Cementadditieven

BOUWCHEMISCHE PRODUCTEN VOOR PROFESSIONALS
Verbetert prestaties
Bewezen kwaliteit
Verlaagt productiekosten
Gedreven

Cementadditieven

Fosroc biedt totaaloplossingen voor de cementindustrie en produceert en levert vloeibare en poederadditieven om de kwaliteit te verbeteren, de mengefficiëntie te verbeteren en de cementproductiekosten te verlagen. Onze dispensersystemen zijn wereldwijd met succes geïnstalleerd in meer dan 50 fabrieken.

Fosroc en cementfabrieken

Cementfabrieken beschouwen Fosroc als een vertrouwde partner om de kwaliteit van cement te verbeteren, de prestaties van het mengen te verbeteren en de productiekosten te verlagen door het klinkergehalte te verlagen. Onze uitgebreide oplossingen omvatten slijphulpmiddelen voor materialen zoals cement, kalksteen, steenkool. Daarnaast bevatten ze kwaliteitsverbeteraars voor gewoon Portland Cement, hydraulisch cement, composietcement en gemengd cement.

Met de wereldwijde technische centra voor cementadditieven van Fosroc kunnen we materialen van klanten in onze laboratoria testen en evalueren. Hiermee kunnen we oplossingen op maat voorstellen. We bieden ook on-site ondersteuning tijdens producttoepassing om ervoor te zorgen dat het product volledig is geoptimaliseerd volgens de voorwaarden en specificaties.

CEMAX Technology

Fosroc heeft Cemax ontwikkeld – een unieke productoplossing die zich richt op het toevoegen van waarde aan de cementproductie, rekening houdend met alle aspecten met betrekking tot de werkwijze van cementproductie.

De Cemax van Fosroc werkt op verschillende manieren om de efficiëntie en effectiviteit van de slijpactie tijdens de productie te verbeteren en het verstrekt indrukwekkende toepassingsvoordelen in termen van vloei, druksterkte en consistentie van het afgewerkt product.

Cemax werkt als een “slijphulpmiddelen en prestatieverbeteraar” om te voldoen aan verschillende doelstellingen van cementfabrieken voor hun vergruizingsproces zoals Cement Mill, Raw Mill en Coal Molens.

Fosroc’s Cemax-assortiment slijphulpmiddelen en versterkers kunnen tot 40% op de slijpkosten besparen.

Cemax-producten

  • Slijpmiddelen voor de cementfabriek;
  • Prestatieverbeteraar / kwaliteitsverbeteraar
  • Speciale toevoegingen zoals Raw mill en Coal mill maalhulpmiddelen.

Meer lezen over cementadditieven? Lees de Brochure Grinding en Brochure Aids & Performance

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over cementadditieven van Fosroc.

Contact opnemen

Producten

  • Auracem 604
  • Cemax
  • Fosfiber P1

 

[gtranslate]