VERBETERDE FORMULE: FLOORGUARD FLUOR & NITOGUARD STONE

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

VERBETERDE FORMULE

3 juni 2021

Twee bekende producten van MAVRO, FLOORGUARD FLUOR en NITOGUARD STONE, hebben een nieuwe, verbeterde formule gekregen.
Beide producten, hoog gewaardeerd wegens hun uitstekende water- en olieafstotende impregnerende eigenschappen, zijn nu nog effectiever en duurzamer werkzaam in het kwalitatief beschermen van licht-poreuze minerale ondergronden, zoals:

  • Natuurstenen
  • Tegels
  • Beton
  • Klinkers

FLOORGUARD FLUOR wordt vaak toegepast op plaatsen waar de kans op vlekken van vet en voedselresten groot is zoals in winkelcentra, pleinen, terrassen, keukens en drukke straten. NITOGUARD STONE is, naast andere opties, ook heel goed inzetbaar  als anti-urine coating in sanitaire ruimtes.

Beide producten zijn bekend om hun uitstekende bescherming tegen water, kalk- en vlekvorming, zijn milieuvriendelijk, oplosmiddelvrij en UV-resistent. Tevens zijn ze veilig en eenvoudig in gebruik met een simpele applicatie.

NU NOG BETER DANKZIJ EEN NIEUWE FORMULE!
Ontwikkeling is een continu proces en staat nooit stil. Innovatie, ontwikkeling en verbetering is wat de R&D afdeling van MAVRO dagelijks bezighoudt.

Onze R&D afdeling heeft van een aantal actuele vernieuwingen op het gebied van grondstoffen gebruik gemaakt om FLOORGUARD FLUOR en NITOGUARD STONE beduidend te verbeteren.

“R&D Specialist Brent Fasting:
“Het ontwikkelen en verbeteren van een formule is net als koken, het gaat om de juiste combinatie ingrediënten, op een vakkundige manier samengebracht tot een eindproduct.”

Trots kondigen wij aan:
Onze FLOORGUARD FLUOR en NITOGUARD STONE zijn nu leverbaar met een verbeterde formule met als resultaat een nóg duurzamere bescherming en een sterk verbeterd water- en olieafstotend effect.

Neem contact op met één van onze commercieel technisch adviseurs voor meer informatie of een sample!

[gtranslate]