Veel gestelde vragen

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

MAVRO is de maatstaf voor veilige en effectieve REMOVERS die zelfs de moeilijkste graffiti, verf, inkt, was en coatings kunnen verwijderen terwijl het oppervlak en de gebruiker worden beschermd. Met de buitengewoon veelzijdige range aan REMOVERS biedt MAVRO een oplossing op ieder afwerkmateriaal.

Meer weten over onze REMOVERS? Bekijk dan eens onze pagina REMOVERS: https://www.mavro-int.com/productinfo/removers/. Hier vind je alle info over onze REMOVERS. Vragen of advies nodig over een REMOVER? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo REMOVERS Contact opnemen

Met professionele CLEANERS gaat het allemaal om de details. In termen van kwaliteit en efficiëntie bijvoorbeeld, maar ook als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. MAVRO biedt een compleet assortiment professionele reinigingsproducten voor gevels, vloeren, de industriële sector, rollend materieel en interieur.

Meer weten over onze CLEANERS? Bekijk dan eens onze pagina CLEANERS: https://www.mavro-int.com/productinfo/cleaners/. Hier vind je alle info over onze CLEANERS. Vragen of advies nodig over een CLEANER? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo CLEANERS Contact opnemen

Beschermen van een ondergrond na reiniging zorgt ervoor dat vuil minder snel hecht en dat het eenvoudiger gereinigd kan worden. Daarnaast zorgen de PROTECTORS van MAVRO dat objecten er goed uitzien en hun waarde behouden. Deze (nano)coatings en impregneerproducten variëren in tijdelijke, semi-permanente- en permanente beschermende en conserverende systemen en worden op basis van de laatste technologie ontwikkeld. Proefzetting, afwerkmateriaal, mogelijke vervuiling, budget en wens van de opdrachtgever zijn bepalend voor de keuze van bescherming.

Meer weten over onze PROTECTORS? Bekijk dan eens onze pagina PROTECTORS: https://www.mavro-int.com/productinfo/protectors/. Hier vind je alle info over onze PROTECTORS. Vragen of advies nodig over een PROTECTOR? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo PROTECTORS Contact opnemen

Graffiti verwijderen kan op verschillende manieren zoals met een graffiti verwijderaar in combinatie met hogedruk heet water. Daarnaast kan graffiti ook verwijderd worden middels stralen of stoomcleanen. Meer weten over graffiti verwijderen? Check onze pagina graffiti verwijderen: https://www.mavro-int.com/expertises/graffiti-verwijderen/.

Vragen of advies over welk product het beste bij het vraagstuk past? Onze adviseurs staan je graag te woord!

Pagina graffiti verwijderen Contact opnemen

Wij bieden voor vrijwel iedere ondergrond een uniek product, tijdelijk of permanent. Onze coatings zijn leverbaar in transparant en op kleur. Meer informatie vind je op onze pagina anti-graffiti coatings: https://www.mavro-int.com/expertises/anti-graffiti-coatings/

Neem contact op met een van onze technische adviseurs welke coating het beste bij de ondergrond en de wensen past. Zijn er specifieke eisen met betrekking tot glans, duurzaamheid of afwerkmateriaal? Onze laboranten staan klaar om hierin te begeleiden en de ontwikkeling op zich te nemen.

Pagina anti-graffiti coatings Contact opnemen

Door onze verscheidenheid aan producten en expertise op dit vlak is er voor vrijwel iedere ondergrond een passend product. Het is dus erg afhankelijk van de ondergrond welk product het beste ingezet kan worden. Door de gevel te conserveren met onze producten wordt de levensduur verlengd, de reinigingsfrequentie verlaagd en het aanzien beter. Een goede investering dus die zich in de tijd terugbetaald. Bekijk eens onze pagina gevelconservering & onderhoud voor meer info: https://www.mavro-int.com/expertises/gevelconserving-onderhoud/. Voor ieder budget en duurzaamheidseis zijn er conserveringsmogelijkheden.

Hulp nodig bij de keuze van een product? Laat onze adviseurs je helpen! Ze staan graag voor je klaar voor het zetten van een proefvlak.

Pagina gevelconservering & onderhoud Contact opnemen

Impregneren is een methode om minerale ondergronden zoals beton en metselwerk te beschermen tegen de invloeden van vocht, zure regen, UV-straling, atmosferische vervuiling en algen. Door een gevel, natuursteen of beton te impregneren wordt deze waterafstotend waardoor de uitstraling langer gegarandeerd blijft en het onderhoud op termijn eenvoudiger wordt. Meer info vind je op onze pagina gevel impregneren & hydrofoberen: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Vragen over impregneren of welk product je het beste kunt gebruiken bij het vraagstuk? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Pagina gevel impregneren & hydrofoberen Contact opnemen

Afhankelijk van de ondergrond en de wensen bepalen de keuze van het juiste product. Door het zetten van een proefvlak en middels een Adviesrapport wordt een productkeuze gemaakt. Meer info vind je op onze pagina gevel impregneren & hydrofoberen: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Hulp nodig met de keuze van het product? Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Pagina gevel impregneren & hydrofoberen Contact opnemen

Een nano-coating is een soort coating dat gemaakt wordt met behulp van nanotechnologie, bewezen technologie met vele effecten. Effecten van een nano-coating kunnen zijn; water- en vuilafstotend, zelfreiniging en bescherming bieden tegen graffiti. Dit levert natuurlijk zijn voordelen op. Enkele hiervan zijn lagere onderhouds- en schoonmaakkosten, betere uitstraling en minder vervuiling van het behandelde oppervlak. MAVRO heeft nano-coatings voor o.a. glas, steen, textiel en hout. Maar waar beschermt een nano-coating tegen? Vervuilingen zoals corrosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides en zuren. Lees alle info op onze pagina nano-coatings: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Vragen over onze nano-coatings of advies nodig? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Pagina nano-coatings Contact opnemen

Nano-coatings kennen vele effecten zoals het waterafstotend maken van een oppervlak en het creëren van een zelfreinigend oppervlak. Deze effecten leiden weer tot bijvoorbeeld lagere onderhouds- en schoonmaakkosten en een betere uitstraling. Onze NITOGUARD nano-coatings kunnen op bijna iedere ondergrond toegepast worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Voor alle info over nano-coatings kun je terecht op de pagina ‘nano-coatings’: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Vragen of meer info? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder!

Pagina nano-coatings Contact opnemen

Een vloer kan tegen verschillende invloeden beschermd worden zoals matige en zware industriële belasting maar ook tegen stof en andere vervuilingen. Onze vloercoatings zijn speciaal ontworpen om een functionele bescherming te bieden. Bekijk eens onze pagina vloerconservering voor meer info: https://www.mavro-int.com/expertises/vloer-conserving/

Waar wil je de vloer precies tegen beschermen? Wij helpen hier graag bij. Wissel eens van gedachten met onze adviseurs en vindt zo een gepaste vloerbescherming.

Pagina vloerconserving Contact opnemen

Onder ‘contact’ in de menubalk kun je al naar onze pagina verkooppunten: https://www.mavro-int.com/contact/verkooppunten/. Hier vind je alle groothandels  waar onze producten te koop zijn. Het kan voorkomen dat bepaalde producten hier niet op voorraad zijn. Wel kunnen deze bij de groothandels besteld worden of door contact met ons op te nemen.  MAVRO producten zijn bij meer dan 100 verf- schoonmaak- en bouwgroothandels in Nederland en België te koop.

Verkooppunten Contact opnemen

Je kunt de productbladen vinden onder ‘Documentatie’ in de menubalk. Hier vind je de productbladen van al onze producten. Zit het blad er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons, we helpen je graag!

Productbladen Contact opnemen

Op zoek naar een specifiek blad? Advies nodig of meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen

Je kunt de veiligheidsbladen vinden onder ‘Documentatie’ in de menubalk. Hier vind je de veiligheidsbladen van al onze producten. Zit het blad er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons, we helpen je graag!

Veiligheidsbladen Contact opnemen

Op zoek naar een specifiek blad? Advies nodig of meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen

Je kunt de prijslijst downloaden door op de link ‘prijslijst downloaden’ te klikken onder Klantenservice onderaan de website of door op onderstaande button te klikken. Heeft u vragen met betrekking tot de prijslijst? Dan horen wij dat graag!

Prijslijst downloaden

Onze workshops zijn geheel kosteloos. In het kader van samen succesvol, hebben wij verschillende workshops opgericht. Iedere maand hebben wij verschillende workshops. Inschrijven of meer info? Neem dan contact met ons op!

Pagina workshops Contact opnemen

De workshops worden op ons hoofdkantoor gegeven in Zaltbommel, Valeton 15. Inschrijven of meer info? Neem dan contact met ons op!

Pagina workshops Contact opnemen

Een vraag over een van onze producten? Of op zoek naar advies welk product wij kunnen adviseren bij het vraagstuk? Onze adviseurs staan graag voor je klaar. U kunt met ons chatten, mailen naar info@mavro-int.com, bellen naar 0418 680 680 of een WhatsApp berichtje sturen naar 06 25 21 56 10.

Een Technisch Adviseur helpt bij vraagstukken maar ook met het opstarten van een project. Een adviseur komt eerst langs voor (onderhouds)advies en het zetten van een proefvlak om vervolgens een Adviesrapport op te stellen.

Vragen of kennis maken met een van onze adviseurs? Stuur een mail naar info@mavro-int.com of bel 0418 680 680.

Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U kunt met ons chatten, mailen naar info@mavro-int.com, bellen naar 0418 680 680 of een WhatsApp berichtje sturen naar 06 25 21 56 10.

MAVRO ist der Maßstab für sichere und effektive REMOVERS, die selbst die hartnäckigsten Graffiti, Farben, Tinte, Wachs und Beschichtungen entfernen können und dabei die Oberfläche und den Anwender schützen. Mit seinem außerordentlich vielseitigen Sortiment an REMOVERS bietet MAVRO eine Lösung für jedes Veredelungsmaterial.

Schauen Sie bitte auf unsere Seite REMOVERS: https://www.mavro-int.com/productinfo/removers/. Hier finden Sie alle Informationen zu unseren REMOVERS. Fragen oder Hinweise zu einem REMOVER? Bitte kontaktieren Sie uns!

Bei professionellen CLEANERS kommt es auf die Details an. Zum Beispiel in puncto Qualität und Effizienz, aber auch wenn es um Sicherheit und Langlebigkeit geht. MAVRO bietet ein komplettes Sortiment an professionellen Reinigungsprodukten für Fassaden, Böden, den industriellen Bereich, Schienenfahrzeuge und Innenräume.

Dann werfen Sie einen Blick auf unsere CLEANERS-Seite: https://www.mavro-int.com/productinfo/cleaners/. Hier finden Sie alle Infos über unsere CLEANER. Sie haben Fragen oder benötigen eine Beratung zu einem CLEANER? Bitte kontaktieren Sie uns!

Der Schutz einer Oberfläche nach der Reinigung sorgt dafür, dass Schmutz weniger schnell anhaftet und sie leichter zu reinigen ist. Die PROTECTORS von MAVRO sorgen außerdem dafür, dass Objekte gut aussehen und ihren Wert behalten. Diese (Nano-)Beschichtungen und Imprägnierungen variieren in temporären, semi-permanenten und permanenten Schutz- und Konservierungssystemen und werden auf der Basis modernster Technologie entwickelt. Tests, Veredelungsmaterialien, mögliche Verschmutzung, Budget und Wünsche des Kunden bestimmen die Wahl des Schutzes.

Dann werfen Sie einen Blick auf unsere PROTECTORS-Seite: https://www.mavro-int.com/productinfo/protectors/. Hier finden Sie alle Informationen zu unseren PROTECTORS. Fragen oder Hinweise zu einem PROTECTOR? Bitte kontaktieren Sie uns!

Graffiti können auf verschiedene Arten entfernt werden, z. B. mit einem Graffitientferner in Kombination mit heißem Hochdruckwasser. Graffiti kann auch mit Düsen oder Dampfreinigung entfernt werden. Möchten Sie mehr über Graffitientfernung erfahren? Besuchen Sie unsere Seite zur Graffitientfernung: https://www.mavro-int.com/expertises/graffiti-verwijderen/.

Wir bieten ein einzigartiges Produkt für fast jede Oberfläche, ob temporär oder permanent. Unsere Beschichtungen sind in transparent und farbig erhältlich. Weitere Informationen finden Sie auf unserer Seite Anti-Graffiti-Beschichtungen: https://www.mavro-int.com/expertises/anti-graffiti-coatings/

Aufgrund unserer Produktvielfalt und Expertise in diesem Bereich gibt es für nahezu jede Oberfläche ein passendes Produkt. Es ist daher sehr stark von der Oberfläche abhängig, welches Produkt am besten eingesetzt werden kann. Durch die Konservierung der Wand mit unseren Produkten wird die Lebensdauer verlängert, die Reinigungshäufigkeit reduziert und das Aussehen verbessert. Eine gute Investition, die sich mit der Zeit zurückzahlt. Weitere Informationen finden Sie auf unserer Seite Fassadenkonservierung & Wartung: https://www.mavro-int.com/expertises/gevelconserving-onderhoud/. Es gibt Konservierungsmöglichkeiten für jedes Budget und jeden Nachhaltigkeitsanspruch.

Benötigen Sie Hilfe bei der Auswahl eines Produkts? Lassen Sie sich von unseren Beratern helfen! Dort wird man Ihnen gerne eine Testfläche einrichten.

Die Imprägnierung ist eine Methode zum Schutz von mineralischen Untergründen wie Beton und Mauerwerk gegen die Auswirkungen von Feuchtigkeit, saurem Regen, UV-Strahlung, Luftverschmutzung und Algen. Durch die Imprägnierung einer Fassade, eines Natursteins oder Betons wird dieser wasserabweisend, so dass das Erscheinungsbild länger erhalten bleibt und die Pflege mit der Zeit einfacher wird. Mehr Informationen finden Sie auf unserer Seite Fassadenimprägnierung & Hydrophobierung: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Fragen zur Imprägnierung oder welches Produkt Sie verwenden sollen? Dann kontaktieren Sie bitte einen unserer Berater.

Die Wahl des richtigen Produkts hängt vom Untergrund und Ihren Wünschen ab. Durch die Einstellung einer Testfläche und die Verwendung eines Beratungsberichts wird eine Produktauswahl getroffen. Mehr Infos finden Sie auf unserer Seite Fassadenimprägnierung & Hydrophobierung: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Benötigen Sie Hilfe bei der Auswahl eines Produkts? Unsere Spezialisten sind bereit, Ihnen zu helfen!

Eine Nanobeschichtung ist eine Art der Beschichtung, die mit Hilfe der Nanotechnologie hergestellt wird, einer bewährten Technologie mit vielen Effekten. Die Effekte einer Nanobeschichtung können wasser- und schmutzabweisend, selbstreinigend und Schutz vor Graffiti sein. Das hat natürlich seine Vorteile. Einige davon sind geringere Wartungs- und Reinigungskosten, besseres Aussehen und weniger Verschmutzung der behandelten Oberfläche. MAVRO hat Nanobeschichtungen u.a. für Glas, Stein, Textil und Holz. Doch wovor schützt eine Nanobeschichtung? Verunreinigungen wie Korrosion, Verwitterung, (Salz-)Wasser, Chloride und Säuren. Lesen Sie alles darüber auf unserer Seite über Nanobeschichtungen: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Sie haben Fragen zu unseren Nanobeschichtungen oder benötigen Beratung? Bitte kontaktieren Sie uns, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Nanobeschichtungen haben viele Effekte, wie z.B. eine Oberfläche wasserabweisend zu machen und eine selbstreinigende Oberfläche zu schaffen. Diese Effekte führen wiederum zu reduzierten Wartungs- und Reinigungskosten und einem verbesserten Erscheinungsbild. Unsere NITOGUARD-Nanobeschichtungen können auf nahezu allen Oberflächen aufgebracht werden und sind in verschiedenen Qualitäten erhältlich. Alle Infos zu Nanobeschichtungen finden Sie auf der Seite ‘Nanobeschichtungen’: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Ein Boden kann gegen verschiedene Einflüsse geschützt werden, wie z. B. mäßige und schwere industrielle Belastungen, aber auch gegen Staub und andere Verunreinigungen. Unsere Bodenbeschichtungen sind speziell für einen funktionalen Schutz konzipiert. Werfen Sie einen Blick auf unsere Seite zur Bodenkonservierung für weitere Informationen: https://www.mavro-int.com/expertises/vloer-conserving/

Wovor genau wollen Sie den Boden schützen? Wir helfen Ihnen gerne weiter. Sprechen Sie mit unseren Beratern und finden Sie den richtigen Bodenschutz.

Unter ‘Kontakt’ in der Menüleiste können Sie auf unsere Verkaufsseite gehen: https://www.mavro-int.com/contact/verkooppunten/. Hier finden Sie alle Großhändler, bei denen unsere Produkte zum Verkauf stehen. Es ist möglich, dass bestimmte Produkte nicht auf Lager sind. Diese können jedoch bei den Großhändlern oder bei uns bestellt werden. MAVRO-Produkte sind bei mehr als 100 Farben-, Reinigungs- und Baugroßhändlern in den Niederlanden und Belgien erhältlich.

Die Produktblätter finden Sie unter ‘Dokumentation’ in der Menüleiste. Hier finden Sie die Produktblätter für alle unsere Produkte. Ist das Blatt nicht da, wonach Sie suchen? Dann kontaktieren Sie uns bitte, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Suchen Sie ein bestimmtes Blatt? Benötigen Sie Beratung oder weitere Informationen? Bitte kontaktieren Sie uns, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Sie finden die Sicherheitsdatenblätter unter ‘Dokumentation’ in der Menüleiste. Hier finden Sie die Sicherheitsdatenblätter für alle unsere Produkte. Ist das Blatt hier nicht das, wonach Sie suchen? Dann kontaktieren Sie uns bitte, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Suchen Sie ein bestimmtes Blatt? Benötigen Sie Beratung oder weitere Informationen? Bitte kontaktieren Sie uns, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Sie können die Preisliste herunterladen, indem Sie auf den Link “Preisliste herunterladen” unter “Kundenservice” unten auf der Website klicken oder indem Sie auf die Schaltfläche unten klicken. Haben Sie Fragen zur Preisliste? Dann lassen Sie es uns bitte wissen!

Unsere Workshops sind völlig kostenlos. Im Rahmen des erfolgreichen Miteinanders haben wir verschiedene Workshops erstellt. Jeden Monat haben wir verschiedene Workshops. Anmeldung oder mehr Infos? Dann kontaktieren Sie uns bitte!

Die Workshops finden in unserem Hauptsitz in Zaltbommel, Valeton 15, statt. Dann kontaktieren Sie uns bitte!

Ich habe eine Frage zu einem Produkt
Haben Sie eine Frage zu einem unserer Produkte? Oder suchen Sie eine Beratung, welches Produkt Sie verwenden sollten? Unsere Berater helfen Ihnen gerne weiter. Sie können mit uns chatten, eine E-Mail an info@mavro-int.com senden, unter 0418 680 680 anrufen oder eine WhatsApp-Nachricht an 06 25 21 56 10 senden.

Ein Technical Advisor hilft bei Problemen, aber auch beim Start eines Projekts. Ein Berater besucht Sie zunächst für eine (Wartungs-)Beratung und zum Einstellen einer Testfläche, woraufhin ein Beratungsbericht erstellt wird.

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen unserer Berater kennenlernen? Senden Sie eine E-Mail an info@mavro-int.com oder rufen Sie 0418 680 680 an.

Ist Ihre Frage nicht dabei? Dann kontaktieren Sie uns bitte. Wir helfen Ihnen gerne weiter! Sie können mit uns chatten, eine E-Mail an info@mavro-int.com senden, 0418 680 680 anrufen.

 

[gtranslate]