Reinigen en ontvetten

Professionele reinigers
Krachtige ontvetters
Effectieve reiniging
Verbeterd esthetisch aanzicht

Reinigen en ontvetten

Een vervuiling kan veel verschillende dingen zijn. Vaak spreken we over vetten, olie en roet. Een van de eigenschappen van deze vervuilingen is dat ze hydrofoob zijn, wat betekend dat ze niet oplosbaar zijn in water. Simpelweg de ondergrond spoelen met water zal de vervuiling alleen verplaatsen over de ondergrond en hem niet verwijderen. Om het beste reinigingsmiddel te kiezen, is het belangrijk om te weten wat vervuiling is en hoe een reinigingsmiddel werkt. De reinigers en ontvetters van MAVRO bieden voor elke vervuiling een oplossing!

Alle reinigingsmiddelen bevatten oppervlakte actieve stoffen (zeep). Deze oppervlakte actieve stoffen zijn dé manier om niet-oplosbare vervuilingen toch van de ondergrond te halen.

Oppervlakte actieve stoffen zijn er in duizenden verschillende soorten en maten maar hebben allemaal ongeveer dezelfde functie: het ‘vangen’ van vervuiling. De werking van oppervlakte actieve stoffen zit in de structuur van de moleculen. Oppervlakte actieve stoffen hebben namelijk twee uiteinden: een hydrofiele ‘kop’ en een hydrofobe ‘staart’.

[gtranslate]