Fosroc

Bouwchemische producten voor professionals
Constructieve oplossingen
80 jaar ervaring
Wereldwijde distributie
25 productielocaties

FOSROC

Fosroc is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van hoogwaardige chemicaliën (bouwchemische producten voor professionals) voor de bouwsector met bijzondere aandacht voor beton en cement. Maar we leveren niet alleen wereldberoemde producten, we leveren complete bouwoplossingen – van advies en training tot ondersteuning op locatie.

Fosroc, een Brits erfgoedmerk, begon meer dan 80 jaar geleden en is uitgegroeid tot een begrip voor bouwbedrijven met een breed scala aan producten en merken, waaronder Nitoproof, Conbextra, Nitoseal, Thioflex, Proofex, Supercast, Conplast en Dekguard.

We bedienen klanten in een breed scala van marktsegmenten, waaronder transport, nutsbedrijven en industrie via ons uitgebreide netwerk van kantoren en productielocaties in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, India, Noord-, Zuid- en Oost-Azië – met vertegenwoordiging van distributeurs in vele andere regio’s.

FOSROC in Nederland, België en Luxemburg

Onze klanten komen bij ons voor onze kennis en service en onze gerenommeerde producten, en velen zien ons als een verlengstuk van hun team. In 1998 is MAVRO ontstaan vanuit Fosroc Nederland en HIM Chemie wat gevestigd was in Velsen Noord boven Amsterdam. Sinds de oprichting zijn wij distributeur in België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux) van de Fosroc producten.

De constructieve oplossingen op maat van Fosroc zijn ontwikkeld en combineren ons uitgebreide assortiment met expertise en ervaring om te voldoen aan de behoeften van de bouwsector.

Assortiment van FOSROC

Ons assortiment oplossingen omvat:
  • Beschermende coatings
  • Betonherstel- en bescherming
  • Cementadditieven
  • Hulpstoffen voor beton
  • Industriële vloeren
  • Lijmen
  • Voegafdichtingen
  • Voegmortels en ankers
  • Waterdichting
Beschermende coatings

We bieden wand-tot-vloerbescherming met onze superieure beschermende coatingtechnologie, waaronder wereldklasse merken zoals Dekguard en Nitocote.

Lees meer
Betonherstel- en bescherming

Onze betonherstel- en reparatiematerialen kunnen de levensduur van constructies helpen verlengen tot ver buiten hun oorspronkelijke ontwerp.

Lees meer
Cementadditieven

Onze additieven kunnen de cementkwaliteit verbeteren, de efficiëntie van het malen verbeteren en tevens de productiekosten verlagen.

Lees meer
Hulpstoffen voor beton

Leiders in beton hulpstoffen – diverse producten om de eigenschappen van vers en gehard beton of mortel te wijzigen en te verbeteren.

Lees meer
Industriële vloeren

Met een ongeëvenaard assortiment aan vloerproducten leveren wij complete vloeroplossingen, van het ontwerp tot installatie.

Lees meer
Lijmen

Met merken van wereldklasse zoals Nitobond en Nitotile zijn wij een toonaangevende leverancier van lijmen voor tegels en structurele verlijming.

Lees meer
Voegafdichtingen

Kitten voor horizontale en verticale voegen in vloeren, trottoirs, wegdekken en constructies.

Lees meer
Voegmortels & Ankers

Ons brede assortiment op cement en hars gebaseerde producten voor het opvullen van holtes en harsverankeringssystemen helpen versterken en beschermen.

Lees meer
Waterdichting

Fosroc levert een volledig assortiment waterdichtingssystemen van wereldklasse, van kelder tot dak, inclusief waterdichte membranen en waterstops.

Lees meer
[gtranslate]