Veel gestelde vragen

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U kunt met ons chatten, mailen naar info@mavro-int.com, bellen naar 0418 680 680 of een WhatsApp berichtje sturen naar 06 25 21 56 10.

Een Technisch Adviseur helpt bij vraagstukken maar ook met het opstarten van een project. Een adviseur komt eerst langs voor (onderhouds)advies en het zetten van een proefvlak om vervolgens een Adviesrapport op te stellen.

Vragen of kennis maken met een van onze adviseurs? Stuur een mail naar info@mavro-int.com of bel 0418 680 680.

Een vraag over een van onze producten? Of op zoek naar advies welk product wij kunnen adviseren bij het vraagstuk? Onze adviseurs staan graag voor je klaar. U kunt met ons chatten, mailen naar info@mavro-int.com, bellen naar 0418 680 680 of een WhatsApp berichtje sturen naar 06 25 21 56 10.

De workshops worden op ons hoofdkantoor gegeven in Zaltbommel, Valeton 15. Inschrijven of meer info? Neem dan contact met ons op!

Pagina workshops Contact opnemen

Onze workshops zijn geheel kosteloos. In het kader van samen succesvol, hebben wij verschillende workshops opgericht. Iedere maand hebben wij verschillende workshops. Inschrijven of meer info? Neem dan contact met ons op!

Pagina workshops Contact opnemen

Je kunt de prijslijst downloaden door op de link ‘prijslijst downloaden’ te klikken onder Klantenservice onderaan de website of door op onderstaande button te klikken. Heeft u vragen met betrekking tot de prijslijst? Dan horen wij dat graag!

Prijslijst downloaden

Op zoek naar een specifiek blad? Advies nodig of meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen

Je kunt de veiligheidsbladen vinden onder ‘Documentatie’ in de menubalk. Hier vind je de veiligheidsbladen van al onze producten. Zit het blad er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons, we helpen je graag!

Veiligheidsbladen Contact opnemen

Op zoek naar een specifiek blad? Advies nodig of meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen

Je kunt de productbladen vinden onder ‘Documentatie’ in de menubalk. Hier vind je de productbladen van al onze producten. Zit het blad er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons, we helpen je graag!

Productbladen Contact opnemen

Onder ‘contact’ in de menubalk kun je al naar onze pagina verkooppunten: https://www.mavro-int.com/contact/verkooppunten/. Hier vind je alle groothandels  waar onze producten te koop zijn. Het kan voorkomen dat bepaalde producten hier niet op voorraad zijn. Wel kunnen deze bij de groothandels besteld worden of door contact met ons op te nemen.  MAVRO producten zijn bij meer dan 100 verf- schoonmaak- en bouwgroothandels in Nederland en België te koop.

Verkooppunten Contact opnemen

Een vloer kan tegen verschillende invloeden beschermd worden zoals matige en zware industriële belasting maar ook tegen stof en andere vervuilingen. Onze vloercoatings zijn speciaal ontworpen om een functionele bescherming te bieden. Bekijk eens onze pagina vloerconservering voor meer info: https://www.mavro-int.com/expertises/vloer-conserving/

Waar wil je de vloer precies tegen beschermen? Wij helpen hier graag bij. Wissel eens van gedachten met onze adviseurs en vindt zo een gepaste vloerbescherming.

Pagina vloerconserving Contact opnemen

Nano-coatings kennen vele effecten zoals het waterafstotend maken van een oppervlak en het creëren van een zelfreinigend oppervlak. Deze effecten leiden weer tot bijvoorbeeld lagere onderhouds- en schoonmaakkosten en een betere uitstraling. Onze NITOGUARD nano-coatings kunnen op bijna iedere ondergrond toegepast worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Voor alle info over nano-coatings kun je terecht op de pagina ‘nano-coatings’: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Vragen of meer info? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder!

Pagina nano-coatings Contact opnemen

Een nano-coating is een soort coating dat gemaakt wordt met behulp van nanotechnologie, bewezen technologie met vele effecten. Effecten van een nano-coating kunnen zijn; water- en vuilafstotend, zelfreiniging en bescherming bieden tegen graffiti. Dit levert natuurlijk zijn voordelen op. Enkele hiervan zijn lagere onderhouds- en schoonmaakkosten, betere uitstraling en minder vervuiling van het behandelde oppervlak. MAVRO heeft nano-coatings voor o.a. glas, steen, textiel en hout. Maar waar beschermt een nano-coating tegen? Vervuilingen zoals corrosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides en zuren. Lees alle info op onze pagina nano-coatings: https://www.mavro-int.com/expertises/nano-coatings/.

Vragen over onze nano-coatings of advies nodig? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Pagina nano-coatings Contact opnemen

Afhankelijk van de ondergrond en de wensen bepalen de keuze van het juiste product. Door het zetten van een proefvlak en middels een Adviesrapport wordt een productkeuze gemaakt. Meer info vind je op onze pagina gevel impregneren & hydrofoberen: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Hulp nodig met de keuze van het product? Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Pagina gevel impregneren & hydrofoberen Contact opnemen

Impregneren is een methode om minerale ondergronden zoals beton en metselwerk te beschermen tegen de invloeden van vocht, zure regen, UV-straling, atmosferische vervuiling en algen. Door een gevel, natuursteen of beton te impregneren wordt deze waterafstotend waardoor de uitstraling langer gegarandeerd blijft en het onderhoud op termijn eenvoudiger wordt. Meer info vind je op onze pagina gevel impregneren & hydrofoberen: https://www.mavro-int.com/expertises/gevel-impregneren-en-hydrofoberen/

Vragen over impregneren of welk product je het beste kunt gebruiken bij het vraagstuk? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Pagina gevel impregneren & hydrofoberen Contact opnemen

Door onze verscheidenheid aan producten en expertise op dit vlak is er voor vrijwel iedere ondergrond een passend product. Het is dus erg afhankelijk van de ondergrond welk product het beste ingezet kan worden. Door de gevel te conserveren met onze producten wordt de levensduur verlengd, de reinigingsfrequentie verlaagd en het aanzien beter. Een goede investering dus die zich in de tijd terugbetaald. Bekijk eens onze pagina gevelconservering & onderhoud voor meer info: https://www.mavro-int.com/expertises/gevelconserving-onderhoud/. Voor ieder budget en duurzaamheidseis zijn er conserveringsmogelijkheden.

Hulp nodig bij de keuze van een product? Laat onze adviseurs je helpen! Ze staan graag voor je klaar voor het zetten van een proefvlak.

Pagina gevelconservering & onderhoud Contact opnemen

Wij bieden voor vrijwel iedere ondergrond een uniek product, tijdelijk of permanent. Onze coatings zijn leverbaar in transparant en op kleur. Meer informatie vind je op onze pagina anti-graffiti coatings: https://www.mavro-int.com/expertises/anti-graffiti-coatings/

Neem contact op met een van onze technische adviseurs welke coating het beste bij de ondergrond en de wensen past. Zijn er specifieke eisen met betrekking tot glans, duurzaamheid of afwerkmateriaal? Onze laboranten staan klaar om hierin te begeleiden en de ontwikkeling op zich te nemen.

Pagina anti-graffiti coatings Contact opnemen

Graffiti verwijderen kan op verschillende manieren zoals met een graffiti verwijderaar in combinatie met hogedruk heet water. Daarnaast kan graffiti ook verwijderd worden middels stralen of stoomcleanen. Meer weten over graffiti verwijderen? Check onze pagina graffiti verwijderen: https://www.mavro-int.com/expertises/graffiti-verwijderen/.

Vragen of advies over welk product het beste bij het vraagstuk past? Onze adviseurs staan je graag te woord!

Pagina graffiti verwijderen Contact opnemen

Beschermen van een ondergrond na reiniging zorgt ervoor dat vuil minder snel hecht en dat het eenvoudiger gereinigd kan worden. Daarnaast zorgen de PROTECTORS van MAVRO dat objecten er goed uitzien en hun waarde behouden. Deze (nano)coatings en impregneerproducten variëren in tijdelijke, semi-permanente- en permanente beschermende en conserverende systemen en worden op basis van de laatste technologie ontwikkeld. Proefzetting, afwerkmateriaal, mogelijke vervuiling, budget en wens van de opdrachtgever zijn bepalend voor de keuze van bescherming.

Meer weten over onze PROTECTORS? Bekijk dan eens onze pagina PROTECTORS: https://www.mavro-int.com/productinfo/protectors/. Hier vind je alle info over onze PROTECTORS. Vragen of advies nodig over een PROTECTOR? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo PROTECTORS Contact opnemen

Met professionele CLEANERS gaat het allemaal om de details. In termen van kwaliteit en efficiëntie bijvoorbeeld, maar ook als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. MAVRO biedt een compleet assortiment professionele reinigingsproducten voor gevels, vloeren, de industriële sector, rollend materieel en interieur.

Meer weten over onze CLEANERS? Bekijk dan eens onze pagina CLEANERS: https://www.mavro-int.com/productinfo/cleaners/. Hier vind je alle info over onze CLEANERS. Vragen of advies nodig over een CLEANER? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo CLEANERS Contact opnemen

MAVRO is de maatstaf voor veilige en effectieve REMOVERS die zelfs de moeilijkste graffiti, verf, inkt, was en coatings kunnen verwijderen terwijl het oppervlak en de gebruiker worden beschermd. Met de buitengewoon veelzijdige range aan REMOVERS biedt MAVRO een oplossing op ieder afwerkmateriaal.

Meer weten over onze REMOVERS? Bekijk dan eens onze pagina REMOVERS: https://www.mavro-int.com/productinfo/removers/. Hier vind je alle info over onze REMOVERS. Vragen of advies nodig over een REMOVER? Neem dan contact met op ons op!

Productinfo REMOVERS Contact opnemen

Load More

 

[gtranslate]