Een nieuw sterproduct: SILROC

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Maak kennis met SILROC, een nieuw sterproduct uit het laboratorium van MAVRO

4 februari 2021

Een nieuw sterproduct uit het laboratorium van MAVRO.
Bent u op zoek naar een innovatieve wijze om (natuur)stenen ondergronden te beschermen? Zijn uw tegels dof en grauw geworden en wilt u graag de kleur en glans herstellen? Vindt u naast bescherming ook waterafstotende en dampdoorlatende eigenschappen belangrijk? Of is het beschermen en behouden van een levendige glans en diepe kleur uw prioriteit?

Er is nu een product dat tegemoet komt aan al uw verwachtingen. Een product dat toepasbaar is op vrijwel elk denkbare minerale ondergrond, op zowel muren als vloeren, met een glanzende of matte afwerking.

Maak kennis met SILROC, een nieuw sterproduct uit het laboratorium van MAVRO. Na een jarenlang proces van zorgvuldig onderzoek en samenstelling nu verkrijgbaar in onze webshop!

Waarom is SILROC zo bijzonder?
SILROC is een innovatieve 1-component oplosmiddelvrije coating voor het beschermen van minerale, (natuur)stenen ondergronden in het breedste zin des woords. U kunt SILROC toepassen op natuursteen, marmer, terracotta, graniet, kalksteen, beton en baksteen, zowel binnen als buiten.

Eigenschappen van SILROC:
SILROC heeft de volgende kenmerkende eigenschappen:

  • Werkt langdurig kleurverdiepend en kleurbehoudend
  • Kan zowel op vloeren als muren worden toegepast
  • Is extreem water- en vuilafstotend
  • Beschermt de ondergrond
  • Is UV-resistent
  • Maakt de ondergrond easy-to-clean
  • Is dampdoorlatend waardoor het scheuren, blaasvorming en onthechting voorkomt
  • Afhankelijk van de gekozen applicatiemethode, is een matte of glanzende afwerking mogelijk
  • Zeer eenvoudige applicatie

Hoe verwerkt men SILROC?
SILROC wordt altijd geappliceerd op een schone, stofvrije en droge ondergrond. Bij het appliceren kan een roller, microvezeldoek of lagedrukspuit gebruikt worden. De eerste laag dient flinterdun aangebracht te worden.

Na een droogtijd van 24 uur kan een eventuele tweede laag aangebracht worden en afhankelijk van de zuiging van de ondergrond kan er voor gekozen worden om een derde laag aan te brengen.

Wanneer u kiest voor een matte afwerking, wordt het overtollige materiaal bij elke laag weggehaald of uitgewreven.

Ga voor meer informatie over SILROC, de product- en veiligheidsblad naar https://mavro-int.shop/silroc of neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via info@mavro-int.com of 0418 680 680.

Onderstaand een impressie van SILROC

[gtranslate]