Carwash Sijs blinkend schoon

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Carwash Sijs blinkend schoon

Projectinformatie

  • Locatie: Heerhugowaard
  • Client: Tankstation Sijs
  • Datum uitvoering: 2019

Weer zo goed als nieuw

Blinkend schoon

Tankstation Sijs te Heerhugowaard is weer zo goed als nieuw!

Tankstation Sijs te Heerhugowaard was ten einde raad. Ondanks veelvuldige pogingen van diverse partijen om het aangezicht in ere te herstellen, bleek er geen succes te worden behaald. Sterker nog, de vele pogingen leidden enkel tot meer degradatie van de ondergrond. Totdat Cynthia Sijs, eigenaar van Tankstation Sijs, terecht kwam bij MAVRO en contact opnam met Co Dammers.

Degradatie en vervuiling van de ondergronden van ramen en wanden van het tankstation blijken duidelijk uit onderstaande foto’s. De ondergronden zijn vrij snel gedegradeerd en aangeslagen door kalk en het gebruik van reinigingsmiddelen. In oktober 2019 nam mevrouw Sijs contact op om de mogelijkheden te bespreken het teleurstellende en onaantrekkelijke aangezicht van het tankstation aan te pakken.

De doelstelling was kristalhelder. Het in oorspronkelijke staat herstellen van de wanden en ramen, zodat de uitstraling weer eer aan zou worden gedaan. Zo gezegd, zo gedaan. Co heeft een specialistisch advies uitgebracht. Door met onze ETCHREMOVER het glaswerk te polijsten werden de wanden weer als origineel. Onze NITOGUARD GLASS (lees hier meer over nano-coatings) beschermt het glas op duurzame wijze. De wanden verdienden de nodige aandacht vanwege de verkleuringen door intensief gebruik van de wasstraat. Door reiniging met UNICLEAN LOW FOAMING, ontvetting met ISOPROPANOL en bescherming met onze state of the art NITOCOAT is de gehele uitstraling van het tankstation in ere hersteld.

[products ids="2161,2175,2201,2213,2001"]
 
[gtranslate]