Het lab

Ons laboratorium
Kwaliteitsoplossingen op maat
Innovatie in ons lab
Prestatie
Hoogwaardige producten

Ons laboratorium

Wat MAVRO uniek maakt, is haar eigen laboratorium. Hier wordt door onze laboranten iedere dag hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe reinigings- en beschermingsproducten en het verbeteren van het huidige productaanbod. Voor vrijwel iedere ondergrond is een uniek product ontwikkeld. Heeft u specifieke eisen en/of wensen waaraan een product of afwerkmateriaal moet voldoen? Dat is geen probleem. Bij MAVRO staan we klaar om samen met u tot een maatwerkoplossing te komen. Onze laboranten begeleiden u hierbij en nemen de uiteindelijke ontwikkeling op zich. Daarnaast staan onze Research & Development specialisten klaar voor alle technische vraagstukken van u als klant, maar ook van hun collega’s. Zij ondersteunen waar nodig met kwaliteitsbewaking, onderzoek, ontwikkeling en probleemoplossing.

Al onze producten worden zowel in het laboratorium als in de praktijk uitgebreid getest door ons R&D team. Er worden verschillende proeven uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alle producten bij gebruik het juiste resultaat opleveren. MAVRO heeft zich vanaf het begin ingezet voor duurzame ontwikkeling en productie waar mogelijk. De producten die gebruikt worden bij de bouw, het onderhoud of de reiniging van gebouwen en objecten zijn echter vaak te agressief voor het milieu. Onze producten worden daarom ontwikkeld volgens strenge specificaties op het gebied van milieuvriendelijkheid en er wordt veel waarde gehecht aan het ontwikkelen, promoten en distribueren van groene technologieën. Het is belangrijk dat MAVRO de samenleving zo min mogelijk belast en daarom houden wij rekening met de maatschappelijke effecten van al onze activiteiten. Door in het lab te testen dragen wij ons steentje bij aan veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze R&D specialisten

Jaap Man

“Het maakt het leuk om te ‘spelen’ met producten en grondstoffen om vanuit daar de beste samenstelling te vinden. Zo kunnen we het vraagstuk van de klant oplossen. Daarnaast vind ik het leuk om service te verlenen en mijn kennis die ik de afgelopen 45 jaar in deze branche heb opgedaan te delen met opdrachtgevers, klanten en de buitendienst.”

Eefje Beckers

“Als Research & Development medewerker houd ik mij bij MAVRO bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de huidige productlijn. Dit doe ik door mij te verdiepen in recepturen en grondstoffen. Ook ben ik bezig met het up-to-date houden van de product informatie- en veiligheidsbladen en help ik bij technische vraagstukken van de buitendienst. Samenwerken met collega’s om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant.”

Kupon za popust
Vpišite svoj e-mail naslov in pridobite 5% popusta na naslednje naročilo.
    Naročite se
    DutchFrenchItalian