Het lab

Ons laboratorium
Kwaliteitsoplossingen op maat
Innovatie in ons lab
Prestatie
Hoogwaardige producten

Ons laboratorium

Innovatie is onze middle name. In het laboratorium van MAVRO International wordt doorlopend gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten.

Wij bieden voor vrijwel elk probleem en elke ondergrond een uniek product. Bent u geconfronteerd met een technisch vraagstuk en lijkt het onmogelijk om een passende product en oplossing te vinden? Geen zorg, onze specialisten staan klaar om u te begeleiden en het oplossen van uw vraagstuk op zich te nemen. Wij ontwikkelen nieuwe customized producten, speciaal voor het oplossen van dat ene unieke vraagstuk.

Uiteraard kunt u bij onze Research & Development specialisten terecht voor al uw technische vragen en staan zij dagelijks ook klaar om hun collega’s te ondersteunen met het zoeken naar oplossingen.

Al onze producten worden in ons lab en in de praktijk uitvoerig getest.
MAVRO staat vanaf dag één voor het ontwikkelen van duurzame en op het welzijn van ons milieu en onze planeet gerichte producten. Bij het ontwikkelen van elk product houden wij rekening met strenge specificaties op het gebied van milieuvriendelijkheid en hechten veel waarde aan het ontwikkelen, promoten en distribueren van groene technologieën.

De Research & Development afdeling van MAVRO is geen op zichzelf staande ivoren toren vol met onbenaderbare stoffige wetenschappers, maar een levendig, nauw bij het bedrijf betrokken afdeling.

Onze R&D specialisten

Maak kennis met drie van onze uitmuntende specialisten van het Research & Development afdeling van MAVRO:

Brent Fasting

Afgestudeerd op de Hogeschool Utrecht, vak Chemie en Scheikunde, is de ondernemende, leergierige en creatieve Brent een van de bezielende specialisten van de Research & Development afdeling. Net als zijn collega’s is Brent buitengewoon klantgericht en hanteert hij in de dagelijkse praktijk de ‘open deuren’ oplossingsgerichte en laagdrempelige mentaliteit.

Lees hier meer over Brent!

 

Margaux Tellez

De op Bonaire opgegroeide Margaux Tellez voelt zich in het bijzonder betrokken bij de duurzaamheid. En omdat duurzaamheid juist een van de speerpunten van MAVRO international is, voelt zij zich op de Research & Development afdeling van MAVRO helemaal op haar plaats. Margaux Tellez is op de Hogeschool Utrecht afgestudeerd Bachelor of Science, vak Chemie en heeft een Pre-Master Chemistry gehaald op de Universiteit van Groningen.

Lees hier meer over Margaux!

 

Jaap Man

Door zijn grote ervaring, kennis en lange staat van dienst is Jaap Man de echte vraagbaak van de afdeling en een geweldige mentor voor Brent en Margaux. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten ‘speelt’ hij graag met grondstoffen om de beste samenstelling te vinden. Jaap vindt het inspirerend om de vraagstukken van klanten te helpen oplossen en een ondersteuning te leveren aan de buitendienst bij vragen over de vervuiling en de ondergrond.

Lees hier meer over Jaap!

[gtranslate]