Trein renovatie Kroatie Hrvatske željeznice (HŽ)

Onderscheidend
Samen succesvol
Internationaal
Objecten in stand houden

Trein renovatie Kroatie Hrvatske željeznice (HŽ)

Projectinformatie

  • Locatie: Zagreb, Kroatie
  • Client: Hrvatske željeznice (HŽ) en TEHNIČKI SERVISI ŽELJEZNIČKIH VOZILA d.o.o.
  • Applicatiebedrijf: Sital d.o.o.
  • Datum uitvoering: Augustus 2014 – december 2014

TRAINCLEAN

NITOCOAT

Voor de Kroatische spoorwegen heeft de firma Sital d.o.o. de treinen vrij gemaakt van graffiti en overige vervuiling aan de binnen- en buitenzijde. Vervolgens is de trein voorzien van een kleurherstellende en beschermende coating.

Sinds 2004 waren de treinen van Hrvatske željeznice (HŽ) aan de buitenzijde nauwelijks meer gereinigd. Hierdoor hadden graffitispuiters vrij spel en waren de meeste voertuigen volledig ondergespoten.

Al jarenlang heeft MAVRO een goede positie in Oost-Europa binnen Openbaar Vervoer bedrijven in het leveren van anti-graffiti oplossingen en reinigers. Voordat het werk werd aanbesteed, zijn de producten voor de reiniging en bescherming van de treinen uitvoerig getest.

Gedurende de uitvoering van het werk werd er iedere 2 dagen een schone trein opgeleverd. Op dag 1 werd de graffiti aan de binnen- en buitenzijde verwijderd. Het product TRAINCLEAN zorgde ervoor aan het einde van de eerste dag, dat de trein na graffitiverwijdering volledig vrij van vervuiling en koperpartikels was. Nadat de treinen volledig droog waren kon de NITOCOAT aan de buitenzijde worden aangebracht.

Het resultaat: razendsnelle verduurzaming en “easy to clean” eigenschappen voor de buitenzijde en een frisse nieuwe uitstraling die de reizigersbeleving ten goede doet.

DutchFrenchItalian