Industriële vloeren

BOUWCHEMISCHE PRODUCTEN VOOR PROFESSIONALS
Duurzame vloeroplossingen
Epoxy
PU
Cementgebonden

Industriële vloeren

Het Fosroc pakket aan aan industriële vloeren omvat een grote verscheidenheid aan oplossingen We begrijpen dat uw vloeren vaak letterlijk de basis vormen waarop uw bedrijf is gebouwd. Dus we zorgen ervoor dat we het vanaf de basis af krijgen.

Fosroc werkt samen met alle partijen die bij uw project betrokken zijn om complete industriële vloeroplossingen te leveren. We zorgen ervoor dat alle aspecten van ontwerp en prestaties bij de start worden meegewogen. Bij elke fase van het proces zullen we met u samenwerken. Als het gaat om het oplossen van vloerproblemen loopt Fosroc voorop met ons assortiment innovatieve producten.

Vloercoatings

Een beschadigd of verkeerd aangebrachte vloercoating kan ernstige problemen veroorzaken op het gebied van efficiëntie, veiligheid en hygiëne. Om nog maar te zwijgen van de reparatiekosten. Om het de eerste keer goed te doen, is een grondig scan van de omgeving, het best mogelijke ontwerp, de meest geschikte productkeuze en de juiste installatie vereist. Dat is waar Fosroc echt in uitblinkt omdat we meer zijn dan alleen een leverancier – we bieden oplossingen en technisch advies, ongeacht uw vloerproject.

Epoxy en polyurethaan voor elke type vloerbelasting

We kunnen onze vloeroplossingen afstemmen op projecten van elke omvang en schaal, met ons brede scala aan cementgebonden en op hars gebaseerde technologieën, waaronder epoxy, polyurethaan en MMA. Fosroc en MAVRO werken ook met een reeks geselecteerde applicatiebedrijven om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoen. We onderzoeken en evalueren altijd nieuwe producten en technologieën voor industriële vloeren. Dit doen we zodat we klanten over de hele wereld de allerbeste industriële vloeren en terrasoplossingen kunnen bieden.

Vloersystemen voor de food industrie

Als langetermijnleverancier van vloeroplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankensector, begrijpen we dat zowel vloeren als muren van deze industrieën zowel hygiënisch als reinigbaar moeten zijn. De streng gecontroleerde omgevingen, met name in ruimtes voor voedselbereiding, vragen om vloeren die zowel robuust als veilig zijn.

Daarom worden onze vloer- en wandbekledingssystemen grondig getest op hun geschiktheid voor gebruik in deze omgevingen, inclusief microbiële tests, geschiktheid voor blootstelling aan stoom, gebruikte thermische schokken en reinigingsmiddelen. Bovendien is de bedrijfsveiligheid even belangrijk, dus het vermogen om zowel gladde als slipvaste oppervlakken aan te bieden is een belangrijke overweging waar Fosroc comfortabel aan kan voldoen.

We begrijpen wat de voedingsmiddelen- en drankenindustrie nodig heeft:

  • Vleesverwerking: waar het morsen van bloed, vetten en vet gebruikelijk is en waar warmwaterreiniging met roterend schrobben of stoomreiniging vaak wordt gebruikt. Vaak gaat het om het morsen van hete vloeistoffen en zure verbindingen, dus thermische schokken en chemische bestendigheid zijn essentieel. Natte omgevingen met veelvuldig morsen van hete vloeistoffen, dus operationele veiligheid is van het grootste belang.
  • Zuivelindustrie; natte verwerkingsgebieden met mogelijke blootstelling aan melkzuur, dus chemische en slipweerstand zijn even belangrijk.
  • Bereiding van koude gerechten; gekoelde omgevingen waar regelmatig warm water wordt gewassen, onder druk wordt gewassen en schoongemaakt.

Meer weten over industriële vloeren? Bekijk dan de Brochure floor systems food en Brochure floor systems.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over industriële vloeren.

Contact opnemen

Producten

  • Cem 2000
  • Cemtop
  • Nitodek
  • Nitoflor
  • Nitotile
  • Trafficguard

 

 

 

[gtranslate]