Werken bij MAVRO

Creatieve processen
Samen groeien
Ondernemen
Initiatiefrijk

Over MAVRO
MAVRO is dé leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen: met onze producten zijn ze schoon en beschermd. Het MAVRO-team bestaat uit jonge, gedreven vakspecialisten die alleen genoegen nemen met het beste. Wij worden blij van innoveren. Ons doel: de beste partner zijn in reiniging en bescherming. Hoe we dat willen bereiken? Door de hoogste kwaliteit REMOVERS, PROTECTORS en CLEANERS op maat te ontwikkelen.

Wat betekent werken bij MAVRO?
Werken bij MAVRO betekent nooit stilstaan. Elke dag werken we met zijn allen aan ontwikkeling en groei. Van onszelf én van het bedrijf. We zijn een snelgroeiend en ambitieus team. Onze

gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Want we geloven dat je samen meer bereikt.

Ben jij een echte MAVRO-medewerker?
Ben jij iemand die verder denkt dan de rest? Vallen jou dingen op die anderen over het hoofd zien? Zie jij kansen in plaats van problemen? Zet jij door waar anderen ophouden? Deel jij de passie voor chemie en de drang naar ontwikkeling en innovatie met ons? Dan is werken bij MAVRO misschien wel iets voor jou. Reageer op een van onderstaande vacatures of verstuur een open sollicitatie.

Het MAVRO-team
“Daarnaast is het ook erg leuk om in het team van MAVRO international te werken.”

Meer weten?
Wil je meer weten over werken bij MAVRO? Neem contact op met Marjon van der Lee via m.vanderlee@mavro-int.com of +31 418 680 680.

Ik wil werken bij MAVRO

Vacatures

JUNIOR CONTROLLER GEZOCHT

OVER JOUW FUNCTIE: 

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Uiteraard weet jij als professional wat deze werkzaamheden inhouden.
Door te werken aan analyses, begrotingen en budgetten en het trekken van de juiste conclusies ben je een spil binnen de organisatie. Je voert de contacten en onderhandelingen met leveranciers. Verder onderscheidt je hoofd- van bijzaken, doorzie je de consequenties van beslissingen en presenteert deze aan interne en externe doelgroepen. Tot slot begrijp je dat een goede en structurele vastlegging van bevindingen en data essentieel is om in de toekomst snel te kunnen blijven handelen.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

ONS TEAM:
Je maakt deel uit van een snel groeiend en ambitieus team. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30 jaar. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Wij geloven dat je samen meer bereikt. Korte lijnen en goede communicatie, daar houden we van.

Ben jij:
– HBO Bedrijfseconoom of vergelijkbaar
– Enthousiast over cijfers, leg je snel verbanden en proactief
– Ben je stressbestendig, nauwkeurig en zelfsturend
– Positief kritisch en initiatiefrijk?
– Oh ja, en je weet het verschil tussen debet en credit J

Je krijgt van ons:
– Goede arbeidsvoorwaarden op een bankrekening naar keuze
– Gedoe met NS en benzinepomp nemen wij voor onze rekening
– Voor je oude dag wordt goed gezorgd
– Fijne werksfeer en leuke collega’s
– Afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving

Reageer direct met je CV en motivatiebrief.
Meer info via 0418-680680.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

R&D specialist

PRODUCTONTWIKKELAAR GEZOCHT VOOR INNOVATIEF CHEMIE CONCERN!

R&D specialist gezocht voor internationaal chemie concern

Over ons: 

Mavro International B.V. is een toonaangevende producent en leverancier op het gebied van anti graffiti systemen, coatings, industriële reinigings- en beschermingsproducten. De afgelopen jaren hebben we onszelf óók op de kaart gezet als kenniscentrum en startend opleidingsinstituut. Onze klanten zijn vervoersbedrijven, schilders, gevelspecialisten, aannemers, verf- en schoonmaakgroothandels. Wij zijn bijzonder ambitieus, dynamisch en gedreven. Met het unieke business concept, een hands on mentaliteit en een servicegerichte aanpak, realiseren wij ieder jaar flinke groei. Groei jij met ons mee?

Over jou: 

We zijn op zoek uitbreiding van onze afdeling Research & Development. Je komt te werken onder/tezamen met een ervaren R&D specialist. Hij kan je de kneepjes van het vak leren en laten zien wat er mogelijk is. Je hebt bij ons de kans daadwerkelijk zelf te gaan ontwikkelen, testen, experimenteren en alles wat je ontwikkelt overdraagbaar te maken. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit:

* Het ontwikkelen van producten, waaronder (kleuren)coatings en reinigingsmiddelen.
* Het verbeteren van het huidige productenaanbod
* Het ontwikkelen van huismerk artikelen gebaseerd op het huidige productenaanbod
* Je zult ontwikkelde producten op haalbaarheid toetsen en een tijdspanne definiëren
* Je gaat onder andere producten onderzoeken en testen op diverse ondergronden en onder diverse omstandigheden (bijvoorbeeld bij verschillende weersomstandigheden)

* Ontwikkelen van productinformatie- en veiligheidsbladen voor bestaande/nieuwe producten * Vraagbaak en kennisexpert voor opdrachtgevers op het gebied van producttoepassingen
* Ondersteuning bieden m.b.t. technische vraagstukken
* Het zetten van proefvlakken

Onze huidige vraagstukken hebben bijvoorbeeld betrekking op het optimaliseren van onze productenlijn, verbeteringen op bestaande producten voor duurzame bescherming van ondergronden als beton of kunststof, ontwerp en ontwikkeling van een nieuwe producten of (verdere) automatisering van de productie binnen ons laboratorium.

Wat breng je mee?

– HBO werk- en denkniveau in een relevante richting, bijvoorbeeld toegepaste chemie / coatings / nanotechnologie / verftechnologie of vergelijkbaar
– Goede beheersing van Nederlandse & Engelse taal
– Je bent zelfstandig en initiatiefrijk

– Je neemt graag verantwoordelijkheid
– Je bent nieuwsgierig, communicatief vaardig en nauwkeurig

Wij bieden jou:

– Een goed salaris o.b.v kennis en ervaring, deeltijd en fulltime mogelijkheden

– Goede mogelijkheden tot verder ontwikkeling van jezelf binnen jouw vakgebied
– Ondersteuning door een R&D specialist met 30 jaar ervaring
– Een superleuke en collegiale werksfeer

Reageren:

Je kunt je reactie sturen ter attentie van Marjon van der Lee. Heel graag ontvangen we jouw CV en motivatie. Je kunt ook appen naar 06-28510231 en zodoende heel snel je interesse kenbaar maken.

MARKETING STAGE

De droom:

 • Wij zijn producent en leverancier van duurzame en milieuvriendelijke reinigings- en beschermingsmiddelen om gebouwen en omgeving in oorspronkelijke staat te houden.
 • Wat we doen, doen we goed. En daarmee willen we de wereld veroveren.
 • Wij zijn experts dus bieden we ons kenniscentrum actief aan.
 • Én ons gehele bestelproces verloopt online. Dat is het doel.

Dus: bij ons kun je álles op het gebied van Online Marketing leren. Ga aan de slag met Digital Customer Intelligence, Traffic genereren, Conversie Optimalisatie en Social Media. Van het beheren van onze websites en webshop, Search Engine Optimalisation (SEO), Advertising (SEA) tot content marketing.

Cultuur: Hoe het bij ons is? Gezellig, lekker hard werken en aan de slag samen iets moois te bouwen. Als je je passie doet, hoef je nooit een dag te werken. En dat is bij ons dus zo.

Stage: Jouw droom voor je stage is alles te weten te komen over Online Marketing. Meer traffic genereren naar onze website en de conversie vergroten van onze webshop. Leren over SEA en SEO optimalisatie. In een toffe omgeving en ook nog eens met super jonge mensen samenwerken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je onderzoekt de mogelijkheden voor traffic genereren naar onze websites en zorgt ervoor dat dit lukt.
 • Je gaat aan de slag met de conversie naar onze webshop zodat we van offline naar online gaan.
 • Je schrijft content voor zowel zoekmachines- als gebruikers.
 • Je zoekt naar relevant nieuws en publiceert nieuwsberichten.
 • Je zorgt voor de promotie van content via sociale media.
 • Je beheert onze huidige website en webshop.
 • Je zoekt continu naar verbeteringen op online gebied en implementeert deze.

We vragen:

 • Je bent HBO student in de richting Marketing, Commerciële Economie, Digitale Media of (Digitale) Communicatie.
 • Je hebt passie voor Online Marketing.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en nieuwsgierig.
 • Ervaring met SEO/SEA is een pre.

We bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving op loopafstand van station Zaltbommel.
 • Jong en enthousiast team.
 • Een leerzame stage in Online Marketing.
 • Een kleinschalige organisatie waarin je de vrijheid hebt om initiatief te nemen.
 • De kans op een (bij)baan na je stage.

Over onze “Marketingbaas Aniek”:
Elke periode werken we met stagiaires en afstudeerders. Wij kunnen jou dus goed begeleiden. Bij ons is het altijd samenwerken geblazen, maar we gooien je ook in het diepe. Want daar leer je van. Veel! Dus dat moet je leuk vinden. En openstaan voor feedback, want daar kom je verder mee, sterker nog dan komen we samen verder. Wij zijn enorm bevlogen over Marketing en Communicatie en daardoor stuiteren wij in ons enthousiasme door het pand. Dan ben je er vast op voorbereid.

Over ons: 
Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site

www.mavro-int.com. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt. Loop jij voorop met ons mee?

Meewerkstage afdeling Marketing & Communicatie bij MAVRO International

Volg jij een Communicatie/Marketing gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een leerzame en dynamische stage bij een groeiend bedrijf? Dan hebben wij een mooie plek voor je!

Geen dag is bij ons hetzelfde en wij zoeken altijd naar hoe we onszelf kunnen verbeteren. Je richt je op het meewerken op onze Marketing en Communicatieafdeling.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
– Huisstijlbewaking en beheer van de website.
– Ontwikkelen van brochures.
– Opstellen van de dienstengids.
– Nieuwsbrieven opstellen.
– Nieuwsitems bedenken, opstellen en publiceren via social media.
– Ontwikkelen van flyermateriaal.
– Bedenken en maken van verschillende sales tools.

Cultuur: Hoe het bij ons is? Gezellig, lekker hard werken en aan de slag om samen iets moois te bouwen. Als je je passie doet, hoef je nooit een dag te werken. En dat is bij ons dus zo.

Over ons: 
Wij groeien elke dag, zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, de omgeving en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site
www.mavro-int.com. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt. Loop jij voorop met ons mee?

Onze ideale kandidaat:
– Studeert MBO Communicatie/Marketing/vergelijkbaar.
– Is nauwkeurig, zelfstandig en enthousiast.
– Is creatief, servicegericht en klantvriendelijk.
– Is sociaal, een teamplayer en initiatiefrijk.

Wat we bieden:

 • Stagevergoeding
 • Een uitdagende stage op loopafstand van station Zaltbommel.
 • Jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega’s en ruimte voor initiatief.
 • Marktconforme stage voorwaarden.

Over onze “Marketingbaas Aniek”:
Elke periode werken we met stagiaires en afstudeerders. Wij kunnen jou dus goed begeleiden. Bij ons is het altijd samenwerken geblazen, maar we gooien je ook in het diepe. Want daar leer je van. Veel! Dus dat moet je leuk vinden. En openstaan voor feedback, want daar kom je verder mee, sterker nog dan komen we samen verder. Wij zijn enorm bevlogen over Marketing en Communicatie en daardoor stuiteren wij in ons enthousiasme door het pand. Dan ben je er vast op voorbereid.

Interesse in onze stageplaats?
Nadat jij jouw CV en motivatiebrief hebt verzonden, nemen wij zsm contact met je op!

Stage afdeling Finance bij snelgroeiende chemie producent!

MAVRO International
Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site www.mavro-int.com. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt. Loop jij voorop met ons mee?

Wat jij gaat doen
Als stagiair van onze afdeling Finance ondersteun je de directie, commercie en andere operationele teams met de analyse van (strategische) beslissingen en verbeterinitiatieven. Jij werkt aan analyses en trekt de juiste conclusies in samenspraak met de Financial Controller. Vervolgens werk je de bevindingen uit in concrete actiepunten, rapportages en presentaties. De business cases die je voor je krijgt, hebben betrekking op uiteenlopende aandachtsgebieden.

Voorbeelden zijn:

 • inkoop, business development en voorraad.
 • Verder controleer en verwerk je inkoopfacturen.
 • Je verzorgt de facturatie aan onze klanten
 • Houd je bezig met crediteuren- en debiteurenbeheer en de loonadministratie
 • Je verwerkt het bankboek en het kasboek en beoordeelt de cijfers voor de maandelijkse rapportages
 • Je assisteert bij interne controles, maandafsluitingen
 • Btw-aangiftes en stelt liquiditeitsoverzichten op
 • Misschien wel de kers op de taart: je gaat aan de slag met projectregistratie, voor- en nacalculatie en kostprijsberekeningen.

Het wordt je nu wel duidelijk. Je draait volwaardig mee op de afdeling en kunt gaan bijdragen aan belangrijke projecten die de afdeling Finance flink op de kaart zetten binnen onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inkoopproces, waarbij een geoptimaliseerde AO/IB tot stand moet komen. Hierin kun jij ondersteunen door middel van verschillende onderzoeken op het gebied van juistheid en volledigheid en daarnaast het autorisatieproces.

Ons team
Je maakt deel uit van een snelgroeiend en ambitieus team. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30 jaar. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en kunt van iedereen leren. Wij geloven dat je samen meer bereikt. Korte lijnen en goede communicatie, daar houden we van. Je wordt gedegen begeleid door de Financial Controller van de afdeling en valt onder de verantwoordelijkheid van de Algemeen Directeur.

Wij vragen

 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, ook als er door omstandigheden tijdsdruk ontstaat
 • Je onderscheidt hoofdzaken van bijzaken
 • Je bent in staat de consequenties van beslissingen te overzien en deze op een heldere manier te presenteren aan verschillende doelgroepen
 • Tot slot begrijp je dat een goede en structurele vastlegging van bevindingen en data essentieel is om in de toekomst snel te kunnen blijven handelen.
 • HBO Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Je houdt van cijfers, legt snel verbanden en kunt deze vertalen naar strategie
 • Je bent een nauwkeurige werker en teamplayer
 • Pro activiteit en zelfstarter zijn jouw kernwoorden
 • Je bent positief kritisch en initiatiefrijk
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent fulltime beschikbaar

Wij bieden

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Een uitdagende stage, waardoor je vergeet dat je aan het werken bent
  • Je kunt meekijken met alle facetten van het werken op een financiële administratie
  • Ruimte voor initiatief en kennisdeling
  • Goede werksfeer en biertje op de vrijdagmiddag

Overtuig ons in jouw motivatiebrief en stuur je uitgebreide CV naar het vermelde mailadres.

Neem contact op!

DutchFrenchItalian