Nieuw product!

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Nieuw product!

21 april 2020

Vorig jaar kregen wij de vraag naar een product wat opgedroogde beton- en cementresten kan verwijderen zonder de ondergrond aan te tasten. Een geschikt product hadden wij nog niet maar vonden wij een goede aanvulling voor ons brede assortiment.

De R&D afdeling van MAVRO International heeft deze technische uitdaging met beide handen aangepakt en de is de afgelopen tijd bezig geweest met het ontwikkelen van dit nieuwe product. Na een aantal maanden uitgebreid laboratorium onderzoek en praktijk testen is hier een nieuw product uit voortgekomen: CONCRETE RESIDUE REMOVER, een krachtige, milieuvriendelijke en niet-giftige verwijderaar voor opgedroogde beton- en cementresten.

Andere beton- en cementresten verwijderaars op basis van zoutzuur zorgen niet alleen voor huidirritatie, maar beschadigen ook de ondergrond waar de betonresten van worden verwijderd. Op machines, betonmolens en vrachtwagens zorgt dit voor onherstelbare corrosie en schade.

De CONCRETE RESIDUE REMOVER van MAVRO International is niet-giftig, niet-vlambaar en volledig bio-afbreekbaar. Door de hoge wateroplosbaarheid en het kleine molecuulgewicht van de glycolzuur kan de CONCRETE RESIDUE REMOVER diep in de betonresten penetreren en van binnenuit reageren.

De CONCRETE RESIDUE REMOVER is zeer geschikt voor het reinigen van gereedschap, machines en voertuigen. Omdat het product minder corrosief is, kunnen ook kwetsbare ondergronden zoals RVS, aluminium, geverfde ondergronden en plastics zonder beschadiging worden gereinigd.

Benieuwd naar de CONCRETE RESIDUE REMOVER? Vraag een gratis sample aan via info@mavro-int.com of bel 0418 680 680. Voor meer technische informatie kunt u direct opnemen met onze R&D afdeling via b.fasting@mavro-int.com of 0418 680 680.

Sample aanvragen Contact opnemen R&D specialist Brent

[gtranslate]