Simone Coppens, Financieel Projectmedewerker

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Mensen van MAVRO: Simone Coppens, Financieel Projectmedewerker

11 maart 2021

De tengere Simone Coppens is ruim twee en een half jaar geleden de gelederen komen versterken van de ‘financiële mensen’ van MAVRO, eerst als stagiaire, later als financieel projectmedewerker. Dit is haar eerste ‘echte’ baan in het bedrijfsleven geweest, na haar studie en diverse bijbaantjes in supermarkten.

Simone heeft de studie Finance en Control succesvol afgerond, gevolgd door een afgerond Premaster. Komend schooljaar is haar voornemen om haar master Finance te gaan halen. Haar werkzaamheden bij MAVRO bestaan grotendeels uit het verlenen van ondersteuning aan de financial controller.

“Het werk op de Finance afdeling is heel divers. Naast de wekelijkse werkzaamheden zoals het inboeken van facturen, opstellen van memoriaalboekingen, maken van analyses etc. zijn er altijd wel overige financiële vraagstukken bij die uitgezocht dienen te worden. Iedere werkdag is anders voor mij. Aangezien ik nog druk bezig ben met mijn studie werk ik vaak flexibel, wat dan ook leidt tot zeer flexibele werkzaamheden. Ik heb door de loop van de jaren al meerdere afdelingen mogen ondersteunen binnen MAVRO en dat is een fijne praktische leerschool gebleken.”

Naast de ondersteunende werkzaamheden en haar studiewerk is Simone ook druk bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden en met het helpen implementeren van diverse verbeter opties voor de automatisering van de processen binnen MAVRO.
“Toen ik begon met mijn werk bij MAVRO als stagiaire, werd er nog veel met papier gewerkt dus papieren facturen etc., die allemaal handmatig ingevoerd werden. Ik heb er toen voor gekozen om voor mijn onderzoek, die ik tijdens mijn studie moest doen, te kijken naar de mogelijkheden om dit te automatiseren.”

Simone vindt de sfeer op de werkplek waar zij dagelijks vele uren doorbrengt, heel belangrijk. MAVRO staat bekend om de laagdrempelige, open sfeer zonder pretenties en dat imago kan Simone zonder meer bevestigen.
“Er hangt een gezellige sfeer waarbij toch hard gewerkt wordt door iedereen. De mensen van MAVRO zijn een erg leuk team. Iedereen is aardig en bereid om je te helpen. Ik ben enorm dankbaar dat ik sinds mijn start als stagiaire zoveel heb mogen leren binnen MAVRO.”

Simone is gedreven, leergierig en ambitieus, eigenschappen die heel goed passen in een energiek en innovatief team. Zij ziet zichzelf als iemand die geen opgever is en altijd bereid is nieuwe uitdagingen te omarmen. Waar zal haar loopbaan bij MAVRO haar gaan brengen?

Niemand heeft een werkende kristallen bol, maar als het aan Simone ligt dan weet ze waar ze naartoe wil:
“Ik heb altijd wel een doel waar ik naartoe probeer te streven. Voor nu is mijn grootste doel mijn studieloopbaan; de master afronden.

Waar wil ik zijn over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik klaar te zijn met studeren en een fulltime baan binnen het vakgebied te hebben. Of dit binnen MAVRO mogelijk is, weet ik nog niet maar dat zou ik wel heel leuk vinden.

MAVRO is een fijne werkgever met een oog voor de behoeftes en persoonlijke situaties van de werknemers. Dat heb ik zelf mogen ervaren door altijd heel flexibel kunnen werken. Door mijn studie heb ik soms een periode geen tijd om te werken, toch mocht ik altijd weer komen werken zodra ik weer tijd had. Iedereen bij MAVRO wordt in zijn waarde gelaten en heb ik heel veel mogen leren.”

Als je werkzaam bent in je eerste baan bij een bedrijf, ervaar je dagelijks vele leermomenten. Heel belangrijk is om te leren omgaan met een flinke workload en nodige stress situaties.
“Als stagiaire merkte ik altijd dat ik mijn werk mee naar huis nam, maar in de loop van tijd heb ik geleerd het los te laten en te ontspannen, wat heel belangrijk is om je werk en studie goed te kunnen doen. In mijn vrije tijd probeer ik te ontspannen door met mijn vrienden af te spreken en samen leuke dingen te doen. Natuurlijk is het nu allemaal moeilijker door de Corona maatregelen, maar het voorjaar is in aantocht en dan ziet alles er beter uit.”

Aan het begin van haar loopbaan hebben Simone en MAVRO bewust voor elkaar gekozen:
“Ik heb voor MAVRO gekozen omdat er een erg fijne, gezellige sfeer hangt. Ook is het een jong team, dit alles vond ik als startende stagiaire een fijn idee aangezien ik toen nog heel onervaren en verlegen was. Bij MAVRO werken we echt samen, iedereen kan altijd aangeven wat hij/zij vindt en zo wordt in overleg de beste oplossing gevonden.”

Uitstekende werkgevers zorgen voor een uitstekend team. De juiste eigenschappen vinden, ondersteunen en versterken elkaar.

Welke vijf woorden karakteriseren MAVRO als bedrijf?
Volgens Simone Coppens zijn dat deze fijne woorden: Ambitieus. Energiek. Flexibel. Leergierig. Sociaal.

Things get easy when we work together.

 

 

[gtranslate]