Workshops bij MAVRO

Meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit
Innovatief
Servicegericht
Gedreven

De geschiedenis van graffiti

11 januari 2022

MAVRO International organiseert regelmatig workshops over diverse specialistische onderwerpen. Reinigen, conserveren, behouden en milieu aspecten zijn onderwerpen die bijzondere kennis vereisen en MAVRO is graag bereid om de aanwezige kennis en ervaring te delen.
In de workshops wordt naast het uitdiepen van theoretische kennis, ook zeker aandacht besteed aan het oefenen in praktijk. Het blijft leuk om de verbazing bij klanten te zien over de behaalde resultaten.

Alweer enige tijd geleden verwelkomden wij Asito voor een custom-workshop conservering van met name kozijnen en gevelbeplating. Tijdens deze workshop passeerde de gehele NITORANGE van MAVRO de revue. O.a. een stuk theorie, ondergrondkennis, het maken van de juiste keuzes, grondig specialistisch reinigen en de juiste verwerking van alle toe te passen producten kwamen deze dag ter sprake.

Heeft uw bedrijf behoefte aan een workshop speciaal gericht op vraagstukken en het verwerven van kennis binnen uw organisatie? In overleg kunnen de specialisten van MAVRO een workshop verzorgen, geheel op maat voor uw organisatie.

Uiteraard houden wij tijdens de workshops rekening met alle op dat moment geldende corona maatregelen.
Wilt u meer weten? Bel voor meer informatie 0418 680 680 of stuur ons een mail via info@mavro-int.com.

MAVRO International heet u alvast van harte welkom en kijkt uit naar uw bezoek. Tot snel!

[gtranslate]