Safety first: PGS-15

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Safety first: PGS-15

14 juli 2021

Als producent en leverancier van een breed assortiment aan specialistische reinigers, verwijderaars en coatings hebben wij een grote verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid en milieu. Dagelijks werken met chemische stoffen brengt enige risico’s met zich mee. Het beperken van deze risico’s is een verantwoordelijkheid die MAVRO serieus neemt.

De opslag van gevaarlijke stoffen wordt nauw gecontroleerd en moet voldoen aan de strenge regels van de zogenaamde PGS-15 richtlijn. PGS-15 gaat onder andere in op de veiligheid en gezondheid van werknemers, veiligheid van de omgeving en de brandveiligheid. MAVRO heeft opgeleid personeel in huis met de benodigde kennis over PGS-15. Door ons te houden aan de PGS-15 richtlijnen garanderen wij veiligheid voor onze werknemers en wordt de kans op een ongeval beperkt.

Voldoen aan de PGS-15 richtlijn maakt het voor ons als producent mogelijk om op een veilige, nauwkeurige en efficiënte manier te produceren. Niet onbelangrijk zorgt PGS-15 ervoor dat onze omgeving is beschermt tegen eventuele milieu ongevallen zoals lekkage, uitstoot en brand.

De komende jaren streeft MAVRO ernaar om de opslag van onze grondstoffen en eindproducten verder te optimaliseren. Zo hopen we de veiligheid van onze werknemers verder te verhogen en onze impact op het milieu verder te verlagen.

Ons opgeleide personeel kan u als klant ook advies geven over het veilig opslaan van onze producten in uw magazijn.

[gtranslate]