Werken bij MAVRO

Creatieve processen
Samen groeien
Ondernemen
Initiatiefrijk

Over MAVRO
MAVRO is dé leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen: met onze producten zijn ze schoon en beschermd. Het MAVRO-team bestaat uit jonge, gedreven vakspecialisten die alleen genoegen nemen met het beste. Wij worden blij van innoveren. Ons doel: de beste partner zijn in reiniging en bescherming. Hoe we dat willen bereiken? Door de hoogste kwaliteit REMOVERS, PROTECTORS en CLEANERS op maat te ontwikkelen.

Wat betekent werken bij MAVRO?
Werken bij MAVRO betekent nooit stilstaan. Elke dag werken we met zijn allen aan ontwikkeling en groei. Van onszelf én van het bedrijf. We zijn een snelgroeiend en ambitieus team. Onze

gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Want we geloven dat je samen meer bereikt.

Ben jij een echte MAVRO-medewerker?
Ben jij iemand die verder denkt dan de rest? Vallen jou dingen op die anderen over het hoofd zien? Zie jij kansen in plaats van problemen? Zet jij door waar anderen ophouden? Deel jij de passie voor chemie en de drang naar ontwikkeling en innovatie met ons? Dan is werken bij MAVRO misschien wel iets voor jou. Reageer op een van onderstaande vacatures of verstuur een open sollicitatie.

Het MAVRO-team
“Daarnaast is het ook erg leuk om in het team van MAVRO international te werken.”

Meer weten?
Wil je meer weten over werken bij MAVRO? Neem contact op met Marjon van der Lee via m.vanderlee@mavro-int.com of +31 418 680 680.

Ik wil werken bij MAVRO

Vacatures

ACCOUNTMANAGER

Over de functie

Voor de uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een servicegerichte en ambitieuze Accountmanager. Als Accountmanager bezoek je onze (potentiële) klanten op de meest uiteenlopende locaties, veelal binnen Nederland en zo nodig ook in het buitenland. Het is jouw taak om te weten te komen waarmee wij de klant kunnen helpen.
Je bezoekt groothandels, kantoren en op zeer verschillende locaties van projecten. In een auto van de zaak rijd jij Nederland door om klanten van de beste service te voorzien en zoveel mogelijk goede relaties op te bouwen. Zodoende krijg jij alles te horen over nieuwe toekomstige werken, die je gaat scoren.

Wie is MAVRO International?
MAVRO International is een partner op het gebied van specialistische reiniging, onderhoud en bescherming. MAVRO-medewerkers zijn bijzonder. Talentvolle, positieve, harde werkers. Ze weten waar ze het over hebben en doen wat ze zeggen. Kortom: echte vakmannen en vakvrouwen.

Wat betekent werken bij MAVRO International?
“Een fijne club”
“Geen gedoe”
“Aan één woord genoeg”
Dat is MAVRO
Een positief, transparant, no-nonsense bedrijf waar talent alle kans krijgt. Al onze medewerkers nemen zelf verantwoordelijkheid en denken mee over het werk. Zo staan we samen voor de hoogste kwaliteit en flexibiliteit. Dit bewijzen we al meer dan 20 jaar!
Sinds onze oprichting hebben we naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 20 collega’s een mooie en succesvolle club opgebouwd die zich verder ontwikkelt en groeit.

Wat houdt de functie in?

Als Accountmanager is jouw grootste verantwoordelijkheid een partner te zijn voor onze klanten en hen oplossingen te bieden. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij ons assortiment weet te vertalen naar unieke voordelen voor de klant.

Dit kan soms in één gesprek, maar ook d.m.v. een presentatie na een intensief traject of demonstraties waarbij jij je mouwen opstroopt. Bij ons draait het om het verlenen van professioneel advies, maar ook om een ‘hands-on’ aanpak. Om een goede partner te zijn voor onze klanten dien je snel te kunnen schakelen en gebruik te maken van een breed netwerk aan contactpersonen. Een afspraak met een voltallige directie, een bezoek bij een eenmanszaak of een bespreking met een projectleider, jouw dagen zitten vol afwisseling.

Alle randvoorwaarden en ondersteunde faciliteiten zijn uitstekend geregeld. Wij verwachten dat jij deze optimaal benut en hiermee je klantenportfolio verder ontwikkelt. Je behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. Je rapporteert aan de Directeur en deze geeft jou de vrijheid en het vertrouwen dat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt. Hierbij rekenen wij erop dat jij het maximale uit jezelf weet te halen.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair
 • Goede pensioenregeling
 • Alle mogelijkheden tot verdere ontwikkeling binnen je vakgebied door eventuele opleidingen/cursussen
 • Collega’s met alle enthousiasme om jou te helpen
 • Een hele open en fijne collegiale werksfeer
 • Wij hechten veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie. Om die reden hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel, dus als je zin hebt kun je aansluiten. Verder hebben we 4x per jaar een teamuitje, wat altijd weer een verrassing is en wordt georganiseerd door onze personeelsvereniging!

Waarom solliciteren?

MAVRO is marktleider op het gebied van anti graffiti middelen en beschermende coatings.
Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Wij kennen een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven dat deze diversiteit zorgt voor teams die levendiger, innovatiever en productiever zijn. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen.

Je hebt nodig:

 • Minimaal een HBO werk en denkniveau
 • Zakelijk instinct en een professioneel voorkomen
 • Zeer sterke communicatieve en sociale vaardigheden
 • Netwerk/ervaring in onze branche is een pré
 • Een rijbewijs is essentieel, voor deze vacature rijd je rond in een auto van de zaak

Jij hebt lef en beschikt over een competitieve instelling. Met jouw inzet en leergierigheid daag je jezelf en anderen uit om het onderste uit de kan te halen. Je luistert en vraagt door, dit met intrinsieke nieuwsgierigheid.

Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Wij zorgen voor de juiste randvoorwaarden en je krijgt collega’s met hoge bereidwilligheid om jou te ondersteunen. Wij rekenen op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou z.s.m. klaar te stomen binnen je rol.

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie heel graag verschijnen!

Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Marjon van der Lee op het nummer 06-28510231.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MARKETING STAGE

De droom:

 • Wij zijn producent en leverancier van duurzame en milieuvriendelijke reinigings- en beschermingsmiddelen om gebouwen en omgeving in oorspronkelijke staat te houden.
 • Wat we doen, doen we goed. En daarmee willen we de wereld veroveren.
 • Wij zijn experts dus bieden we ons kenniscentrum actief aan.
 • Én ons gehele bestelproces verloopt online. Dat is het doel.

Dus: bij ons kun je álles op het gebied van Online Marketing leren. Ga aan de slag met Digital Customer Intelligence, Traffic genereren, Conversie Optimalisatie en Social Media. Van het beheren van onze websites en webshop, Search Engine Optimalisation (SEO), Advertising (SEA) tot content marketing.

Cultuur: Hoe het bij ons is? Gezellig, lekker hard werken en aan de slag samen iets moois te bouwen. Als je je passie doet, hoef je nooit een dag te werken. En dat is bij ons dus zo.

Stage: Jouw droom voor je stage is alles te weten te komen over Online Marketing. Meer traffic genereren naar onze website en de conversie vergroten van onze webshop. Leren over SEA en SEO optimalisatie. In een toffe omgeving en ook nog eens met super jonge mensen samenwerken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je onderzoekt de mogelijkheden voor traffic genereren naar onze websites en zorgt ervoor dat dit lukt.
 • Je gaat aan de slag met de conversie naar onze webshop zodat we van offline naar online gaan.
 • Je schrijft content voor zowel zoekmachines- als gebruikers.
 • Je zoekt naar relevant nieuws en publiceert nieuwsberichten.
 • Je zorgt voor de promotie van content via sociale media.
 • Je beheert onze huidige website en webshop.
 • Je zoekt continu naar verbeteringen op online gebied en implementeert deze.

We vragen:

 • Je bent HBO student in de richting Marketing, Commerciële Economie, Digitale Media of (Digitale) Communicatie.
 • Je hebt passie voor Online Marketing.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en nieuwsgierig.
 • Ervaring met SEO/SEA is een pre.

We bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving op loopafstand van station Zaltbommel.
 • Jong en enthousiast team.
 • Een leerzame stage in Online Marketing.
 • Een kleinschalige organisatie waarin je de vrijheid hebt om initiatief te nemen.
 • De kans op een (bij)baan na je stage.

Over onze “Marketingbaas Aniek”:
Elke periode werken we met stagiaires en afstudeerders. Wij kunnen jou dus goed begeleiden. Bij ons is het altijd samenwerken geblazen, maar we gooien je ook in het diepe. Want daar leer je van. Veel! Dus dat moet je leuk vinden. En openstaan voor feedback, want daar kom je verder mee, sterker nog dan komen we samen verder. Wij zijn enorm bevlogen over Marketing en Communicatie en daardoor stuiteren wij in ons enthousiasme door het pand. Dan ben je er vast op voorbereid.

Over ons: 
Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site

www.mavro-int.com. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt. Loop jij voorop met ons mee?

Meewerkstage afdeling Marketing & Communicatie bij MAVRO International

Volg jij een Communicatie/Marketing gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een leerzame en dynamische stage bij een groeiend bedrijf? Dan hebben wij een mooie plek voor je!

Geen dag is bij ons hetzelfde en wij zoeken altijd naar hoe we onszelf kunnen verbeteren. Je richt je op het meewerken op onze Marketing en Communicatieafdeling.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
– Huisstijlbewaking en beheer van de website.
– Ontwikkelen van brochures.
– Opstellen van de dienstengids.
– Nieuwsbrieven opstellen.
– Nieuwsitems bedenken, opstellen en publiceren via social media.
– Ontwikkelen van flyermateriaal.
– Bedenken en maken van verschillende sales tools.

Cultuur: Hoe het bij ons is? Gezellig, lekker hard werken en aan de slag om samen iets moois te bouwen. Als je je passie doet, hoef je nooit een dag te werken. En dat is bij ons dus zo.

Over ons: 
Wij groeien elke dag, zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, de omgeving en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site
www.mavro-int.com. Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn rasechte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt. Loop jij voorop met ons mee?

Onze ideale kandidaat:
– Studeert MBO Communicatie/Marketing/vergelijkbaar.
– Is nauwkeurig, zelfstandig en enthousiast.
– Is creatief, servicegericht en klantvriendelijk.
– Is sociaal, een teamplayer en initiatiefrijk.

Wat we bieden:

 • Stagevergoeding
 • Een uitdagende stage op loopafstand van station Zaltbommel.
 • Jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega’s en ruimte voor initiatief.
 • Marktconforme stage voorwaarden.

Over onze “Marketingbaas Aniek”:
Elke periode werken we met stagiaires en afstudeerders. Wij kunnen jou dus goed begeleiden. Bij ons is het altijd samenwerken geblazen, maar we gooien je ook in het diepe. Want daar leer je van. Veel! Dus dat moet je leuk vinden. En openstaan voor feedback, want daar kom je verder mee, sterker nog dan komen we samen verder. Wij zijn enorm bevlogen over Marketing en Communicatie en daardoor stuiteren wij in ons enthousiasme door het pand. Dan ben je er vast op voorbereid.

Interesse in onze stageplaats?
Nadat jij jouw CV en motivatiebrief hebt verzonden, nemen wij zsm contact met je op!

Neem contact op!

Kupon za popust
Vpišite svoj e-mail naslov in pridobite 5% popusta na naslednje naročilo.
  Naročite se
  DutchFrenchItalian