Over ons

MAVRO is dé leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden.
Ontdekken
Transparant
Flexibel
Toegankelijk

Over MAVRO

Over ons
MAVRO is dé leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen: met onze producten zijn ze schoon en beschermd.

Schoon en beschermd
Ons assortiment bestaat uit REMOVERS, CLEANERS, PROTECTORS en SPECIALTIES. Dit zijn coatings en graffitiverwijderaars van topkwaliteit. Hiermee verwijder je zelfs de moeilijkste vervuiling. Ook zorgen ze ervoor dat objecten hun waarde behouden. Op een manier die veilig is voor oppervlak en gebruiker.

Innovatie in ons lab
Het MAVRO-team bestaat uit jonge, gedreven vakspecialisten die alleen genoegen nemen met het beste. Wij worden blij van innoveren. Elke dag weer werken we aan onze service en producten. Bijvoorbeeld in ons laboratorium. Hier doen we praktijktesten en vernieuwen we ons aanbod. Al meer dan 20 jaar!

Waarom kiezen voor MAVRO international?

Kwaliteit op maat
Heb je iets nodig wat niet in ons assortiment zit? Geen probleem. Dan ontwikkelen we in ons lab een oplossing op maat. Samen maken we iets wat perfect bij jouw wensen past. Geen vraag is ons te gek. Dat extra stapje zetten we graag. Met succes, want klanten waarderen MAVRO met gemiddeld een 9.2.

Onze (internationale) mijlpalen
Door de jaren heen hebben we veel mogen bereiken. Bijvoorbeeld de Nederlandse Spoorwegen verwelkomen als klant, of samenwerken met Zoomlion Ghana. Het meest trots zijn we op onze internationale groei. We hebben vestigingen in Nederland (Zaltbommel), Italië (Milaan) en sinds kort ook Slovenië (Ljubljana). Lees de hele geschiedenis van MAVRO hieronder.

Geschiedenis van MAVRO

1998
2003
2007
2012
2017
2018

1998

MAVRO start
Michael Mavromatis en Guido Van der Borne openen in Zaltbommel en Antwerpen de eerste vestigingen van MAVRO. Het bedrijf ontstaat uit de firma’s Fosroc en HIM Chemie, en start met de levering van bouwchemische producten. Denk aan kunststof vloersystemen, coatings en gietmortels. Hier komt ook onze naam vandaan: Materialen Voor Renovatie en Onderhoud.

2003

Milieu voorop
MAVRO bestaat vijf jaar. We hebben al voor 1.000.000 m² aan diverse ondergronden beschermd!

Sinds onze start werken we met ecologisch verantwoorde producten. Want we vinden het belangrijk dat MAVRO-producten zo min mogelijk het milieu belasten. Samen zijn we verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, en natuurlijk dragen wij ook ons steentje bij. Gelukkig groeit dit besef steeds meer in de sector van industriële reiniging. Onder andere door een verandering in de wetgeving: sinds 2003 is er een verbod op methyleenachtige producten voor graffitiverwijdering. Er worden steeds vriendelijkere verwijderaars ontwikkeld.

2007

Van bouwchemie naar anti-graffiti
In 1998 begon MAVRO met de levering van bouwchemische producten. Bijna tien jaar later verleggen we onze focus. Steeds meer zijn we bezig met de productie en levering van anti-graffitisystemen, industriële reinigers en coatings. We introduceren NITOCOAT. Een unieke PROTECTOR die de kleur van oude verweerde ondergronden ophaalt en beschermt tegen allerlei soorten vervuiling.

Ik wil NITOCOAT proberen

2012

Nieuwe directeur
MAVRO verwelkomt een nieuwe directeur: Maarten Verduin. Hij neemt het stokje over van Michael Mavromatis, de oprichter van het bedrijf. Maarten werkt al jaren bij MAVRO, dus kent het reilen en zeilen van de firma als geen ander. Hij heeft grote ambities. Samen met het MAVRO-team gaat hij voor innovatie en groei.

2017

MAVRO gaat naar Italië
MAVRO timmert internationaal aan de weg. We hebben inmiddels opdrachtgevers over heel de wereld. En we bereiken een bijzondere mijlpaal: een vestiging in Milaan. MAVRO Italy SRL is een feit. Daar zijn we enorm trots op!

Ook gaan we samenwerken met Zoomlion Ghana. Deze organisatie zet zich met meer dan 85.000 medewerkers in voor het beheer van afval en openbare ruimte in Ghana. Zij verbeteren de milieukwaliteit en houden steden en dorpen schoon. Iets waar wij graag mee helpen. MAVRO leidt de medewerkers op tot echte professionals in graffitiverwijdering, poster- en stickerverwijdering en hogedrukreiniging. Zo maakt Ghana kennis met onze milieuvriendelijke producten.

2018

MAVRO gaat naar Slovenië!
Een nieuwe mijlpaal in de historie van MAVRO International. In 2017 hebben wij reeds een MAVRO vestiging geopend in Milaan in Italië. Om onze activiteiten nog verder te verbreden en te groeien als internationale organisatie hebben wij deze maand MAVRO Slovenië opgericht. Rok Kajzer Vukša is als Directeur hét aanspreekpunt voor het Balkan gebied vanuit de vestiging in de hoofdstad Ljubljana.

Hoe werkt het?


Inventarisatie
Wat zijn je verwachtingen, eisen, wensen en behoeften? Samen met onze adviseurs zet je alles op een rijtje. Vervolgens doen wij een passend voorstel.

Ondergrond inspectie
De staat van de ondergrond is heel belangrijk. We doen een grondige inspectie en kiezen dan een geschikt reinigings- en/of beschermingssysteem.

Proefzetting
Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Daarom zetten we eerst een proefstuk in ons lab of bij jou op locatie. Zo borgen we de kwaliteit van het eindresultaat.

Adviesrapport / MJOP
Onze adviseurs maken voor elk project een maatwerk adviesrapport, waarin stap voor stap staat beschreven hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Projectbegeleiding
Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden voor persoonlijke begeleiding tijdens de opstart van een project. Waar nodig bieden wij met onze ervaring ondersteuning tijdens projecten.

EEN GREEP UIT HET TEAM VAN MAVRO

Kupon za popust
Vpišite svoj e-mail naslov in pridobite 5% popusta na naslednje naročilo.
    Naročite se
    DutchFrenchItalian