Bruggen in Kopenhagen voorzien van een anti graffiti coating

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Bruggen in Kopenhagen voorzien van een anti graffiti coating

Projectinformatie

  • Locatie: Kopenhagen (København), Denemarken
  • Client: MT Højgaards byggeplads
  • Applicatiebedrijf: Fosroc
  • Datum uitvoering: 2015 - 2016

GRAFFITIGUARD

Kopenhagen (in het Deens: København) is de hoofdstad van Denemarken en ligt in het oosten van het land in de regio Seeland (Sjælland). Met ongeveer een half miljoen inwoners woont ongeveer een tiende deel van alle Denen in de hoofdstad. Kopenhagen is dan ook het economische middelpunt van Denemarken. Wie Kopenhagen bezoekt zal het vooral opvallen dat voor een relatief grote stad (te vergelijken met Den Haag of Rotterdam) de stad niet zo druk en chaotisch is als je zou verwachten.

De charme van Kopenhagen zit hem vooral in de mensen en de combinatie van mooie straten met een mengelmoes van oude vakwerkhuizen, statige winkelpanden, prachtige oude gebouwen en moderne architectuur. De parken en het water maken de stad af.

De vele eilanden zijn verbonden door een aantal bruggen. In 2015 en 2016 worden diverse bruggen gerenoveerd. Voor de anti graffiti bescherming zorgt het product GRAFFITIGUARD. GRAFFITIGUARD wordt in 2 lagen aangebracht op de betonnen ondergrond. Hierdoor ontstaat een niet zichtbare en ademende anti graffiti coating die ook nog eens hydro- en oleofoob is.

Meer lezen over anti-graffiti?

DutchFrenchItalian