Het lab

Ons laboratorium
Kwaliteitsoplossingen op maat
Innovatie in ons lab
Prestatie
Hoogwaardige producten

Ons laboratorium

In het laboratorium van MAVRO wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe producten en het verbeteren van het huidige productenaanbod. Wij bieden voor vrijwel iedere ondergrond een uniek product. Zijn er specifieke eisen en wensen? Geen probleem, onze laboranten staan klaar om hierin te begeleiden en de ontwikkeling op zich te nemen.

Daarnaast staan onze R&D specialisten klaar voor alle technische vraagstukken voor klanten én voor hun collega’s. Zij ondersteunen de industrie met kwaliteitsbewaking, onderzoek en ontwikkeling en probleemoplossingen.

Al onze producten worden uitgebreid getest door ons Research & Development team. Deze worden getest in zowel het laboratorium en in de praktijk.

De producten die worden gebruikt bij de bouw, het onderhoud of de reiniging zijn nog vaak te agressief voor het milieu. Vanaf het begin hebben we ons altijd ingezet voor duurzame ontwikkeling en productie waar mogelijk. Onze producten worden ontwikkeld volgens strenge specificaties op het gebied van milieuvriendelijkheid, we hechten veel waarde aan het ontwikkelen, promoten en distribueren van groene technologieën.

Onze R&D specialisten

Jaap Man

“Het maakt het leuk om te ‘spelen’ met producten en grondstoffen om vanuit daar de beste samenstelling te vinden. Zo kunnen we het vraagstuk van de klant oplossen. Daarnaast vind ik het leuk om service te verlenen en mijn kennis die ik de afgelopen 45 jaar in deze branche heb opgedaan te delen met opdrachtgevers, klanten en de buitendienst”.

Elmo Reisdorf

“Dagelijks houd ik mij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten door in het laboratorium te sleutelen aan de samenstelling van de producten. Het instandhouden van afwerkmaterialen, gebouwen en objecten door middel van reinigen en beschermen op een zo duurzaam mogelijke manier”.

DutchFrenchItalian