Herstel Werzalit gevelbeplating woningen Haarlem

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Herstel Werzalit gevelbeplating woningen Haarlem

Projectinformatie

  • Locatie: Assumburg, Balgzand, Dever, Griend, Hondsbos, Poelgeest, Vredenburg te Haarlem
  • Client: Elan Wonen
  • Applicatiebedrijf: KSS & Noord dienstverlening Almere
  • Datum uitvoering: 2013

Elan Wonen is de woningcorporatie in Haarlem, Heemstede en Velsen. De 421 eengezinswoningen aan de Assumburg, Balgzand, Dever, Griend, Hondsbos, Poelgeest en Vredenburg te Haarlem hebben sinds 2010 te maken gehad met groot onderhoud. Het vernieuwen van keukens, badkamers en toiletten, het aanbrengen van isolatie aan de onderzijde van de begane grondvloer, het vervangen van groepenkasten en cv-ketels en het vervangen van houten bergingen is een greep uit de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Hemubo.

De Werzalit gevelbeplating is gereinigd door KSS & Noord dienstverlening met UNICLEAN, ALGEN REMOVER en ISOPROPANOL. Lees hier verder voor meer info over gevelvervuilingen of gevelreiniging.

Nadien is de gevelbeplating weer in oorspronkelijke staat gebracht door de applicatie van NITOCOAT. De NITOCOAT kan op de beplating in één laag en zonder te schuren worden aangebracht. Dat werkt snel, makkelijk en kostenbesparend. NITOCOAT biedt een langdurige bescherming, waardoor minder onderhoud nodig is en de kleur en glans weer aanwezig is.

Verder lezen over gevelconservering? Dat kan hier!

 

[gtranslate]