Private label

versterkt uw marketing identiteit, bevordert klantenbinding en klantloyaliteit
Private labels
Vele mogelijkheden
Afgestemd op uw wensen
Versterkt uw marketing identiteit

Private label, een onmisbare tool voor uw marketing identiteit

MAVRO is een toonaangevend concern op het gebied van het ontwikkelen van private labels voor reinigingsmiddelen en coatings. Door een doordacht assortiment van hoogwaardige private label producten kan uw bedrijf zich onderscheiden en opvallen tussen de reguliere aanbieders en merken.

Onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van private labels maakt het mogelijk om sterke labels te maken met een onverwisselbare eigen identiteit, effectief en efficiënt.

Een private label versterkt uw marketing identiteit, bevordert klantenbinding en klantloyaliteit en helpt uw bedrijf om kwaliteit en duurzaamheid uit te stralen. Wij ondersteunen u gedurende het gehele traject van productontwikkeling, productie, afvullen, etikettering en transport.

Private label voor reinigingsmiddelen, een waardevolle aanvulling op uw assortiment

Een private label voor reinigingsmiddelen van MAVRO maakt het voor uw concurrenten vrijwel onmogelijk om een vergelijkbaar product te ontwikkelen tegen vergelijkbare kosten. Bij reinigingsmiddelen gaat het om efficiency, maar ook om kwaliteit en duurzaamheid. We hebben daarom een uitgebreid assortiment aan dagelijkse en professionele reinigingsmiddelen ontwikkeld. Ons assortiment bestaat uit ruim 400 basisrecepten waaruit u kunt kiezen. Mocht uw product hier niet tussen staan? Wij ontwikkelen een product op maat!

Wij zijn ook flexibel in het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen. Van 100 ml tot 1000 liter, wij passen de verpakkingseenheden aan op uw wensen. Tevens ondersteunen we u in het ontwikkelen van uw productlabel, productblad, veiligheidsblad en etiketten volgens de geldende regels.

Heeft u een innovatief en baanbrekend idee voor een private label product? Bent u al lang op zoek naar een product die u tussen aangeboden opties op de markt niet kunt vinden? Vraag het aan de specialisten van MAVRO! Wij vinden gegarandeerd een weg om uw wensen te realiseren.

Private label coatings van MAVRO, een topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Onder uw eigen naam en eigen label uw coating of impregneer producten verkopen? Wij produceren en labelen een uitgebreid assortiment van beschermende systemen. Uw wensen en specificaties brengen we samen met onze bereidingswijze tot een harmonieus resultaat. Wij van MAVRO brengen uw ideeën tot leven!

Onze private label producten zijn afgestemd op uw wensen. Wij houden bij het ontwikkelen rekening met de door u opgegeven specificaties inclusief productnaam en logo, verpakkingsmaterialen en verpakkingseenheden.

Ook denken we graag met u mee over de juiste label, productblad en veiligheidsinformatieblad.

Privacy

Ons uitgangspunt bij samenwerking is vertrouwelijkheid en exclusiviteit. Wij leggen dit vast door middel van een geheimhoudingsverklaring. Uiteraard beschermt MAVRO uw gegevens zorgvuldig conform AGV richtlijnen en deelt ze nooit met andere verbruikers of afnemers.

 

Meer weten?

Meer informatie? Mail of bel direct met Co Dammers!

c.dammers@mavro-int.com of +31 639 312 137.

[gtranslate]