Stefan van Driel, Sales Support en Magazijnbeheer

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Stefan van Driel, Sales Support en Magazijnbeheer

29 september 2020

In een goedlopend dynamisch bedrijf is elke afdeling en elke medewerker even belangrijk. Een bedrijf is immers een levend, ademend en werkend organisme waarvan elke schakel onmisbaar en van vitaal belang is.
Toch zijn sommige schakels als het ware de ruggengraat van elke commerciële handeling en de beheerders van deze schakels genieten een soort allround positie, een spil waar het dagelijks bedrijfsbestaan om heen draait.
Zo’n plaats neemt in de geoliede machine van MAVRO een opgewekte en sympathieke jongeman, Stefan van Driel. Net iets langer dan een jaar aan boord, sinds augustus 2019, heeft Stefan zijn draai bij MAVRO al helemaal gevonden. Na een serieuze tijd (acht jaar lang) gewerkt te hebben bij Hemert in-car, telecom en IT, verzorgt hij nu bij MAVRO de logistieke werkzaamheden, de klanten- en de leverancierscontacten en de ondersteuning van de verkoopafdeling.

“Zodra ik in de ochtend binnenkom, check ik allereerst de info mail of er nieuwe orders zijn binnengekomen. Die verwerk ik vervolgens in ons systeem en ga ze daarna klaarzetten. Verder houd ik me, samen met collega’s, bezig met magazijnwerkzaamheden zoals zorgen dat er genoeg voorraad is per product, inkomende goederen verwerken, nieuwe inkooporders opstellen, klanten en leveranciers te woord staan. Gedurende de dag blijf ik in contact met onze adviseurs om de gerealiseerde orders zo snel mogelijk klaar te zetten. Bij voorkeur probeer ik de orders zo snel mogelijk af te handelen, zodat ze binnen een dag bij de klant geleverd worden.
Mijn functie is erg centraal binnen het team van MAVRO, van contacten met klanten of leveranciers tot het schakelen tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf.”

Stefan voelt zich echt op zijn plaats bij MAVRO en waardeert vooral de open, ontspannen en kameraadschappelijke sfeer:
“Het is super om deel uit te mogen maken van een jong en enthousiast team. Iedereen staat voor elkaar klaar en is bereid om een handje te helpen waar het nodig is of alleen om even een praatje te maken.
Daarnaast zijn de vrijdagmiddagborrels ook altijd erg gezellig om even samen een klein drankje te doen en de week af te sluiten.”

Stefan vindt het ook fijn dat zijn functie veel afwisselende werkzaamheden met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde, de sleur en de verveling krijgen geen kans. Elke werkdag is in het teken van voortdurende uitdaging.
“Het leukste aan mijn werk vind ik het compleet begeleiden van een order vanaf moment van binnenkomst totdat hij uiteindelijk bij de klant wordt afgeleverd. Het geeft veel voldoening als je aan het einde van de dag alle orders ziet vertrekken met een vrachtwagen.”

In zijn vrije tijd is Stefan bezig met een van zijn grootste hobby’s, voetbal.
“Van jongs af aan houd ik me al veel bezig met voetbal. Zowel zelf voetballen op amateurniveau als veel voetbal volgen op de televisie en regelmatig een wedstrijd bezoeken, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.
Daarnaast geniet ik er enorm van om op vakantie te gaan of leuke uitstapjes te maken met ons gezin. Het Coronavirus heeft deze bezigheden sterk aan banden gelegd, maar het is niet anders. Ook dat zal op een mooie dag voorbij zijn en dan halen we de schade ruimschoots in. Voorlopig is een avondje ‘Netflix & chill’ ook erg fijn na een drukke werkdag.”
Stefan vindt bij MAVRO volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Momenteel is hij bezig om zich een diepgaande kennis te verwerven over het indrukwekkend aantal MAVRO producten in CLEANERS, REMOVERS en PROTECTORS. Stefan wil graag een brede en diepe kennis hebben van het assortiment, zodat hij de klanten doelgericht en accuraat kan adviseren.

Vooralsnog is Stefan een tevreden man op een juiste plaats. Maar dat wil nog niet zeggen dat hij geen wensen heeft voor de toekomst.
“Als MAVRO verder blijft groeien, dan hoop ik over een paar jaar nog een aantal enthousiaste nieuwe collega’s te zien in ons magazijn. Ik zie het wel zitten om deze mensen aan te sturen en te begeleiden.”

Het grootste verschil tussen MAVRO en andere bedrijven is volgens Stefan het MAVRO team.
De mensen van MAVRO maken dus wel degelijk het verschil. De sfeer, de camaraderie, de saamhorigheid, de bereidheid om elkaar te ondersteunen en te helpen, het voortdurende bewustzijn van samen werken aan het realiseren van een gezamenlijk doel.

Dit zijn bij de mensen van MAVRO niet slechts een paar lege woorden, maar ‘a way of life’, de realiteit van elke dag.

 

[gtranslate]