MAVRO & MVO

Wij vinden het belangrijk dat MAVRO de samenleving zo min mogelijk belast
Duurzaam ondernemen
Maatschappelijk betrokken
Bijdragen aan de gezondheid
Milieuvriendelijke producten

MAVRO werkt zo duurzaam mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat MAVRO de samenleving zo min mogelijk belast. Daarom houden we rekening met de maatschappelijke effecten van al onze activiteiten. Van ontwikkeling tot productie en van verkoop tot marketing & communicatie: we proberen alles zo duurzaam mogelijk te doen. Zo dragen we ons steentje bij aan veiligheid, gezondheid en milieu. Want samen zijn we verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Benieuwd hoe MAVRO maatschappelijk onderneemt? Lees dan snel verder.

Wat doet MAVRO?
MAVRO is steeds op zoek naar verbetering. Van onze producten, maar ook van onze bedrijfsvoering. We werken zo duurzaam mogelijk én zijn betrokken bij de samenleving. Wel zo logisch, vinden wij.

Onze duurzame acties op een rij:

  • Transportpartners met verminderde CO2-uitstoot
  • 100% gerecycled verpakkingsmateriaal
  • Investeren in 100% duurzame energie
  • Leveranciers met milieumanagementcertificaten
  • Sponsor van diverse sportverenigingen
  • Social return

Duurzaam ondernemen
Een van de dingen die wij doen op het gebied van duurzaam ondernemen, is werken met milieuvriendelijke transportbedrijven. Onze partners in transport hebben een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast is ons verpakkingsmateriaal 100% gerecycled. Voor ons worden er geen extra bomen gekapt. Verder investeren we in 100% duurzame energie. Hierdoor komen we dichter bij een wereld zonder fossiele brandstof. Tot slot hebben al onze leveranciers kwaliteitsmanagementcertificaten en milieumanagementcertificaten. Oftewel: we werken alleen samen met partijen die voor kwaliteit en duurzaamheid gaan.

Sociaal-maatschappelijk betrokken
Naast duurzaam ondernemer, is MAVRO ook sociaal-maatschappelijk betrokken. We zijn bijvoorbeeld sponsor van diverse sportvereniging. Omdat we jong sporttalent graag zien ontwikkelen. Ook zijn we aangesloten bij Make-A-Wish: de grootste wensvervullende organisatie voor kinderen ter wereld. Zo helpen we met het creëren van blijdschap en kracht. En daar worden wij weer blij van. Net als van regelmatig doneren aan KWF Kankerbestrijding en WAR child – dat doen we ook.

Onze betrokkenheid laten we ook zien door middel van ‘social return’. We bieden graag kansen aan jongeren, 50+’ers en mensen met een WIA- of WW-uitkering. Voor studenten zijn we een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (BB). Bij ons krijgen zij een goede praktijkopleiding met uitzicht op een baan.

[gtranslate]