Werken bij MAVRO

Creatieve processen
Samen groeien
Ondernemen
Initiatiefrijk

Over MAVRO
MAVRO is dé leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen: met onze producten zijn ze schoon en beschermd. Het MAVRO-team bestaat uit jonge, gedreven vakspecialisten die alleen genoegen nemen met het beste. Wij worden blij van innoveren. Ons doel: de beste partner zijn in reiniging en bescherming. Hoe we dat willen bereiken? Door de hoogste kwaliteit REMOVERS, PROTECTORS en CLEANERS op maat te ontwikkelen. Kom werken bij MAVRO!

Wat betekent werken bij MAVRO?
Werken bij MAVRO betekent nooit stilstaan. Elke dag werken we met zijn allen aan ontwikkeling en groei. Van onszelf én van het bedrijf. We zijn een snelgroeiend en ambitieus team. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Want we geloven dat je samen meer bereikt.

Ben jij een echte MAVRO-medewerker?
Ben jij iemand die verder denkt dan de rest? Vallen jou dingen op die anderen over het hoofd zien? Zie jij kansen in plaats van problemen? Zet jij door waar anderen ophouden? Deel jij de passie voor chemie en de drang naar ontwikkeling en innovatie met ons? Dan is werken bij MAVRO misschien wel iets voor jou. Reageer op een van onderstaande vacatures of verstuur een open sollicitatie.

Het MAVRO-team
“Daarnaast is het ook erg leuk om in het team van MAVRO international te werken.”

Meer weten?
Wil je meer weten over werken bij MAVRO? Neem contact op met Marjon van der Lee via m.vanderlee@mavro-int.com of +31 418 680 680.

Ik wil werken bij MAVRO

Vacatures

ONLINE MARKETEER

Over MAVRO International

Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn echte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt.

Uitbreiding!
Wij zoeken versterking van ons marketingteam. Een online marketeer, slim en proactief. Door de juiste content, campagnes en creativiteit ga je zorgen voor een nog betere marktpositie, betere vind- en zichtbaarheid van MAVRO international op onlinegebied met de nadruk op SEO en realisatie van een hogere conversie van onze emailcampagnes. Je richt je hierbij op zowel MAVRO Nederland, MAVRO Slovenië als MAVRO Italië. De websites én de webshop.

Over de functie:

 • We lanceren in 2020 een geheel vernieuwde webshop. Deze ga je in beheer nemen en continu verder optimaliseren. Het motto is: Van bellen naar online bestellen!
 • We werken in een enorm veranderende en innoverende markt. Daar pluk je de vruchten van, omdat je elke dag het verschil kunt blijven maken zodat we voorop blijven lopen in onze markt.
 • Je zet jouw kennis en ideeën om in online campagnes. Je vindt het leuk om iedere dag te leren en te verbeteren door de juiste data te vertalen naar nieuwe inzichten en optimalisaties.
 • Onze basis van online vind- en zichtbaarheid ligt op het gebied van zoekmachines en social media. Met relevante en onderscheidende content ga je meer traffic genereren en je weet hoe we via onze socials een groter bereik kunnen genereren.
 • Je mag veel verantwoordelijkheid nemen en je krijgt diversiteit in je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor alle content en campagnes, je zorgt voor het inrichten van dashboards om de effectiviteit van campagnes te bepalen en verbeteringen te implementeren.
 • We werken in een jong en enthousiast team. Geen dag is bij ons hetzelfde!
 • Verduurzaming is een belangrijk item in onze business, wat ook online verder mag worden uitgebouwd en uitgedragen.

Je krijgt van ons:

 • Je krijgt alle ruimte voor zelfstandigheid en vrijheid in je functie, uiteraard met de nodige begeleiding en sturing vanuit management.
 • Je krijgt een fijne werkplek op kantoor op de afdeling Marketing.
 • Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt veel afwisseling in je functie.
 • Je krijgt mogelijkheden tot cursussen en opleidingen.
 • Je krijgt leuke VRIJMIBO’s en Q uitjes!

Over jou:

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding richting online marketing.
 • Je hebt bovengemiddelde interesse voor data en technologie.
 • Je bent bekend met Google Ads, Analytics, Magento en WordPress.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en nieuwsgierig ingesteld.
 • Je beschikt over analytisch denkvermogen.
 • Je vindt het technische aspect van online marketing leuk.

Wij lopen voorop in onze markt, dus dat verwachten we ook van jou binnen jouw vakgebied! Je volgt de ontwikkelingen op het vlak van web analytics, online advertising en content management. Je vindt het gaaf om het bedrijf iedere dag een stapje vooruit te brengen.

Ben jij deze beschrijving ten voeten uit? Ben jij gedreven door content en data? Kun je niet wachten om jouw online kennis en ervaring in te zetten voor de meest innovatieve speler in de chemie? Solliciteer dan snel!

Op zoek naar een bijbaan? Dan hebben wij dé vacature voor jou!Je staat lekker warm en droog bij ons op kantoor in ons magazijn. Wat ga je doen? Tappen van producten, orderpicken, ondersteuning orderverwerking, controleren en aanvullen van voorraad waar nodig, je houdt je werkplek schoon en opgeruimd. Je vindt het leuk om mee te werken aan onze orderverwerking, het klaarmaken van producten voor verzending en je controleert je eigen werkzaamheden. Uiteraard nadat je goed bent ingewerkt! Zo tover je een glimlach op het gezicht van onze klanten, omdat zij tijdig en goed bediend worden door jou!

– Je bent betrouwbaar, flexibel en een aanpakker

– Uren zijn in onderling overleg

– Lunch, leuke bedrijfsuitjes en onze bekende VRIJMIBO

Bij ons heerst een cultuur waarin we iets voor elkaar over hebben, de deur altijd openstaat en we niet te beroerd zijn even mee te helpen om het af te krijgen.

Reactie:

App werk naar 0628510231

Proactieve productie- en magazijnmedewerker gezocht!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij een passie voor het productie en logistieke proces? Vind je het prettig om de controle te houden en te zorgen dat de producten op de juiste wijze bij de klanten aankomen? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Jouw functie:

 • Je werkt aan het verwerken van de producten met behulp van specifieke machines.
 • Het uitvullen en inpakken van verpakkingen.
 • Het klaarmaken van producten voor verzending.
 • Je zorgt dus voor het hele proces!
 • Je houdt je werkplek schoon en opgeruimd.
 • Onze ideale kandidaat is een betrouwbare medewerker met een praktische instelling die flexibel is en zelfstandig kan opereren. Je bent accuraat, gedreven en houdt van aanpakken.

Vereiste kennis en ervaring:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Enige jaren ervaring met productie en/of magazijn
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Heftruckcertificaat is een pré
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 24 – 40 uur

Je krijgt van ons:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Veel leuke bedrijfsuitjes
 • De bekende VRIJMIBO
 • Cursussen indien nodig

Bij ons heerst een cultuur waarin we iets voor elkaar over hebben, de deur altijd openstaat en we niet te beroerd zijn even mee te helpen om het af te krijgen.

Reactie:

Neem zsm contact met ons op, drinken we samen een kop koffie en hebben we het over wat wij jou allemaal gaan bieden, zodra je ons team komt versterken : ) We zien jouw CV en motivatie heel graag verschijnen via vacatures@mavro-int.com

Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Marjon van der Lee op het nummer 06-28510231.

Over de functie

Voor de uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een servicegerichte en ambitieuze Commercieel Technisch Adviseur. Als CTA bezoek je onze (potentiële) klanten op de meest uiteenlopende locaties, veelal binnen Nederland en zo nodig ook in het buitenland. Het is jouw taak om te weten te komen waarmee wij de klant kunnen helpen.
Je bezoekt groothandels, kantoren en op zeer verschillende locaties van projecten. In een auto van de zaak rijd jij Nederland door om klanten van de beste service te voorzien en zoveel mogelijk goede relaties op te bouwen. Zodoende krijg jij alles te horen over nieuwe toekomstige werken, die je gaat scoren.

Wie is MAVRO International?
MAVRO International is een partner op het gebied van specialistische reiniging, onderhoud en bescherming. MAVRO-medewerkers zijn bijzonder. Talentvolle, positieve, harde werkers. Ze weten waar ze het over hebben en doen wat ze zeggen. Kortom: echte vakmannen en vakvrouwen.

Wat betekent werken bij MAVRO International?
“Een fijne club”
“Geen gedoe”
“Aan één woord genoeg”

Dat is MAVRO
Een positief, transparant, no-nonsense bedrijf waar talent alle kans krijgt. Al onze medewerkers nemen zelf verantwoordelijkheid en denken mee over het werk. Zo staan we samen voor de hoogste kwaliteit en flexibiliteit. Dit bewijzen we al meer dan 20 jaar!
Sinds onze oprichting hebben we naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 20 collega’s een mooie en succesvolle club opgebouwd die zich verder ontwikkelt en groeit.

Wat houdt de functie in?
Als Commercieel Technisch Adviseur is jouw grootste verantwoordelijkheid een partner te zijn voor onze klanten en hen oplossingen te bieden. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij ons assortiment weet te vertalen naar unieke voordelen voor de klant.

Dit kan soms in één gesprek, maar ook d.m.v. een presentatie na een intensief traject of demonstraties waarbij jij je mouwen opstroopt. Bij ons draait het om het verlenen van professioneel advies, maar ook om een ‘hands-on’ aanpak. Om een goede partner te zijn voor onze klanten dien je snel te kunnen schakelen en gebruik te maken van een breed netwerk aan contactpersonen. Een afspraak met een voltallige directie, een bezoek bij een eenmanszaak of een bespreking met een projectleider, jouw dagen zitten vol afwisseling.

Alle randvoorwaarden en ondersteunde faciliteiten zijn uitstekend geregeld. Wij verwachten dat jij deze optimaal benut en hiermee je klantenportfolio verder ontwikkelt. Je behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. Je rapporteert aan de Directeur en deze geeft jou de vrijheid en het vertrouwen dat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt. Hierbij rekenen wij erop dat jij het maximale uit jezelf weet te halen.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair
 • Goede pensioenregeling
 • Alle mogelijkheden tot verdere ontwikkeling binnen je vakgebied door eventuele opleidingen/cursussen
 • Collega’s met alle enthousiasme om jou te helpen
 • Een hele open en fijne collegiale werksfeer
 • Wij hechten veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie. Om die reden hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel, dus als je zin hebt kun je aansluiten. Verder hebben we 4x per jaar een teamuitje, wat altijd weer een verrassing is en wordt georganiseerd door onze personeelsvereniging!

Waarom solliciteren?
MAVRO is marktleider op het gebied van anti graffiti middelen en beschermende coatings. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Wij kennen een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven dat deze diversiteit zorgt voor teams die levendiger, innovatiever en productiever zijn. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen.

Je hebt nodig:

 • Minimaal een HBO werk en denkniveau
 • Zakelijk instinct en een professioneel voorkomen
 • Zeer sterke communicatieve en sociale vaardigheden
 • Netwerk/ervaring in onze branche is een pré
 • Een rijbewijs is essentieel, voor deze vacature rijd je rond in een auto van de zaak

Jij hebt lef en beschikt over een competitieve instelling. Met jouw inzet en leergierigheid daag je jezelf en anderen uit om het onderste uit de kan te halen. Je luistert en vraagt door, dit met intrinsieke nieuwsgierigheid.

Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Wij zorgen voor de juiste randvoorwaarden en je krijgt collega’s met hoge bereidwilligheid om jou te ondersteunen. Wij rekenen op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou z.s.m. klaar te stomen binnen je rol.

Reageren:
Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie heel graag verschijnen via vacatures@mavro-int.com

Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Marjon van der Lee op het nummer 06-28510231.

FINANCIAL CONTROLLER

MAVRO International

Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te wandelen. Wij doen de dingen anders. Daarom kiezen onze klanten én onze medewerkers voor ons. Met de MAVRO-producten reinigen en beschermen we objecten als treinen, kunstwerken en gevels. Wat we dan allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in de markt.

Jouw taak

Je bent samen met je collega’s Junior Financial Controllers verantwoordelijk voor onze afdeling Finance en bent ondersteunend en een sparringpartner voor de directie, commercie en andere operationele teams met de analyse van (strategische) beslissingen en verbeter initiatieven.

Je werkt aan analyses, stoeit met begrotingen en budgetten en trekt de juiste conclusies. Vervolgens werk je de bevindingen uit in concrete actiepunten, rapportages en presentaties. De business cases die je voor je krijgt, hebben betrekking op uiteenlopende aandachtsgebieden. Voorbeelden zijn: inkoop, business development en voorraad. Verder controleer en verwerk je inkoopfacturen. Je verzorgt de facturatie aan onze klanten, houd je bezig met crediteuren- en debiteurenbeheer en de loonadministratie. Je verwerkt het bankboek en het kasboek en beoordeelt de cijfers voor de maandelijkse rapportages. Je stelt wekelijkse liquiditeitsoverzichten op met vooruitzicht op maand, halfjaar en jaarbasis. Je voert interne controles uit, controleert de balans, doet maandafsluitingen, Btw- aangiftes voor alle interne bedrijven en stelt liquiditeitsoverzichten op. Je houdt je bezig met projectregistratie, voor- en nacalculatie en kostprijsberekeningen. En je stuurt iedere stageperiode een hbo-stagiaires aan vanuit de opleiding Finance & Control. Je werkt mee aan het opstellen van de jaarrekening, verzorgt Exact Online en doet maandelijkse memoriaal-boekingen. Je beheert en optimaliseert zonodig het AO/IC-proces en signaleert ontwikkelingen op financieel gebied. Je voert de contacten en onderhandelingen met leveranciers.

Oja, en MAVRO doen we niet alleen. We hebben nog andere 3 bedrijven waarvoor de financiën verzorgd moeten worden.

Ons team

We zijn bij MAVRO inmiddels met bijna 30 medewerkers en de sfeer is top. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30 jaar. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Korte lijnen en goede communicatie, daar houden we van.

Ons verlanglijstje

Om het bovenstaande te kunnen, moet je van aanpakken weten, ook als er door omstandigheden tijdsdruk of werkdruk ontstaat. Dat betekent dat je debet en credit uit elkaar weet te houden en kennis van zaken hebt.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO Finance & Control diploma of vergelijkbare achtergrond
 • Relevante werkervaring
 • Je houdt van cijfers, legt snel verbanden en kunt deze vertalen naar strategie
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en bent communicatiefvaardig
 • Je bent zowel zelfstandig als een teamplayer
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur

Wat je van ons ontvangt:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Elke dag een goed verzorgde lunch
 • Goede pensioenvoorziening
 • Veel ruimte voor initiatief en kennisdeling
 • Veel teamuitjes en natuurlijk VrijMiBo

Enthousiast?

Vertel ons waarom je denkt dat je bij ons past. Overtuig ons in jouw motivatiebrief en stuur je uitgebreide CV.

Reageren graag zo spoedig mogelijk, aangezien we zo spoedig mogelijk de positie willen invullen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie en horen we graag jouw verhaal!

We zijn benieuwd : )

Aanvullende betalingen:

 • Bonusregeling
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Extra vakantiedagen
 • Kerstpakket
 • Lunchkorting
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Vrijdagmiddagborrel

MAVRO International

Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te wandelen. Wij doen de dingen anders. Daarom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we dan allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in de markt.

Wat jij gaat doen
Als stagiair van onze afdeling Finance ondersteun je de directie, commercie en andere operationele teams met de analyse van (strategische) beslissingen en verbeterinitiatieven. Jij werkt aan analyses en trekt de juiste conclusies in samenspraak met de Financial Controller. Vervolgens werk je de bevindingen uit in concrete actiepunten, rapportages en presentaties. De business cases die je voor je krijgt, hebben betrekking op uiteenlopende aandachtsgebieden. Voorbeelden zijn: inkoop, business development en voorraad. Verder controleer en verwerk je inkoopfacturen. Je verzorgt de facturatie aan onze klanten, houd je bezig met crediteuren- en debiteurenbeheer en de loonadministratie. Je verwerkt het bankboek en het kasboek en beoordeelt de cijfers voor de maandelijkse rapportages. Je assisteert bij interne controles, maandafsluitingen, Btw-aangiftes en stelt liquiditeitsoverzichten op. Misschien wel de kers op de taart: je gaat aan de slag met projectregistratie, voor- en nacalculatie en kostprijsberekeningen. Het wordt je nu wel duidelijk. Je draait volwaardig mee op de afdeling en kunt gaan bijdragen aan belangrijke projecten die de afdeling Finance flink op de kaart gaan zetten binnen onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inkoopproces, waarbij er uiteindelijk een duidelijke AO/IB tot stand moet komen. Hierin kun jij ondersteunen door middel van verschillende onderzoeken op het gebied van juistheid en volledigheid en daarnaast het autorisatieproces.

Ons team
Je maakt deel uit van een snel groeiend en ambitieus team. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30 jaar. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en kunt van iedereen leren. Wij geloven dat je samen meer bereikt. Korte lijnen en goede communicatie, daar houden we van. Je wordt gedegen begeleid door de Financial Controller van de afdeling en valt onder de verantwoordelijkheid van de directie.

Wij vragen
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, ook als er door omstandigheden tijdsdruk ontstaat. Je onderscheidt hoofdzaken van bijzaken, bent in staat de consequenties van beslissingen te overzien en deze op een heldere manier te presenteren aan verschillende doelgroepen. Tot slot begrijp je dat een goede en structurele vastlegging van bevindingen en data essentieel is om in de toekomst snel te kunnen blijven handelen.

 • HBO Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Je houdt van cijfers, legt snel verbanden en kunt deze vertalen naar strategie
 • Je bent een nauwkeurige werker en teamplayer
 • Pro activiteit en zelfstarter zijn jouw kernwoorden
 • Je bent positief kritisch en initiatiefrijk
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent fulltime beschikbaar

Wij bieden

 • Een goede stagevergoeding
 • Een uitdagende stage, waardoor je vergeet dat je aan het werken bent
 • Je kunt meekijken met alle facetten van het werken op een financiële administratie
 • Ruimte voor initiatief en kennisdeling
 • Goede werksfeer

Enthousiast?
Overtuig ons in jouw motivatiebrief en stuur je uitgebreide CV naar vacatures@mavro-int.com

LEUKSTE MARKETING STAGE

–> Zegt onze vorige student!

Informatie over jouw werkgever
MAVRO international maakt de wereld een mooiere en veiligere plek om te leven. Vanuit het hoofdkantoor in Zaltbommel en meerdere vestigingen in Europa zijn wij dé toonaangevende en meest innovatieve samenwerkingspartner op het gebied van anti graffiti.

Wij, als gerespecteerde kennisexpert, bedienen onze klanten op zo’n manier dat zij het meest succesvol zijn. Help jij ons mee voorop te blijven lopen?

Jouw werkzaamheden
Ben jij MBO student en wil je graag hands-on marketingervaring opdoen bij dé meest vooruitstrevende specialist in coatings en conservering? Dan hebben wij jou iets heel leuks te bieden!

Jij gaat onze senior Marketing en Communicatie specialist ondersteunen bij het uitbreiden van alle online en offline marketing activiteiten, het meten van de impact van campagnes en het bijhouden van dashboards. Je levert een bijdrage aan onze campagnes op digitale- en traditionele mediakanalen, meet de impact van campagnes en denkt mee over nieuwe manieren en campagnes om op te vallen bij onze doelgroep. Je werkt samen met de diverse afdelingen en maakt kennis met een meettool als Google Analytics om onze website te kunnen blijven verbeteren.

De standplaats is ons mooie pand in Zaltbommel. Vrijdagmiddagborrels, kwartaalafsluitingen en teamuitjes zijn bepalend voor onze sfeer en cultuur. De gemiddelde leeftijd van collega’s is 33 jaar.

Over stagebegeleider Aniek
“Elke periode werken we met stagiaires en afstudeerders. Wij kunnen jou dus goed begeleiden. Bij ons is het altijd samenwerken geblazen, maar we gooien je ook in het diepe. Want daar leer je van. Veel! Dus dat moet je leuk vinden. En openstaan voor feedback, want daar kom je verder mee. Sterker nog dan komen we samen verder!”

Functie-eisen

Jij bent:

 • Op zoek naar een (meewerk)stage voor 5 of 10 maanden
 • Een student die graag hands-on marketingervaring op wil doen
 • Graag op de hoogte van trends en ontwikkelingen, social media, content marketing en google analytics
 • Gedreven en weet van aanpakken
 • Iemand die graag dingen dubbel-checked
 • Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Creatief en kunt goed schrijven

Je krijgt

 • Een goede stagevergoeding
 • Een uitdagende stage, zodanig dat je vergeet dat je aan het werken bent
 • Je kunt meekijken met alle facetten van het werken op de afdeling
 • Ruimte voor initiatief en kennisdeling
 • Top werksfeer en leuke uitjes

Reageren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@mavro-int.com

Neem contact op!

[gtranslate]