium, STRIP-OFF PLUS. STRIP-OFF PLUS is de nieuwste telg van de STRIP-OFF familie waartoe ook de biologisch afbreekbare producten STRIP-OFF en STRIP-OFF HD behoren.

Wat kan/is STRIP-OFF PLUS?

  • Bevat alleen biologisch afbreekbare oplosmiddelen en is NMP, NEP, zuur, loog en methyleenchloride vrij.
  • Verwijdert snel en bijzonder effectief meerdere lagen oude verf of coatings. Denk hierbij aan alkyd, acrylaat, latex, polyurethaan, epoxy en 2-componenten coatings.
  • Toepasbaar op vrijwel alle ondergronden.

Bent u op zoek naar een afbijtmiddel welke veilig gebruikt kan worden op beton, hout, kalksteen, stucwerk, graniet, glas en metaal? Dan heeft u met MAVRO´s  STRIP-OFF PLUS uw product gevonden! STRIP-OFF PLUS is zeer gebruiks- en ondergrond vriendelijk, ook werkzaam bij lage temperaturen, heeft een sterke hechting en is in alle droge weersomstandigheden toe te passen.

Heeft u een project in het vooruitzicht  waarbij vele lagen oude coating verwijderd moeten worden? Neem dan contact op met onze technisch adviseurs over de toepassingsmogelijkheden van STRIP-OFF PLUS en over het zetten van een vrijblijvend proefstuk!

Kijk voor meer informatie op: https://mavro-int.shop/strip-off-plus

[gtranslate]