Dennis de Koning, de nieuwste speler op de commerciële afdeling van MAVRO

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Dennis de Koning, de nieuwste speler op de commerciële afdeling van MAVRO

9 september 2020

Sinds 1 september in dienst, is Dennis nog druk doende om zijn plaats binnen MAVRO te vinden en te veroveren. Want wie wil niet binnen de eerste weken opvallen en alvast een onuitwisbare stempel drukken op zijn nieuwe werkplek?

De MAVRO collega’s hebben Dennis in elk geval een spetterende ontvangst bezorgd om zijn eerste dag bij MAVRO niet snel te vergeten.

Dennis vertelt over de warme ontvangst door de mensen van MAVRO op zijn eerste werkdag:
“Ik kwam naar mijn nieuwe werk en bij de entree zag ik op het grote scherm de tekst “Welkom Dennis, veel succes!” en op mijn bureau stond een fles champagne met daarbij een kaartje waar alle collega’s stuk voor stuk een leuke welkomsttekst op hadden geschreven. Zo voel je je echt welkom op je nieuwe werkplek!”

Energiek, volhardend en meedenkend, dat zijn de mensen van MAVRO, maar ook warm, open en vriendelijk. En dat mocht Dennis al op zijn eerste werkdag ervaren.

Dennis gaat een van de cruciale functies binnen MAVRO vervullen, namelijk de functie van Commercieel Technisch Adviseur. In zijn dagelijks werk moet hij een adequate en diepgaande kennis van MAVRO producten range combineren met verkooptalent, gevoel voor acquisitie en de beroemde MAVRO klantgerichtheid en service.

De eerste dagen in een nieuwe baan? Dat zijn ontmoetingen, rondleidingen, proeven van de sfeer, een grote ontdekkingsreis vol met frisse indrukken.

Dennis zelf is ook best onder de indruk:
“In relatief korte tijd heb ik al een diversiteit aan zaken mogen leren. Collega Co Dammers heeft me al aardig wegwijs gemaakt binnen het bedrijf en me ook al kennis laten maken met een gedeelte van het assortiment. Ook zijn we gezamenlijk al naar een aantal klanten geweest. Mooie mengeling van theorie en praktijk dus.

Ik heb ook rondleidingen door diverse afdelingen gehad. Voor mij sprong het laboratorium zeker uit. Heel interessant om te zien hoe een vraagstuk hier met verve opgepakt wordt en er naarstig op zoek gegaan wordt naar een passende en bevredigende oplossing”.

Dennis heeft een interessante en gevarieerde werkervaring, hij is beslist een doener met vele ideeën en hartstochten. Zijn levendige loopbaan begint met (na een gedegen opleiding) als Leermeester koks, het in de praktijk opleiden tot een bepaald niveau, vervolgens werkt hij zelf als een kok in een restaurantketen. Het ondernemerschap lonkt, een eigen cafetaria is het resultaat. Na ruim zeven jaar is het tijd voor nieuwe uitdagingen en gaat Dennis de verkoop in voor een van zijn leveranciers. Een gerealiseerde droom, een indoor speeltuin, is het volgende succesvolle project. Na tien jaar lonken nieuwe horizons en gaat Dennis de verkoop en het relatiebeheer in, de laatste vier jaar in de functie van Commercieel Directeur. En toen was er MAVRO, voor Dennis een geweldige kans om al zijn talenten en bedrevenheid om te zetten in commercieel succes.

Zelf zegt hij hierover:
“Voor MAVRO International zou ik graag op meerdere vlakken een positieve toevoeging willen zijn. Zowel op de weg als intern. Door de deskundige, creatieve en enthousiaste groep mensen van MAVRO staan er de komende jaren nog een aantal grote zaken te gebeuren. MAVRO zit door een kwalitatief superieur assortiment op het juiste spoor. Ik ben dan ook niet alleen blij maar ook trots dat ik daar deel van uit mag maken.

De productrange die bij MAVRO International gevoerd wordt is echt uniek. Ik heb heel sterk de indruk dat wij op het gebied van anti-graffiti producten een uitzonderingspositie in de markt bekleden.

Dit omdat er op alle mogelijke vragen vanuit de klant omtrent REMOVERS, CLEANERS en PROTECTORS altijd gezocht wordt naar de best mogelijke oplossing voor beide partijen. Met onze eigen afdeling Research & Development kan er op werkelijk elke vraag het juiste antwoord worden gegeven”.

Dennis is enorm gemotiveerd en heeft er zin in. Dat kunnen we ook afleiden van zijn antwoord op de vraag of hij zelf de juiste MAVRO mentaliteit bezit. Hij twijfelt geen seconde:
“Ja, ik heb de juiste MAVRO mentaliteit. Deze bestaat voor zover ik nu kan beoordelen uit: “Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”.

De communicatie onderling is super en er wordt niemand genegeerd. Mooi voorbeeld is de lunch, dan word net als thuis de tafel gedekt. Heerlijk.”

Dennis beschrijft zichzelf als enthousiast, gedreven, positief, klantgericht, leergierig en professioneel. Stuk per stuk prima eigenschappen die sluitend passen bij de MAVRO spirit. Dennis kijkt terug naar zijn eerste positieve werkweek en verheugt zich nu al op vele weken die komen gaan. Zijn grootste wens momenteel is om zo snel mogelijk zoveel mogelijk parate kennis te verkrijgen over alle MAVRO producten met specificaties, mogelijkheden, inzetbaarheid en unieke eigenschappen zodat hij zo goed mogelijk de klanten kan adviseren bij het oplossen van hun vraagstukken en zich kan inleven in hun behoeftes.

Dennis de Koning, een nieuwe enthousiaste pion op het schaakveld van MAVRO familie. Een juiste man op de juiste plaats, the Right Man for the Job.

 

 

[gtranslate]