Advies

Advies door MAVRO
Advies op maat
Projectbegeleiding
Adviseurs op locatie
Kosteloos aanbrengen van proefvlak

Advies door MAVRO

Het onderhouden van gebouwen is van groot belang. De buitenschil van de organisatie is het visitekaartje naar de klant en bepaalt in belangrijke mate de waarde van het vastgoed. Door het gebruik van reinigings- en conserveringsproducten wordt de buitenschil van o.a. flats, appartementencomplexen, woonwijken, commercieel vastgoed en overheidsgebouwen in goede conditie gehouden en wordt er bespaard op onderhoudskosten. Met haar specialistische vakkennis adviseert MAVRO beleggers, gemeentes, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s over de optimale instandhouding en uitstraling van het vastgoed. Advies op maat door MAVRO. Hoe wij dit doen? Dat leggen we graag uit.

Benieuwd naar projecten waar onze producten toegepast zijn? Kijk dan even op deze pagina!

Inventarisatie
Voordat er advies gegeven kan worden, moeten eerst de wensen en eisen van de opdrachtgever in kaart gebracht worden. Door een nulmeting toe te passen, wordt de huidige staat van de ondergrond in kaart gebracht. Deze nulmeting wordt op locatie uitgevoerd om zo de juiste productkeuze en applicatiemethodiek te kunnen bepalen. Er wordt zo inzichtelijk wat er al is en wat er nog gedaan moet worden om het gewenste resultaat te bereiken. Het uitvoeren van een nulmeting is om verschillende redenen van groot belang. Door vooraf een nulmeting te maken, kan het effect achteraf beter gemeten worden. Daarnaast is het met behulp van een nulmeting gemakkelijker om de tussentijdse vooruitgang van het project te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Proefzetting
Wanneer de inventarisatie gemaakt is, kan er een proef gezet worden. Om u zelf de kracht van onze producten te laten ervaren in de praktijk, komt één van onze adviseurs kosteloos een proefvlak aanbrengen. U krijgt een demonstratie van welk effect de behandeling op een bepaald oppervlak heeft en er zal uitgelegd worden hoe het beste resultaat behaald kan worden. De proefzetting toont zo een ware reflectie van het te verwachten eindresultaat.

Advies
Na de proefzetting wordt een adviesrapport opgesteld. In dit adviesrapport wordt de werkmethodiek en de te gebruiken producten beschreven.

Budget & MJOP
Om de conditie van gebouwen en objecten te bewaken en zicht te hebben op noodzakelijk onderhoud, kan er een meerjarige onderhoudsplan met bijbehorende budgettering worden opgesteld. Hierin wordt aangegeven wanneer er onderhoud plaats moet vinden en wordt een kostenindicatie geschetst. Het is zo mogelijk om planmatig onderhoud te sturen op basis van de staat van het onderhoud van gebouwen en objecten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan en kunt u zo lang mogelijk genieten van een optimaal resultaat.

Neem contact op met één van onze technische adviseurs!
Bij MAVRO vinden wij het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Onze technische adviseurs staan daarom altijd voor u klaar. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossingen en uitleg geven over het gebruik van een product. Twijfel vooral niet en neem direct contact op met één van onze adviseurs!

[gtranslate]