Nieuw product: TAR&TECTYL REMOVER

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuw product: TAR&TECTYL REMOVER

2 maart 2021

Zware vervuiling zoals teer, tectyl, was en hydraulische olie zijn een veelvoorkomend probleem. Deze zwarte en hardnekkige vervuiling is met reguliere schoonmaakmiddelen niet te verwijderen en alternatieven zijn vaak zo sterk dat ze schadelijk zijn voor ondergrond, milieu en gebruiker.

Dé oplossing: TAR&TECTYL REMOVER van MAVRO. Een zeer krachtig en geconcentreerd product dat zonder problemen de meest hardnekkige lagen teer en tectyl oplost. Bijzonder geschikt voor rollend materieel!

Het grootste voordeel? TAR&TECTYL REMOVER is een bijzonder mild product en kan veilig worden toegepast op vrijwel elke ondergrond. Denk hierbij aan autolakken, kunststoffen, metalen en gevoelige ondergronden zoals verkeersborden, poedercoatings en reflecterende folie. TAR&TECTYL REMOVER bevat geen oplosmiddel en is uiteraard volledig biologisch afbreekbaar.

Één van onze klanten bracht ons twee zwaar vervuilde onderdelen, afkomstig van een vrachtwagen. Hierop hebben we in het MAVRO laboratorium de werking van het product mooi kunnen demonstreren. De onderdelen zijn na behandeling met TAR&TECTYL REMOVER weer zo goed als nieuw! TAR&TECTYL REMOVER werkt al in een paar minuten waarna je de ondergrond eenvoudig af kan nemen of spoelen.

Zien met eigen ogen of graag meer informatie? Benieuwd naar de toepassing bij uw vraagstukken? Neem contact op met één van onze technisch adviseurs via info@mavro-int.com of bel 0418 680 680.

Of bekijk het product hier!

 

 

[gtranslate]